اجراي فايل exe با دانستن بخشي از اسم آن

saadatmsg

Active Member
سلام دوستان نمي دونم چقدر عنوان پستو واضح مطرح كردم .

من داخل يه پوشه تعدادي فايل exe با اسم هي گوناگون دارم كه تقريبا هر روز آپديت مي شن و در اين فرآيند اسم اصلي تغيير نمي كنه ولي تاريخ تغيير مي كنه مثلا:

فايلي با نام project 89.04.06 send 1 دارم كه واسه ماه پيشه و اين ماه اسمش بصورت روبرو تغيير كرده project 89.05.06 send 3 . همونطور كه مي بينيد نام اصلي كه project باشه تغيير نكرده ولي تاريخ و ... تغيير كرده.

حالا مي خوام يه برنامه بسازم كه با زدن يه دكمه اسم فايل exe رو چك كنه و اگر داخلش نام project بود اجراش كنه بدون اينكه به بقيه اسم توجه كنه. آيا اين كار ممكنه؟

تشكر

mjamali

Member
فکر نکنم همچین برنامه ای باشه.اگه نبود هم میشه به یه برنامه نویس سفارش داد

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

براي اجراي يك فايل به كمك دستور Run لازمه آدرس، نام كامل فايل و پسوندش رو بنويسيد. اما چون نام فايل تغيير ميكنه، ميتونيد ابتدا به كمك پلاگين Searcher كه توسط جناب nevercom معرفي شده فايلتون رو جستجو و نتيجه رو اجرا كنيد.

اگه اين راه حل مطلوب نيست پيشنهاد ميكنم يك كليد تو رجيستري بسازيد و آدرس كامل فايل موردنظر رو بهش بديد. هربار كه فايلتون رو آپديت ميكنيد اين كليد رو هم در رجيستري آپديت كنيد.

بنابراين با فراخواني مقدار اين كليد با LoadVariable آدرس كامل فايل موردنظر بدست مياد ميشه اون رو اجرا كرد.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست جديد و عزيزمون جناب mjamali

پيشنهاد ميكنم قوانين رو با دقت بيشتري مطالعه كنيد.

ممنون و موفق باشيد

saadatmsg

Active Member
با وجود اينكه راه حل دوم مناسب تره ولي فك كنم راه اول بيشتر به درد من بخوره چون كنار فايل هاي exe چند تا فايل پاورپوينت و اكسل هم دارم كه اونا هم به همين صورت آپديت مي شن.

البته اينم بگم اين فايلا بين چن تا كامپيوتر رد و بدل مي شه استفاده از رجيستري كارو مشكل مي كنه . بازم ممنون دوست من

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
اگه تعداد فايلهاتون زياده ميتونيد از يك فايل متني كنار برنامه استفاده كنيد كه همون كار ذخيره در رجيستري رو انجام بده و البته اين فايل رو به اشتراك ميزاريد تا همه سيستمهاي شبكه دسترسي داشته باشن.

جدیدترین ارسال ها

بالا