بی بی کد اتاق خواب

yas_d

Member
دوست من مدل سازی کار رو خودت انجام دادی؟ یا فقط رندرینگ رو انجام دادین؟
اگه مدل سازی با شما بوده مدل‌ها خوب شدن:rose:
پارچه هارو خوب درآوردی
چیدمان هم خوب شده
اما رندر هنوز جای کار داره
اولین چیزی که نظر من رو جلب کرد Background کار بود
پشت پنجره دریای‌و گذاشتی که شدیدا توی چشمه
الان یا خونه کج هستش یا دریا کج هستش - کاملا این قضیه غیر منطقیه خیلی‌ ساده تر میتونستی اینرو درست کنی‌
مثلا چنتا درخت پشت خونه کار کنی‌ (درخت‌هایی‌ که پایین قرار دارن) و کمی‌ از ساحل رو نشون بدی و از بالا ما قسمتی‌ از دریا رو ببینیم و در دور دست یه سری کوه رو ببینیم که محو هستن
دومیش بحث نور هستش
شما توی کار نشون دادی که از سمت چپ داره نور تابیده می‌شه اما توی Back ما میبینیم که خورشید انگار سمت راست قرار گرفته همین یک مسالهٔ ساده باعث می‌شه که مخاطب شما احساس کنه کار شما طبیعی‌ به نظر نمیرسه
مسالهٔ سوم نور پردازیه داخلی‌
AO کار خیلی‌ زیاد شده و باعث شده تصویرتون با اینکه حجم زیادی نور وارد اتاقتون می‌شه تاریک به نظر بیاد
بازتاب‌های نور هنوز جای کار دارن چون با این حجم نور باید آبجکت‌های داخل اتاق روشنتر باشن
شیدر سازی هم توی بعضی‌ آبجکت‌ها مثله کاسه و بطری و مجسمه خوب کار نشده میتونید بهتر از این هم کار بکنید
این‌ها نکاتی‌ بود که به ذهنم رسید

sasan irani

Well-Known Member
والا اینو از روی عکس زدم.
تخت ابجکت هستش
بقیه رو خودم ساختم که پیز زیادی نداره
نو فقط از 1جهت هستش اونم سمت چپ ولی از سمت راست پردها کشیده شدن و نور کم هستش

yas_d

Member
والا اینو از روی عکس زدم.
تخت ابجکت هستش
بقیه رو خودم ساختم که پیز زیادی نداره
نو فقط از 1جهت هستش اونم سمت چپ ولی از سمت راست پردها کشیده شدن و نور کم هستش

خیلی‌ خوب شده مدل ها:rose:+++
اگه میشه عکسش رو بذار ببینیم شاید اینطوری بهتر بشه نظر داد

yas_d

Member
چقدر خوب شد که عکس رو گذاشتی:rose:
دوست من اگه دقت کنی‌ توی عکس سمت راست ما قسمتی‌ از ساحل رو میبینیم درسته؟ این کمک می‌کنه که فاصلهٔ بین اتاقی‌ که شما ساختی با دریا کاملا مشخص باشه
نکته دوم اینکه شما نگاه کن به می‌زانه نور خارجی‌ و داخلی‌ توی عکس
بیرونه کار ما هیچ نقط Over شده نداریم و با همین میزان نور داخل خونه به اندازهٔ کافی‌ روشن هستش
حالا شما که خارجیت انقدر اور شده و تازه کلی‌ نور هم توی داخلیت داری قطعاً باید اتاقت خیلی روشنتر باشه
و نکتهٔ بعدی AO هستش که اگه دقت کنی‌ گوشه‌های دیوار و قسمت‌هایی‌ که آبجکت‌ها به هم نزدیک شدن سیاهی زیادی رو نمی‌بینیم اما در کار شما تمام گوشه‌ها سیاه شدن و این خودش کار رو غیر طبیعیمی‌کنه

و در آخر من فکر می‌کنم این عکسی‌ که گذشتین هم رندر باشه که خوب کار شده

homayoon_fattah

Well-Known Member
من از نور پردازی سر در نمیارم ولی خیلی زیبا شده کارتون ، حس خیلی خوبی داره . فقط داره سونامی میاد ؟!! :green: خط افق دریا با پرسپکتیو همخوانی نداره . خیلی ساده قابل تصحیح هست .

جدیدترین ارسال ها

بالا