اجرای ویدئو فایل

davood_mir

New Member
با سلام
من برای اجرای فایل ویدئویی از کنترل اکتیو ایکس ویندوز مدیا پلیر استفاده می کنم اما زمانیکه مسیر فایل را برای اجرا وارد می کنم خطای عدم وجود برنامهquick time را می دهد و فایل avi را اجرا نمی کند اگر نخواهم این برنامه را نصب کنم چگونه مشکلم را حل کنم؟
سئوال دیگر اینکه من می خواهم اجرای فایل در زمان اجرا شروع شود مثلا با کلیک روی یک دکمه اسکریپت آنرا چگونه بنویسم؟
با تشکر

آخرین ویرایش:

nima_dir

Active Member
سلام
دوست عزيز فايلتون رو به mpeg تبديل كنين ديگه مشكلي نخواهيد داشت

nima_dir

Active Member
سلام
urبه l مديا پلير ادرس فايل رو بدين درست ميشه
مثلا
sprite(1).url="c:\nima.mpeg"

davood_mir

New Member
نیما جان ممنونم
اما دو تا سئوال دیگه اول اینکه مدیا پلیر در دایرکتور فقط فایلهای mpeg را می تونه بخونه دوم اینکه این دستور سبب میشه فقط مدیا پلیر به حالت ready بره اما فایل ویدئویی اجرا نمیشه منظور من اجرا بود
متشکرم

nima_dir

Active Member
سلام
خوب شما هم فايلت رو تبديل كن
بعدش هم فكر كنم با اين دستور يه فايل ام پگ نشون داده بشه
بازم امتحان كن اينجا خبر بده

davood_mir

New Member
نیما جان من دیدم که اینکار را کردند یعنی با ویندوز مدیا پلیر فایلهای avi را اجرا می کنند چون حجم فایلهای mpeg بیشتر از avi هستش اینا گفتم در مورد اجرا هم نه اجرا نمیشه منتظر یه رویداده مثل play مثل اینه که شما وقتی مدیا پلیر را باز می کنید تا دکمه play را نزنید در حالت ready قرار داره و فایل را اجرا نمی کنه

nima_dir

Active Member
سلام دوست عزيز
براي سوال اول شما ميتونيد مستقيما فايل avi رو وارد دايركتور كنين
بعدش هم شما يك فايل avi رو تبديل به mpeg كنين بعد حجمشونو ببينين.

davood_mir

New Member
نیما جان باز هم ممنونم
اما یه چیزی تا حالا شما تونستید دو تا کنترل مدیا پلیر بذارید و url بهشون بدید چون برای دومی میگه peropert not found قانون خاصی وجود داره برای این کار؟

nima_dir

Active Member
سلام
نه راستش تا حالا اينكار رو نكردم
اما قاعدتا اگه توي يه اسپرايت جدا باشن و توي اون اسررپرايت هيچ چيز ديگه اي وجود نداشته باشه
نبايد مشكلي پيش بياد

جدیدترین ارسال ها

بالا