اتصال دامنه به وبلاگ وردپرس...

razeqi

Member
سلام دوستان یک سوال مهم دارم که اگه جواب بدید خیلی خیلی ممنون میشم.من در سایت www.wordpress.com یک وبلاگ با ادرس www.2pak.wordpress.com راه اندازی کردم.حالا قصد دارم که برای این وبلاگ یک دامنه IR بخرم.ولی میخواستم ببینم که ایا امکان اتصال دامنه به این وبلاگ وجود داره .اگه داره اطلاعات لازم برای تنظیم دانمه چیه.خیلی خیلی ممنون.چاکر همتون ( ارمین ):oops:

reza699

Active Member
ببین دوست عزیز اگه شما میخوای سایت به وبلاگ متصل بشه یعنی کاربر با زدن آدرس دامنه سایت به وبلاگ شما هدایت بشه این خیلی سادست!! کافیه سایت رو دایرکت کنی به آدرس وبلاگ!!
خوب حالا پنل مدیریتی شما چیه؟؟Cpanel یا Plesk؟؟بگید تا بهتر راهنمای کنم

wp-mohammad

New Member
سلام دوستان یک سوال مهم دارم که اگه جواب بدید خیلی خیلی ممنون میشم.من در سایت www.wordpress.com یک وبلاگ با ادرس www.2pak.wordpress.com راه اندازی کردم.حالا قصد دارم که برای این وبلاگ یک دامنه IR بخرم.ولی میخواستم ببینم که ایا امکان اتصال دامنه به این وبلاگ وجود داره .اگه داره اطلاعات لازم برای تنظیم دانمه چیه.خیلی خیلی ممنون.چاکر همتون ( ارمین ):oops:
این امکان در وردپرس دات کام وجود داره ولی پولی هست .
پس از خرید کردیت از وردپرس دات کام و ست کردن dns های وردپرس دات کام بر روی دامین اونا دامین شما را تائید میکنند .

reza699

Active Member
منظوره من در جواب بالا استفاده از تکنیک دایرکشن هستش (یعنی با وارد کردن آدرس سایت ،کاربر به آدرس وبلاگتون منتقل بشه ) اگه شما هم همچین چیزی منظورتونه که ادامه کار رو بگم

[EHSAN]

Well-Known Member
دقيقا همونو ميخوام
وبلاگ ما توي يك ساب دامين هست ولي چون هنوز صفحه اول راه اندازي نشده ميخوايم تا صفحه اول آماده بشه كاربران منتقل بشن به همون ساب دامين البته بدون سرو صدا...! :wink:

با تشكر

جدیدترین ارسال ها

بالا