دوستان سلام این یه کار جدیده که همینطوری زدم مکس 12 +وی ری 2.3 یه افکت هم با نیک کالر بهش دادم
D dariush.fi Member Nov 13, 2012 #1 دوستان سلام این یه کار جدیده که همینطوری زدم مکس 12 +وی ری 2.3 یه افکت هم با نیک کالر بهش دادم
madmaster_3d Well-Known Member Nov 14, 2012 #2 کار قشنگیه. البته من از این نویزی که فتوشاپ درست کردی خوشم نیومد
D dariush.fi Member Nov 14, 2012 #3 madmaster_3d گفت: کار قشنگیه. البته من از این نویزی که فتوشاپ درست کردی خوشم نیومد کلیک کنید تا باز شود... مرسی مشکل خاصی نداره کارم یعنی؟ اوووووووووف خدای من :دی مد مستر چجوری ولوم لایت رو از یک پارچگی در بیارم؟ میشه به لایت مپ شادو داد تا اون جوری ولوم رو پخش کنه؟
madmaster_3d گفت: کار قشنگیه. البته من از این نویزی که فتوشاپ درست کردی خوشم نیومد کلیک کنید تا باز شود... مرسی مشکل خاصی نداره کارم یعنی؟ اوووووووووف خدای من :دی مد مستر چجوری ولوم لایت رو از یک پارچگی در بیارم؟ میشه به لایت مپ شادو داد تا اون جوری ولوم رو پخش کنه؟
M m.n1362 Member Nov 17, 2012 #4 سلام..بک کارو درست کن...کار دومی خیلی بد شده ...یکمم بی حاله..تختت انگار رو هواست متریالاتم خنمه یه کم خسته نباشی...
سلام..بک کارو درست کن...کار دومی خیلی بد شده ...یکمم بی حاله..تختت انگار رو هواست متریالاتم خنمه یه کم خسته نباشی...