اتصال دامنه ir به هاست با cpanel11 (فوری)

dj_ahmad

Member
سلام.من تو bluehost یه هاست دارم با 11 cpanel کامل.میخواستم دامنه ir رو متصل کنم به این هاست.اگه میشه کمکم کنید.
اگه مرحله به مرحله توضیح بدین ممنون میشم.
لازم به ذکر هست که addon رو امتحان کردم میگه دامنه Ir رو ساپورت نمیکنه!!!
لطفا کسانی که قبلا این کار رو کردن یه بار مراحلش رو کامل بگن.
دامنه رو هم تو nic.ir ثبت کردم.تو dns & hosting هم آدرسns1.bluehost.com رو وارد کردم ولی هنوز اتفاقی نیوفتاده!!!!:neutral::sad:

saeednajafi

Member
مشکلي که شما داريد به خاطر ساپورت نکردن دومين Ir نيست ، بلوهاست هنگامي که ميخواي يه دومين اضافه کني Dns دومين رو چک ميکنه که رو بلوهاست تنظيم شده باشه، ولي متاسفانه Dns دومينهاي Ir رو نميتونه بخونه و براي همين بايد از پشتيبانيشون بخواي که به صورت دستي دومين رو برات اضافه کنه ، من خودم 4 - 5 بار اين کار رو کردم ، به صورت آنلاين برات انجام ميدن

m-sh

Member
مشکلي که شما داريد به خاطر ساپورت نکردن دومين Ir نيست ، بلوهاست هنگامي که ميخواي يه دومين اضافه کني Dns دومين رو چک ميکنه که رو بلوهاست تنظيم شده باشه، ولي متاسفانه Dns دومينهاي Ir رو نميتونه بخونه و براي همين بايد از پشتيبانيشون بخواي که به صورت دستي دومين رو برات اضافه کنه ، من خودم 4 - 5 بار اين کار رو کردم ، به صورت آنلاين برات انجام ميدن
100در صد تائید می شه !

اگر نتونستید add کنید به Live chat بگید براتون سه سوته انجام می دند ;)

ahmadfani

Active Member
سلام همه عزیزان گل
همه با سی پنل - اف تی پی - هاست - ساب دومین و ... مشکل دارن به نظر من کسی نیست آموزش کامل کار با این چرت و پرت ها رو برای اونایی که لازم دارن پست کنند و یا حداقل سایتی معرفی کنند که بشه از اونجا خریداری کرد والله من حاضرم هرچقدر پول هم باشه بدم آموزش کامل کامل اونو بگیرم و از دست منم شما ها راحت شین.
حالا کسی هست سی دی آ»وزش کامل اونو معرفی کنه؟
چون من پیدا نکردم. و درضمن خوب نبودند. ممنون یاعلی.
احمد فانی

m_maj2004

Member
شما آموزش کامل cpanel رو از سایت خودش می تونی یاد بگیری:www.cpanel.net
کلا این جور چیزها برای سرور لینکوس مربوط به یاد گیری لینوکس و برای ویندوزی باید mcse رو یاد بگیری که خیلی تاثیر داره

جدیدترین ارسال ها

بالا