اتوماسیون اداری تحت وب

phpweb

Active Member
منظور از اتوماسیون اداری تحت وب چی هست و بنظرتون برای طراحی یه سیستم اتوماسیون اداری تحت وب چقدر باید وقت گذاشت؟

البته با اتوماسیون اداری تحت وب آشنا هستم و در موردش سرچ کردم.

Masoud1365

مدیر انجمن
حاجی خودت سوال میکنی و خودت هم جواب میدی ! ( اونم توی یه پست ! )
منظور از اتوماسیون اداری تحت وب چی هست
البته با اتوماسیون اداری تحت وب آشنا هستم و در موردش سرچ کردم.
:wink:
برای طراحی یه سیستم اتوماسیون اداری تحت وب چقدر باید وقت گذاشت؟
بسته به نوع پروژه و مهارت در برنامه نویسی متفاوت است !

phpweb

Active Member
حاجی خودت سوال میکنی و خودت هم جواب میدی ! ( اونم توی یه پست ! )

:wink:

بسته به نوع پروژه و مهارت در برنامه نویسی متفاوت است !
یه پروژه اتوماسیون اداری بهم پیشنهاد شده به مبلغ 1/5 میلیون تومن و مدت یک ماه.

من هیچ کد آماده ای برای اتوماسیون اداری ندارم، بنظرتون یه سیستم پیشرفته چقدر طول می کشه تا توسط یک نفر طراحی بشه؟

Masoud1365

مدیر انجمن

من هیچ کد آماده ای برای اتوماسیون اداری ندارم، بنظرتون یه سیستم پیشرفته چقدر طول می کشه تا توسط یک نفر طراحی بشه؟

گفتم ! بستگی اول به پروژه داره ! یه پروژه ممکن هست 1 هفته طول بکشه یکی دیگه 1 سال !
دوم هم به سطح خودتون بستگی داره !

خوب باید ببینید که چه امکاناتی می خواد توانایی شما در چه حدی هست در چه حدی کد نویسی می کنید به چه سبکی برنامه نویسی می کنید شی گرا و .... بستگی داره
با فرم ورک می خوایید کار کنید یا ..............
:green::rose:

hidensoft

Member
اگه اوتو ماسیون حرفه ای باشه با توجه به سوالاتی که تا حالا از شما دیدم فکر می کنم کار خیلی سختی در پیش دارید

امیدوارم یه کاری نکنید که نهایتا طرف بگه از این پی اچ پی برنامه نویس در نمیاد .. موفق باشید

Army.Hidden

Active Member

سلام دوستان
اگر این اتوماسیون برای یک اداره دولتی هست برای 1/5 میلیون تومان اصلا بهش فکر نکن.
من یک اتوماسیون تحت وب طراحی کردم و الان هم یک سالی هست به صورت مداوم داره کار میکنه . ( اگر بشه یه دمو میزارم )
ولی برای این مبلغ این کار رو انجام نده.چون اتوماسیون اداری که فقط کد نویسی نیست.
همون مبحث آموزش کار با سیستم آدم رو پیر میکنه.:-?
و یک بخش مهم کار اینه که شما از امنیت سیستمتون اطمینان کامل داشته باشید. ( این خیلی خیلی مهمه )
اگر اطلاعاتی در مورد کارهای اداری نداری فرصت یک ماه خیلی کمه.

جدیدترین ارسال ها

بالا