اجراي يك آبجكت در ثانيه از یک ویدیو

marmoj

New Member
سلام من یک ویدیو توی پروژم دارم میخواستم مثلا در یک ثانیه ای از این ویدیو یک تصویر یا یک آبجکت دیگه هم اجرا بشه اگه لطف کنید جواب بدین کارم خیلی گیره

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
برای اینکار یکسری Constant وجود داره که می تونید ازشون استفاده کنید
یک شئ Text ایجاد کنید و Label رو به CBK_VTimeSec تغییر بدید (یا CBK_VFrame برای استفاده از فریم بجای ثانیه)
بعد در یک اسکریپت تایمر چک کنید که اگر مقدار CBK_VTimeSec برابر مثلاً 90 بود (یعنی ثانیه ی 90 ام)، یک کد اجرا بشه.

silvercover

کاربر متخصص
سلام من یک ویدیو توی پروژم دارم میخواستم مثلا در یک ثانیه ای از این ویدیو یک تصویر یا یک آبجکت دیگه هم اجرا بشه اگه لطف کنید جواب بدین کارم خیلی گیره

دو ثابت CBK_VTimeSec (به شکل ثانیه: 420) و CBK_VTime (به شکل دقیقه و ثانیه: 94:32) برای گرفتن زمان جاری ویدئوی در حال پخش استفاده میشن که شما می تونید توی یک حلقه
مکررا تست کنید که آیا ثانیه مد نظر فرا رسیده یا خیر و اگر رسیده فلان اسکریپت اجرا بشه.

marmoj

New Member
اگه لطف کنید کد این راهکار رو بذارید خیلی ممنون میشم خیلی نیاز دارم اگه بگید کدش چطوریه و چطور نوشته میشه خیلی ممنونتون میشم

silvercover

کاربر متخصص
یک نمونه پیوست شد. برای اجرا ابتدا مسیر ویدئو خودتون رو در شی ویدئو وارد کنید و بعد مثال رو اجرا کنید.

کد داخل دکمه Play رو دقت کنید. در این مثال در ثانیه 20 ام یک پیام نمایش داده می شود.

پیوست ها

• Media1.zip
    66.1 کیلوبایت · بازدیدها: 24

جدیدترین ارسال ها

بالا