اجرای یک اسکریپت هر چند ثانیه یک بار

saadatmsg

Active Member
سلام
آقای [SaMaN] به من تذکر دادن برای اینکه پستی نزنم که جوابش هست.اما باور کنین من با این اینترنتم نمی تونم همه صفحاتو بگردم.وقتی از جستجو هم استفاده می کنم همش جواب یافت نشد میده.اگه میشه کمکم کنید.به هر حال با عرض معذرت سوالمو مطرح می کنم
من می خواستم یه اسکریپت هر چن ثانیه یک بار اجرا بشه و دستوریو اجرا کنه.میشه؟

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
تو اسكريپتي كه دستوراتتون نوشته شده تو آخرين خط فرمان ScriptTimer رو بنويسيد. و براي پارامتر زمان به ميلي ثانيه زماني رو تعيين كنيد. (1000 ميلي ثانيه = 1 ثانيه)
کد:
your command
your command
your command

ScriptTimer("myscript","1000")

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
ممنون از جناب evil_gates بابت توضیحاتشون.
در راستای تکمیل گفته ی ایشون باید عرض کنم که اگر قرار هست فقط یک اسکریپت به این شکل اجرا بشه، هیچ مشکلی پیش نمیاد
ولی اگر نیاز باشه که چندین اسکریپت بطور همزمان اجرا بشن باید این نکته رو مدنظر قرار بدید که قبل از نام اسکریپت در این دستور، شماره ی تایمر رو هم ذکر کنید و در واقع یک تایمر بهش نسبت بدید، بدین شکل:
کد:
[/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#000090][B]ScriptTimer[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2]("Timer1=myscript","[/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#ff0000]1000[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2]") 

[/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#000090][B]ScriptTimer[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2]("Timer2=AnotherScript","[/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#ff0000]1000[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2]") 
. 
. 
. 
[/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#000090][B]ScriptTimer[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2]("Timer1000=AnotherScript","[/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2][COLOR=#ff0000]1000[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Courier New][SIZE=2]")
که تعداد این تایمرها از 1 تا 1000 هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا