اجاره ي سرور در سويد و كانادا فرصتي عالي!

magicwand

Member
سلام ما در ديتا سنتر خودمون در سويد سرور اجاره ميديم با قيمت عالي به مناسبت نوروز تخفيف هم ميديم اگر مي خوايد يا همين جا بگيد چه نوع سروري مي خوايد يا پيغام شخصي بديد!
سال نو مبارك!

Master ITX

Well-Known Member
سلام ما در ديتا سنتر خودمون در سويد سرور اجاره ميديم با قيمت عالي به مناسبت نوروز تخفيف هم ميديم اگر مي خوايد يا همين جا بگيد چه نوع سروري مي خوايد يا پيغام شخصي بديد!
سال نو مبارك!

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیتا سنتر خودمون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek: :eek: :eek:
MY G0O0D

magicwand

Member
كف كرديد؟بابا من گورم كجا بود كه كفن داشته باشم!من نماينده ي يه شركتي هستم اونا دارن و منم مي تونم بفروشم در واقع من ريسلر گرفتم ولي مي تونم چيز هاي ديگه هم بفروشم! حالا يه سرورمون رو مشخصات بزارم:
intel celeron 3.0ghz
hard disk:160 gb
bandwith:1000gb
ram:1 gb
ip:7
remote reboot
هزينه ي راه اندازي:60 هزار تومان
هزينه ي ماهانه:155 هزار تومان
intel celeron 3.0ghz
hard disk:80gb
ram:512mb
remote reboot
هزينه ي ماهانه:120 هزار تومان
سرور هاي ديگه اي هم داريم اينا 2 تاشون بود خواستيد در خدمتيم

برای یک سرور Celeron خیلی زیاده !
البته حتما توی سوئد گرونه .
فکر میکنم توی اروپا هلند و انگلستان با کیفیت تر باشند.

magicwand

Member
خوب اين ها سرور هاي عالي هستن مطمينا پشيمون نمييشيد اين ها سري اينتل بودن سري هاي ديگه هم داريم

Master ITX

Well-Known Member
سرور عالی اون سروریه که تو 2 سال 1 دقیقه هم دان نشه اونوقت میشه گفت عالی

intel celeron 3.0ghz
hard disk:160 gb
ram:1 gb
remote reboot
هزينه ي ماهانه:155 هزار تومان
نسبت به سرور های امریکایی و انگلیسی هم زیاد گرون نیست:
multacom.com
Intel Pentium 4 3 GHZ
1 GB RAM
120 GB Hard Drive
1000 GB Data Transfer
Month to Month $179/mo $99

1and1.com
ram: 2gig
cpu: 3.6
hdd: 120gig
bw: 1500
99$ setup
189$ monthly

alipesar

Member
اگر پشتيباني نداشته باشه ( Self Managed ) گرونه . بستگي داره چه خدماتي داشته باشند . راستي در اين ديتا سنتر چند تا سرور هست ؟؟

يا علي

magicwand

Member
پشتيباني داره با يه ايميل بعد از كمتر از 24 ساعت مشكلتون حل مي شه در ضمن يه ديتاسنتر نيست ما 2 تا ديتاسنتر در كانادا و يكي ديتاسنتر در سويد داريم

پشتيباني داره با يه ايميل بعد از كمتر از 24 ساعت مشكلتون حل مي شه در ضمن يه ديتاسنتر نيست ما 2 تا ديتاسنتر در كانادا و يكي ديتاسنتر در سويد داريم
منظور دوستمون از اینه که Self managed یا نه... پشتیبانی سخت افزاری که وظیفست... یعنی مدیریت سرور رو کی بر عهده می گیره و کی سرور رو کانفیگ می کنه؟

magicwand

Member
جناب كوشا سيستم،
من بازارياب يك شركت هستم اين چيزا رو درست نمي دونم ولي مطمينم كه همه چيزش خوبه ولي شما كه خودتون توي اينكارا هستيدو و مطمينا مشتري نيستيد پس چرا الكي هم وقت خودتون و هم وقت منو الكي هدر ميديد؟ببخشيد اين حرفو مي زنم ها

جدیدترین ارسال ها

بالا