اتصال هاست به هاست

yas-sefid

New Member
سلام بر همه دوستان
دوستان من یه مطلبی از یکی از دوستان شنیدم میخوام در صورت امکان صحت این مطلب وهم چنین نحوه ایجاد آن را بیان کنید.:D

یکی از دوستان گفت میشه اگه ما یه سایت داشته باشیم که هاست اون به فرض با فضای 100 مگ ( البته فضا فعلی مد نظر نیست) و یه هاست دیگه با فضای 50 گیگ (بازم فضا مد نظرم نیست متغیر هست) میشه این 2 تا را به هم وصل کرد.
مثلا سایت اصلی روی فضا 100 مگی هست وبعد یه ساب دومین با نام dl.mysite.com میسازیم طوری که فایلهای که روی سرور دیگه 50 گیگ آپلود می کنیم از طریق این ادرس در دسترس هست.

دوستان اگر این کار امکان پذیر هست لطفا در صورت امکان نحوه راه اندازی اونو برام بگین
البته شاید بگید این به مدیر سرور ربط داره اما دوست دارم منم بلد باشم.:)

از چند نفر هم پرسیدم دست وپا شکسته چیزایی میدونم اما چیزی هم نیدونم :shock: واین هم بگم هر دو تا هاست ها امکان دی ان اس وساخت ساب دومین را داره و بامدیر سرور آشنا هستم میتونم بگم این کار را بکنه اما مشکل این که این دوستمون هم کاملا نیمدونه چی به چی میشه اما میخوام در صورت امکان دوستان به صورت واضح برام توضیح بدم.

ممنون از همه مجید آنلاینی ها

میلاد

Member
دی ان اس هاتون را روی سرور ۱ ست کنید، روی سرور ۱ یک اکانت با دامین mysite.com بسازید از مدیر سرور بخواید یک A رکورد ایجاد کنه و dl.mysite.com را به آی پی سرور ۲ پوینت کنه، روی سرور ۲ یک اکانت با دامین dl.mysite.com بسازید.

جدیدترین ارسال ها

بالا