اجرای html در فلش توسط AS3

gholonbeh

Member
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یه پروژه مالتی مدیا دارم که با فلش و اکشن اسکریپت 3 کار کردم
نمونه فایلی رو میتونید از لیک زیر دانلود کنید که نمونه فلش و اچ تی ام ال هست
www.novinpardazan.com/html_as3.rar
می خوام که خروجی فلش هم مثل اچ تی ام ال باشه و اون بخش ها به صورت کامل اجرا بشه
در واقع باید فلش بتونه اچ تی ام ال رو به صورت کامل رندر کنه

و مشکلات دیگه ای هم دارم 1- فاصله زیادی بین عکس و متن ایجاد شده 2- جدول رو نمایش نمیده

سرچ کردم کلاس هایی برای این کار هست که یا پولی هستن یا فلکس هستن که من کارم فلش هست

ممنون میشم راهنمایی کنین

aliamel

کاربر فعال
عزیز دلم اگه با Adobe AIR بتونی کار کنی می تونی خیلی راحت توسط کلاس HTMLLoader کلیه صفحات HTML رو بدون کم و کاستی بارگذاری و مورد استفاده قرار بدی !

++Hadi++

Active Member
و اگه تو خود فلش بخوای می تونی با خود tlf و مشخصه htmlText و یا textFlow این متون رو بخونی و با یه سری محدودیت ها نمایش بدی.ritchEditableText برا فلش بیلدر خیلی بهتره و در عین حال تو خود فلش توابعی به اسم tinyTLF هست که از tlf معمولی بهتره...
در ضمن تو امضام یه سمپل از لود یه بچه html برا tlf هست که البته با اون چیزی که تو ذهن شماست خیلی متفاوته.(در حد عکس وسط متن و برخی فرمتای متن و ...)
موفق باشید...

gholonbeh

Member
ممنونم از جواب شما دوستان عزیز
جدول هارو تبدیل کردم به عکس و اونهارو لود کردم
مشکل فاصله عکس ها هم فهمیدم از کجاست
چون تو tlf فاصله بین خطوط رو زیاد کردم کردم این فاصله ایجاد شده
راه حل شما برای رفع این مشکل چیه؟
و این که عکس هام وسط چین نمیشن اون رو چیکار کنم؟
و مورد دیگه این که باید بخشی از متن ها تو یه کادری قرا. بگیرند تا از بقیه متمایز بشن این حالت رو چطور می تونم درست کنم؟

بازم ممنون از راهنمایی هاتون

aliamel

کاربر فعال
tabel رو نمیتونه بکشه تو 2.6
3 رو نمیدونم
دوست گلم این که بر چه اساسی این مطلب رو نوشتی نمی دونم و منظور از این که گفتی Table رو نمی کشه متوجه نمی شم !
اما عرضی که خدمت دوست قبلی داشتم در مورد جواب شما هم صادقه .
فقط در نظر داشته باشید که air2 هم می تونه Table و نظایر اون رو نمایش بده و دلیلش هم مشخصه !

gholonbeh

Member
من پروژه رو تبدیل کردم به air ولی متاسفانه وقتی میرسه به tfl text ها ارور میگیره در صورتی که tlf من تو این قسمت استاتیک هست و تو خود فلش محتواش رو تایپ کردم و وقتی tlf رو پاک میکنم ارورش رفع میشه از این قسمت اروری هم که میده اینه و نمیدونم چرا همچین اروری میده چون تو قسمتی که این tlf هست هیچ کدی نوشته نشده که بخواد به یه آبجکت نال تو صفحه اشاره کنه

کد:
TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference.
	at fl.text::TCMRuntimeManager/configureInstance()[F:\stage\Flash11.5_Main_325_Stage\main\authortool\Stage\tlfRuntime\fl\text\TCMRuntimeManager.as:157]
	at fl.text::TCMRuntimeManager/getInstanceForInfo()[F:\stage\Flash11.5_Main_325_Stage\main\authortool\Stage\tlfRuntime\fl\text\TCMRuntimeManager.as:128]
	at fl.timeline::TimelineManager/addInstance()[F:\stage\Flash11.5_Main_325_Stage\main\authortool\SWFExport\as\fl\timeline\TimelineManager.as:114]
	at Main_fla::Symbol24_16()[Main_fla.Symbol24_16::Symbol24_16:8]

ممنونم میشم راهنمایی کنین

aliamel

کاربر فعال
من کار کردم و با tlf مشکلی پیدا نکردم.
به هر حال یک نمونه ضمیمه شد !

پیوست ها

• Ali.rar
    267.6 کیلوبایت · بازدیدها: 85

gholonbeh

Member
ممنون علی جان
من هم با tlf تو air کار کردم و هیچ مشکلی ندارم
تو یه پروژه دیگه که با air ایجاد می کنم هیچ مشکلی نیست ولی تو این پروژه مشکل ایجاد میشه

من فایل پروژه فلش بود و فلش پلیر و پلیر رو به air تغییر دادم وقتی اجرا میکنم ارور پست قبلی رو میده
در صورتی که همین tlf رو کپی می کنم تو یه فایل جدید air بدون مشکل ران میشه

نمی دونم مشکل چیه؟

اینم بگم که فونت این tlf رو embed کردم
همین tlf رو delete کردم و یه tlf جدید ساختم تو پروژه و متن رو استاتیک تو فلش نوشتم توش بدون هیچ تنظیمات خاصی بازم ارور پست قبل رو داد

به نظر شما مشکل کجاست؟

aliamel

کاربر فعال
ممنون علی جان
من هم با tlf تو air کار کردم و هیچ مشکلی ندارم
تو یه پروژه دیگه که با air ایجاد می کنم هیچ مشکلی نیست ولی تو این پروژه مشکل ایجاد میشه

من فایل پروژه فلش بود و فلش پلیر و پلیر رو به air تغییر دادم وقتی اجرا میکنم ارور پست قبلی رو میده
در صورتی که همین tlf رو کپی می کنم تو یه فایل جدید air بدون مشکل ران میشه

نمی دونم مشکل چیه؟

اینم بگم که فونت این tlf رو embed کردم
همین tlf رو delete کردم و یه tlf جدید ساختم تو پروژه و متن رو استاتیک تو فلش نوشتم توش بدون هیچ تنظیمات خاصی بازم ارور پست قبل رو داد

به نظر شما مشکل کجاست؟
این اتفاق بعضی وقتا واسه منم افتاده.
حدس های مختلفی میشه زد . مثلا فقدان فایل textLayout_1.0.0.595.swz
به نظرم فایلت رو بذار تا ببیبینم مشکل دقیقا کجاست !

gholonbeh

Member
حجم پروژه بالاست
الان دارم با textFlow سرو کله میزنم تقریبا جوابگوی کارم هست
اگر به نتیجه رسیدم نتیجه رو اعلام میکنم خدمت شما دوستان اگر نه که بازم مزاحمتون میشم

بازم ممنون از شما دوستان

جدیدترین ارسال ها

بالا