بی بی کد اتاق

softkadeh

Member
درود

اولین کار من در این زمینه هست .
خیلی اشکال داره که بعضی از این اشکال ها رو خودم میدونم که دیگه به خاطر زمان زیاد رندر نمیتونم اصلاحش کنم ( مثل UVWMapping تابلو ) . بعضی ها رو هم شما باید بهم بگید .
خوشحال میشم در تمام زمینه ها راهنمایی کنید بنده رو .

خودم که خوشم نیومده .

Final.jpg

رندر رو شب گذاشتم صبح تحویلم داد .
از وی ری - مکس استفاده کردم .
از روی یه الگو زدم که تو اینترنت عکسشو حتمأ دیدید.

madmaster_3d

Well-Known Member
کار دخترونه ای شده :) ولی جالبه. متریال های جای کار داره خامن. بعد اینکه تخت هم یک مربع سادس. و تاریکه. باید تو نور پردازی بیشتر کار کنی. و با فتوشاپ هم خوشگل ترش کنی
حالا نظرات تخصص تر رو دوستان خدمتتون میدن. موفق باشی

softkadeh

Member
مرسی دوست من .
حالا با کمی توضیح بیشتر اگه بخوای بگی چطوری میگی ؟
آخه من اطلاعات زیادی ندارم و تازه دارم شروع میکنم . نمیدونم متریال خام چطوریه و چطوری باید از حالت خامی درش آورد . با فتوشاپ هم نمیتونم درست Post کنم . اگه پک آموزشی مخصوص پست پرو کردن رندر های معماری باشه میشه معرفی کنید ؟
ممنونم که نظر دادی .

دوستان و اساتید نظر بدید لطفأ

Mehran coyote

Well-Known Member
ببین دوست من کارت خوبه واسه اول کار
من از نظر معماری هیچ نظری نمیدم چون معمار نیستم فقط رندرتو نظر میدم

پشت پنجره نورش خیلی زیاده باید نور بیرون با داخل اتاق تناسب داشته باشه
دوره یه سری از ابجکته هات خط سیاه افتاده که با روشن کردن ساب دیواید این مشکل حل مشه
کف اتاق رو یه بامپ بده و مقداری هم رفلکت که جذابیتش بیشتر بشه
اتاقو شلوغترش کن لازم نیست همه چیز سر جاش قرار بگیره و مرتب باشه
به تخت و ابجکت هات تکچسر بده

باید تمرین زیاد بکنی دنیای 3d به نظر من طوری هست که اگه ادم تجربی یاد بگیره خیلی بهتره تا اینکه هی بخواد از رو آموزش یاد بگیره :rose:
یه سر به سایت 3dtotal.com بزن چیزای زیادی رو میتونی اونجا یاد بگیری
موفق باشی

softkadeh

Member
نو داخل اتاق رو با چی تآمین کنم ؟
وقتی Dome میذارم اصلأ تأثیر نداره .
Sub div از کجا روشن میشه ؟
کف رو کمی رفلکت دادم بامپ هم دادم شاید کمه . ولی خوب رفلکت زیاد هم باعث میشه خیس به نظر بیاد .
آره این دخترا شلوغ پلوغن باید به هم بریزم اتاقو .
سایت خیلی خوبی بود مرسی

ممنون بابت نظر

dr.hashemi

کاربر فعال
سلام دوست عزيز به نظر من مهمتريت ايراد اين كار همون خاميه متريال و نورپردازيه.
به نظرم براي نور بيرون از target direct استفاده كن و در منوي map ميتوني با دادن تكسچر سياه و سفيد متريال هر قسمت رو فعال كني و با ميزان 0 تا 100 ميزان دلخواهت رو تعيين كني كه با آزمون و خطا ميشه فهميد فقط.
در كل اگه اوي با رندر اسكيسي از نور و متريالت مطمئن شي و بعد رندر نهايي بگيري خيلي قشنگ تر در مياد.
براي رندر اسكيسي هم همه ي ميزان تنظيماتت رو بذار رو حداقل كه زيادم وقتتو نگيره.
موفق باشي.

softkadeh

Member
یکم دارم قلق رندر گیری رو یاد میگیرم فقط مشکلم همون متریال و نور پردازیه .
واسه نور از یه VraySun و پشت پنجره هم با فاصله از VrayLight Plane استفاده کردم .
بعضی از متریالها برای خود آبجکت - بعضی ها از روی متریالهای Evermotion و بعضی ها رو هم خودم درست کردم .
موضوع زمان رندر یا درست رندر گرفتن نیست موضوع اینه که اصلأ نمیدونم چطور باید متریال و نورپردازی رو به سمت Real شدن ببرم .

dr.hashemi

کاربر فعال
ساخت متريال دقيقا اصلي ترين مورد براي رئال شدن كارهاته اگه در ابتدا نميتوني متريال بسازي از شيدر هاي آماده استفاده كن در حال حاضر يكي از قوي ترينشون رو ali_takhti در ابزار تري دي مكس هست كه پيشنهاد ميكنم حتما دانلودش كني .
نورپردازي هم سليقه ايه با كار كردن كم كم دستت مياد.
موفق پاينده پيروز سربلند و شاد باشي.

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.مرسی از بچه ها نقدهای خوبی نوشتن.
دیگه حرفی باقی میزارن
رنگ بندی اتاق خیلی خوب شده
زاویه خوب شده
نور پردازی بد نشده.
برای جلوگیری از سفید شدن دور نقاط اوربرایت توی color mapping گزینه sub pixel map رو بزن
برای اینکه داحل روشن تر بشه حتما یه لامپ صفحه ای درست بکن و از پنجره نور غیر مستقیم بیار توی کار
منتظر کارهای بهتر و بعدی هستیم.

softkadeh

Member
ممنونم از همه .
الان گذاشتم SigerShader دانلود شه . یه کار از روی یکی از طرحهای همین فروم دارم میزنم که این سری یکم شاید بهتر در بیاد با توضیحاتی که دادید .
عارف جان اون تیک اصولأ برای چی هست ؟ و لامپ صفحه ای منظور دقیقأ چی هست ؟

راستی یه سوال اساسی که هیچوقت به جوا نرسیدم . الان این اتاق 6*6 متر است پس چرا اینقدر فضا کم به نظر میاد ؟ چرا تو طرحهایی که میبینم اتاق یا در کل سالن اینقدر باز به نظر میاد ولی من هر سری یه کار میزنم اینطوری میشه . 6*6 کم نیستا . دقیقأ باید 2 تا 2.5 برابر اینی که دیده میشه به نظر بیاد . از دوربین Target خود مکس استفاده کردم .

آقای هاشمی از شما هم ممنونم . بله دقیقأ درست میفرمایید .

جدیدترین ارسال ها

بالا