بی بی کد اتاق خواب

N.Abedi

Well-Known Member
سلام دوست عزیز
کار خوبی شده، خسته نباشی :wink:
کارهای داخلیت نسبت به کارهای exterior که تو یه پست دیگه گذاشتی خیلی بهتر هستن... یه خورده رو کادربندی و زوایای دوربین کار کنی خیلی خوب میشه...
این کارها اجرایی هستند؟
:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
خیلی هم قشنگ. ولی مقوا هم داره
مثلا کفت مقواست. سایزش خیلی بزرگه به نظرم
فرشت که رو هواست
بعضی از متریال ها هم جای کار داره. کارت می تونه واقعی بشه.
از hdri هم استفاده کردی دیگه؟ اگر نه بکن

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
خیلی هم قشنگ. ولی مقوا هم داره
مثلا کفت مقواست. سایزش خیلی بزرگه به نظرم
فرشت که رو هواست
بعضی از متریال ها هم جای کار داره. کارت می تونه واقعی بشه.
از hdri هم استفاده کردی دیگه؟ اگر نه بکن

سلام و درود ، کار بسیار خوبی شده ، ادامه بده ...:rose:

مستر عزیز ، HDR یکی از لطمه های اصلی نورپردازی هست ، لطفا اینقدر تحمیل نکن :green:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. آفرین کار خیلی خوبی شده.
نور پردازی واقعا خوب شده و شیدرها خیلی زیبا
هم نشینی رنگ ها خوبه.
برای اینکه دور پرده کرکره ای (نقاط اوربرایت ) خط سیاه نیافته یا از Catmul rom استفاده نکن یا اینکه sub pixel maping ـوی کالر مپینگ رو بزنی.
در کل خیلی خوبه.بایدتوی زاویه های دوربین تجدید نظر بکنید.می تونی از آموزش خیلی خوب رونن بکر من کمک بگیرین.

سلام. خیلی خوب بود همه چیز.مخصوصا توی رندر اول. نور هم عالی بود. موفق باشی. فقط یه سوال، فرش رو با چی درست کردی؟

samantaheri

Active Member
ممنون بابت راهنماییت دوست عزیز. بله این کارها اجرایین تو دفتر خودم دارم کار میکنم.

این گزینه روsub pixel maping هم فعال کردم ولی بازم سیاه افتادش فکر میکنم به خاطر متریالش باشه!!!

از این به بعد توی گالری اگه کاربری چند تا پست پشت سر هم بزنه باهم تلفیق میشه. : عارف

آخرین ویرایش توسط مدیر:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
این گزینه روsub pixel maping هم فعال کردم ولی بازم سیاه افتادش فکر میکنم به خاطر متریالش باشه!!!
سلام.ببین اگه درست نشد clamp output رو بزن و اینکه اگه بازم درست نشد تنظیمات رندر عکس بگیر بزار

جدیدترین ارسال ها

بالا