من چند تا بار اين كار كردم براي اينكار بايد با بانك سامان يه قرارداد ببنيديد بعد چند تا فايل بهتون ميدن از اون طريق اما راهاي بهتري هم هست اگه خواستيد با من تماس بگيريد
من به کلیه دوستانی که قصد اتصال به شتاب رو دارن اونم با جوملا یا مامبو پیشنهاد می کنم حتما کامپوننت رو بخرن چون واقعا کامل هست و به خوبی روش کار شده...
من خودم یه نمونش رو دیدم و خیلی کامل بوده...
کامپوننت Virtuemart امکان استفاده از ماژول پرداخت ( Payment ) رو داره.
تعدادی ماژول پرداخت به صورت پیشفرض روی اون نصب هستن ( Paypal , 2checkout,... ) و میشه ماژول های دیگه ای هم براش طراحی و نصب کرد.
اگه نیاز دارید من میتونم کمکتون کنم. ( در مورد طراحی این ماژول و یا فروش اون )
من نفهمیدم با virtuemart میشه به شتاب وصل شد یا نه؟!؟!
این آقا viassi گفت ما ماژول رو داریم، حتی پولشم گرفت ولی از ماژول خبری نشد. پولو هم به حساب شرکت توسعه تجارت الکترونیک سامان ریختیم که میگفت شرکت خودشه
واللا من نمیدونم کی چیکار کرده !
ولی این ماژول نوشته شده ، توسط خیلیها !
شما غیر از داشتن ماژول ، باید با بانک هم قرار داد ببندید و کد های خودتون روبگیرید و در تنظیماتِ ماژول قرار بدید....
مگه کسی درخواستِ کار داد ؟
که نمونه کار و قیمتِ کار مهم باشه.
بدون ِ کد رهگیری هم که فایده نداره ، خودِ بانکِ سامان توی حرفهایی که میزنه ( چون من فقط از مسئول هاشون که باهاشون حرف زدم شنیدم ، جایِ دیگه ای ندیدم. ) میگه باید حتماً اطلاعات به صورتِ کامل به مشتری ارائه بشه...
سلام
آقا میشه با بانک هم قرار داد نبست؟ !!
من دنبال یه فروشگاهم که با بانک کار نداشته باشه مگه یه فروسگاه کوچیک چیه که این همه دکو فنگ داشته باشه !!!
من یه فروشگه می خام با سیستم خرید پستی
همچین چیزی هست
اگه مشتری بود خودم واسش پست می کنم .
شایدم با این شرکتای پستی قرار داد بستم
اینجوری بهتره
اگه کسی راهی سراغ داره بگه خواهشا
سلام
آره این طوری هم میشه
من که خودم باتحویل پول به مامور پست بیشتر حال می کنم
خودم اینجوری خرید می کنم و فکر می کنم بقیه اینجوری راحتترن چون خیلی ها هستند که می خان چیزی بخرن وقتی می بینند که باید برن بانک پول بریزن بیخیال می شن(مثل خود من)