اجرای اسکریپت در mmb توسط فلش و html

p30graphic

Active Member
سلام
دنبال چیزی میگردم، چند روز پیش هم توی یکی از پست ها دیدم ولی الان پیداش نمیکنم. لطفا مدیران بجای اینکه سریع اخطار بدن که بگرد پیدا میکنی آدرس اون پست رو بدن. من صبح تا حالا دارم میگردم پیدا نمی کنم
-----------------
1- توی تایم لاین فلش چه دستوری مینوشتیم که روی اون فریم یه دستور اسکریپت به MMB میداد. اولش هم با fscomend شروع میشد اگه اشتباه نکنم

2- و اینکه چطور میشه یه لینک از توی شئ browser یه مقدار دستوری بده به یه اسکریپت توی بیلدر که اون اسکریپت آدرس گرفته شده رو توی یه شئ Browser دیگه باز کنه

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
سلام
دنبال چیزی میگردم، چند روز پیش هم توی یکی از پست ها دیدم ولی الان پیداش نمیکنم. لطفا مدیران بجای اینکه سریع اخطار بدن که بگرد پیدا میکنی آدرس اون پست رو بدن. من صبح تا حالا دارم میگردم پیدا نمی کنم
-----------------
1- توی تایم لاین فلش چه دستوری مینوشتیم که روی اون فریم یه دستور اسکریپت به mmb میداد. اولش هم با fscomend شروع میشد اگه اشتباه نکنم
PHP:
on (release) {
  fscommand ("mmb","runscript(\"scriptname\")");
}

2- و اینکه چطور میشه یه لینک از توی شئ browser یه مقدار دستوری بده به یه اسکریپت توی بیلدر که اون اسکریپت آدرس گرفته شده رو توی یه شئ browser دیگه باز کنه

برای انی سوالتون هم به راهنمای خود mmb‌یه نگاهی بندازید میتونید کارتون رو انجام بدید

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
اگه به روش زیر تو گوگل سرچ کنی دیگه به مشکل بر نمیخوری

70058692877312311330.png

p30graphic

Active Member
متشکرم محمود عزیز.
اما من منظورم چیز دیگه بود.

PHP:
on (release) {
  fscommand ("mmb","runscript(\"scriptname\")");
}
این واسه کلیدها استفاده میشه. من میخواهم روی کی فریم کد بزارم. که به محض اینکه کارم از فریم مثلا 16 رد بشه یه دستور به mmb بده

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
کدی که باید داخل فلش نوشته بشه رو نمیدونم

ولی برای اینکه بخوایین وقتی فایل فلش به فریم مورد نظر رسید اون کد رو اجرا کنه میتونید از کد های زیر استفاده کنید

PHP:
FlashGetFrame("","")
FlashSetFrame("","")

با سلام خدمت شما دوستان عزيز :
دوست عزيز اگه مي خواهي زماني كه فايل فلش شما به فلان رسيد يه دستور به mmb صادر كنه و اسكريپت mmb كاري رو انجام بده مي بايست از دستور OnEnterFrame استفاده كني اينهم نمونه كد اون اميدوارم كه بدرت بخوره :

} ;(if(onEnterFrame
;("()getURL("fscommand:mmb", "NextPage
{

جدیدترین ارسال ها

بالا