اتصال به شتاب

ahadiany

Member
با سلام

دوستان من یک فروشگاه virtual mart از سایت جوملا دانلود کردم . می خواستم بپرسم چجوری باید اون رو خودم به شتاب وصل کنم ؟

با تشکر

viassi

Member
سلام

من چند تا بار اين كار كردم براي اينكار بايد با بانك سامان يه قرارداد ببنيديد بعد چند تا فايل بهتون ميدن از اون طريق اما راهاي بهتري هم هست اگه خواستيد با من تماس بگيريد

[email protected]

onlymhb

Active Member
منم قضیه بانک سامانو تا یه جاهایی رفتم
ولی اگه اطلاعات دقیقتری از خدمات میدادید بهتر بود؟

ahadiany

Member
با سلام

آخه بانک سامان که باید فقط شرکت داشته باشه آدم ! من برای خودم می خوام . می تونین کمک کنین ؟

mambolearn

Active Member
سلام

اول باید با بانک سامان قرارداد ببندید
و Ip سرور تون رو بهشون بدید

بعد باید یه سری تغییرات توی کامپوننت بدید ... که باید Php کار باشید همچنین روی Api مامبو و جوملا مسلط باشید .

راه حل بعدی : خرید این کامپوننت هست .
یا علی

Mahdiseif

Member
جناب فیروزمندان
سلام
میشه قیمت و نحوه تهیه این کامپوننت اعلام بشه.

متشکرم

Pedi7Khat

Member
من به کلیه دوستانی که قصد اتصال به شتاب رو دارن اونم با جوملا یا مامبو پیشنهاد می کنم حتما کامپوننت رو بخرن چون واقعا کامل هست و به خوبی روش کار شده... :)
من خودم یه نمونش رو دیدم و خیلی کامل بوده...

jaavid

Member
کامپوننت Virtuemart امکان استفاده از ماژول پرداخت ( Payment ) رو داره.
تعدادی ماژول پرداخت به صورت پیشفرض روی اون نصب هستن ( Paypal , 2checkout,... ) و میشه ماژول های دیگه ای هم براش طراحی و نصب کرد.
اگه نیاز دارید من میتونم کمکتون کنم. ( در مورد طراحی این ماژول و یا فروش اون )

آخرین ویرایش:

onlymhb

Active Member
من نفهمیدم با virtuemart میشه به شتاب وصل شد یا نه؟!؟!
این آقا viassi گفت ما ماژول رو داریم، حتی پولشم گرفت ولی از ماژول خبری نشد. پولو هم به حساب شرکت توسعه تجارت الکترونیک سامان ریختیم که میگفت شرکت خودشه

حالا اگه کسی میتونه بداد ما برسه بگه

jaavid

Member
واللا من نمیدونم کی چیکار کرده !
ولی این ماژول نوشته شده ، توسط خیلیها !
شما غیر از داشتن ماژول ، باید با بانک هم قرار داد ببندید و کد های خودتون روبگیرید و در تنظیماتِ ماژول قرار بدید....

jaavid

Member
مگه کسی درخواستِ کار داد ؟
که نمونه کار و قیمتِ کار مهم باشه.
بدون ِ کد رهگیری هم که فایده نداره ، خودِ بانکِ سامان توی حرفهایی که میزنه ( چون من فقط از مسئول هاشون که باهاشون حرف زدم شنیدم ، جایِ دیگه ای ندیدم. ) میگه باید حتماً اطلاعات به صورتِ کامل به مشتری ارائه بشه...

arman_gts

New Member
سلام
آقا میشه با بانک هم قرار داد نبست؟ !!
من دنبال یه فروشگاهم که با بانک کار نداشته باشه مگه یه فروسگاه کوچیک چیه که این همه دکو فنگ داشته باشه !!!
من یه فروشگه می خام با سیستم خرید پستی
همچین چیزی هست
اگه مشتری بود:-? خودم واسش پست می کنم .
شایدم با این شرکتای پستی قرار داد بستم :shock:
اینجوری بهتره
اگه کسی راهی سراغ داره بگه خواهشا :sad:

mambolearn

Active Member
سلام

اگر نیازی به پرداخت آنلاین ندارید میتونید بدون قرارداد با بانک این کارو انجام بدید . با امکانات پیشفرض خود کامپوننت ....

یا علی

arman_gts

New Member
سلام

اگر نیازی به پرداخت آنلاین ندارید میتونید بدون قرارداد با بانک این کارو انجام بدید . با امکانات پیشفرض خود کامپوننت ....

یا علی

سلام
آره این طوری هم میشه
من که خودم باتحویل پول به مامور پست بیشتر حال می کنم
خودم اینجوری خرید می کنم و فکر می کنم بقیه اینجوری راحتترن چون خیلی ها هستند که می خان چیزی بخرن وقتی می بینند که باید برن بانک پول بریزن بیخیال می شن(مثل خود من)

جدیدترین ارسال ها

بالا