اجرای برنامه در ساعت مشخص

majideptp

Member
سلام

دوستان چیزی که لازم دارم و توی mmb نتونستم راهش رو پیدا کنم اینه که من میخوام یه فایل exe مثل یه موزیک در ساعت مشخص اجرا بشه.

یعنی بدون اینکه برنامه ای قبلش اجرا شده باشه اون موزیک خودش اجرا بشه. مثلا در حال تایپ هستید و وسط تایپ این موزیک اجرا بشه.

یه چیزی شبیه پخش اذان در برنامه نگار که چندین سال پیش دیدم.

ممنون از راهنمایی شما

splinter cell

Well-Known Member
سلام بر مجید عزیز.پیدا نیستی دلاور!
عرضم به حضورت برنامه نگار و برنامه های مشابه اون با هر بار بالا اومدن ویندوز اجرا میشن و مقیم حافظه هستند و بکمک استفاده از تایمر و ساعت ویندوز راس زمان مشخصی اون صدا رو پخش میکنند. یعنی این طور نیست که آهنگ خودبخود پخش بشه!
شما باید برنامه ات رو بکمک فرامین رجیستری کاری کنی با شروع ویندوز اجرا بشه(البته بطور مخفی) برای اینکار از پلاگینها میشه کمک گرفت. و در برنامه ات مشخص کنی راس ساعت مشخصی یک کار مشخص اجرا بشه و از ین لحاظ بیلدر هیچ مشکلی نداره.
قبلاً هم مثالهای مشابهی بچه ها درست کرده بودند که میتونی سرچ کنی. موفق باشی

majideptp

Member
سلام محسن جان
خوبی؟ یکم درگیری ها زیاد شده هستیم این دوروورا:)
ممنون بابات راهنمایی که کردی.
من امروز از ساعت 5 صبح نشستم و دارم توی 2 تا بخش دنبال پلاگینی که گفتی میگردم اما موفق نشدم.
1- پلاگینهای مورد نیاز
2-مثال های کاربردی
اگه ممکنه اسم پلاگین رو بهم بگو یا اگه راه حل بهترب به نظرت میرسه ممنون میشم.
چون من نمیدونم باید چه چیزی رو سرچ کنم صفحه به صفحه که میرم جلو چیزی متوجه نمیشم.
شایدم خوابم گرفته
:rose:
ممنون

splinter cell

Well-Known Member
من یک نمونه برات درست کردم که بعد از کامپایل کردن اجراش کن.
این برنامه بدور از چشم کاربر اجرا میشه و هر یک دقیقه یک صدا (از پوشه مدیای ویندوز XP) پخش میکنه. و درهربار بالا اومدن ویندوز هم اجرا میشه!(برای بستنش از تسک منیجر اقدام کن)
به کد نویسی هاش دقت کنی میفهمی جریان از چه قراره.
اگر هم بخوای میتونی بکمک پلاگین smallButton برای برنامه ات توی QuickLanch آیکون و منو بسازی که کاربر بتونه از اونجا تنظیمات رو برقرار کنه.و احتمالاً اون رو ببنده . و بقیه ایده هایی که ممکنه به ذهنت برسه!

پیوست ها

• runinvisible.rar
    2.5 کیلوبایت · بازدیدها: 43

m javad

کاربر متخصص
راهنمایی

سلام
من فقط داشتم این مبحث رو میخوندم که این به ذهنم رسید.
شما برای اینکه بخواهید یه برنامه و یا یه آهنگ رو در یه ساعت خاصی اجرا کنید حتما نیاز ندارید که برنامتون اجرا باشه و مخفی.
بدون باز گذاشتن برنامتون به طور مخفی هم میتونید این کار رو بکنید.
باز گذاشتن یه پروسس این مشکل رو هم داره که اگه کسی اونو بست دیگه اهنگ شما اجرا نمیشه.
اگه دوست داشتید بگید تا بیشتر براتون توضیح بدم.

komeyl_beyk

Member
سلام
من فقط داشتم این مبحث رو میخوندم که این به ذهنم رسید.
شما برای اینکه بخواهید یه برنامه و یا یه آهنگ رو در یه ساعت خاصی اجرا کنید حتما نیاز ندارید که برنامتون اجرا باشه و مخفی.
بدون باز گذاشتن برنامتون به طور مخفی هم میتونید این کار رو بکنید.
باز گذاشتن یه پروسس این مشکل رو هم داره که اگه کسی اونو بست دیگه اهنگ شما اجرا نمیشه.
اگه دوست داشتید بگید تا بیشتر براتون توضیح بدم.

اگر امكان داره بيشتر توضيح بده ؟ من مي خوام يه برنامه اينجوري بسازم

جدیدترین ارسال ها

بالا