اتوران کردن

tye

New Member
من یک سوال داشتم من یک ساعت طراحی می کنم و می خوام هر موقع کامپیوتر بالا آمد به صورت اتوران ساعت شروع به کار کند چه کار کنم
>>من یک خواهش دوستانه از همتون دارم من یک تایپیک تبادل اطلاعات زدم و دوستان اومدن و اونجا را خند بازار کردند به حرف یکی از دوستان برنامه نویسی مسخره بازی که نیست که شوخی می کنید لطف کنید رعایت کنید >>.>>

swsehsan

Member
سلام
اگه می خوای برای برنامه setup درست کنید در موقع ساخت تعیین کنید که برنامه داخل startup قرار بگیره و اگر نمی خواید setup درست کنید
میتونی فایل برنامه رو داخل پوشه startup کپی کنی اما با این روش کاربر میتونه بره و پاکش کنه و اگر میخوای از طریق رجیستری این کار انجام بدی اول
1-
PHP:
using Microsoft.Win32;
در فرم لود

PHP:
  private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
        {
            RegistryKey startup = Registry.LocalMachine.CreateSubKey("Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run\\");

object obj = Registry.GetValue("HKEY_LOCAL_MACHINE\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run\\", Application.ProductName, null);
            if (obj == null)
            {
                startup.SetValue(Application.ProductName, Application.ExecutablePath);
                startup.Close();

}
        }

و برای پاک کردن هم میتونی در رویداد یک button اینجوری بنویسی

PHP:
 startup.DeleteValue(Application.ProductName);
            startup.Close();
برای اینکه کلید ایجاد شده در رجیستری ببینی هم به این مسیر برو
run / regedit / HKEY_LOCAL_MACHINE / SOFTWARE / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Run
اسم برنامت اونجا باید باشه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا