اجرای فایل exe در سی دی

behrooz-m

Member
سلام من می خوام یه سی دی مالتی مدیا بسازم ولی نمی دونم چطور باید بگم وقتی دکمه کلیک شد اون فایل رو که تو سی دی هست رو اجرا کن کسی کمکم می کنه

behrooz-m

Member
از بابت آموزشت ممنون خیلی قشنگ توضیح داده بودی ممنون
فقط یه سوال دارم نمی شه فایل bat نساخت و مستقیم آدرس تکست یا فایل exe رو داد من امتحان کردم نشد علتش چیه

behrooz-m

Member
یه سوال دیگه که یادم رفت بگم اگه این فولدر رو رایت کنم از داخل سی دی هم اجرا می شه یعنی خودش می فهمه

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

از بابت آموزشت ممنون خیلی قشنگ توضیح داده بودی ممنون
فقط یه سوال دارم نمی شه فایل bat نساخت و مستقیم آدرس تکست یا فایل exe رو داد من امتحان کردم نشد علتش چیه

دوست من شما برای اجرای فایل exe نیاز به ساخت فایل bat ندارید در انجمن سرچ کنید در موردش قبلا بحث شده

یه سوال دیگه که یادم رفت بگم اگه این فولدر رو رایت کنم از داخل سی دی هم اجرا می شه یعنی خودش می فهمه

بله . شما حتما باید فایل ها رو در پوشه ای به نام FScammond قرار دهید غیر از این چه در PC چه در روی CD فایل ها اجرا نمی شوند

موفق باشید

++Hadi++

Active Member
راه استفاده نکردن از فایل bat رو فقط تو استفاده از نرم افزارهایی مثل mdm و swf kit و ... دیدم . البته در اکشن 3 و فلش پلیر 10 به بعد ....

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

هادی جان . این دوستمون فکر میکنم بخواد فایل EXE رو اجرا کنه چون در سر تیتر تاپیک اینو نوشته

اجرای فایل exe در سی دی

ولی در متن تاپیک نوشت اجرای فایل ها

دوست عزیز اگه بخواید فقط فایل exe اجرا کنید نیازی به ساخت فایل bat ندارید در انجمن سرچ کنید

موفق باشید

behrooz-m

Member
ولی دوست شما HadiMetal گفته تنها راه استفاده نکردن از BAT اون نرم افزارها هستش من که خیلی سرچ کردم چیزی پیدا نکردن

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

مشکل از متن شما بود شما باید دقیق توضیح میدادی که چه فایلی می خواید اجرا کنید

در مورد سرچ هم شما درست جستجو نکردید شما به این تاپیک یه سر بزنید این یکی از آموزش ها در این مورد است

PHP:
http://forum.majidonline.com/showpost.php?p=945668&postcount=4

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا