اجرای صحیح mmb در ویندوز 8

irdanlod

Member
سلام
خیلی ها برای اجرای MMB در ویندوز 8 مشکل دارن. توی اینترنت دیدم یه بنده خدایی این مشکلو حل کرده گفتم برای شما هم بزارم. خودش یه فایل اجرایی جدا ساخته که راحت روی ویندوز های 64 هم اجرا میشه.

فایل ضمیمه رو دانلود کنید.

برنامه اصلی رو یکبار در حالت 8 بیت اجرا کنید. برای این کار روی آیکون mmb راست کلیک کنید و در تب compatibility تیک reduce color mode رو بزنید و برنامه رو اجرا کنید.

حالا برنامه رو ببندید و دوباره همونجا برید و تیک رو بردارید و OK کنید ولی این دفعه فایلی رو که دانلود کردید اجرا کنید.

برنامه باید خیلی راحت و به طور استاندارد اجرا بشه. از این به بعد برای اجرای این فایل میتونید به صورت عادی از برنامه استفاده کنید.

این فایل فقط در حالت ادمین درست کار میکنه. = روی فایل راست کلیک کنید و Run as Administartor رو بزنید و یا روش راست کلیک کنید و در همون تب compatibility تیک Run as Administartor رو بزنید.

دانلود

آخرین ویرایش:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
اگه تنظیمات رو اعمال کردید و با اجرای این برنامه بازم همونطور اجرا شد، سیستم رو ری استارت کنید و دوباره امتحان کنید (برای بار اول)

mbz2

Member
دوستان اجرا میشه ولی بازم بدون مشکل نیست
مثلا یک مشکلش نبود خط کش هاست
ای کاش یکی از اساتید واقعا مینشست و این مشکل رو حل میکرد و بصورت یک پچ یا آپدیت ارائه میدادش من خودم حاظرم هزینه اینکارو بدم و آپدیتش رو بخرم

irdanlod

Member
Mmb دیگه اینقدر قدیمی شده که اینکارا فایده نداره. به قول قدیمیا آفتابه لحیم کاریه! کاش خود مدیا چنس آپدیتیش می کرد. خیلی جای کار داره این برنامه ...

meysam_baj

New Member
سلام دوست عزیز من هم این مشکل رو داشتم بعد یه ساعت گشتن تو اینترنت راحل شما رو پیدا کردم و جواب هم داد خطکش ها روهم داره خیلی ممنون از راهنماییتون

NicSoft

Active Member
واسه ویندوز 7 64bit راهی نیس که از Reduce... استفاده کنیم
ینی پروژه با ظاهر ویندوز نمایش داده شه

جدیدترین ارسال ها

بالا