اتاق خواب

c m y k

Member
سلام به دوستان محترم
لوکیشن و مدل تخت خواب رو تو اتوکد طراحی کردم متریالها کار خودمه و رندر با وی رایه این کار تقریبا 3 روز طول کشید
خوشحال میشم نظرتون رو بخونم
یه قیمت هم بدین بد نیست :d.

پیوست ها

• Bedroom.jpg
    Bedroom.jpg
    299 کیلوبایت · بازدیدها: 52
  • Bedroom 2.jpg
    Bedroom 2.jpg
    218.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15

Mahdi_Rashed

Well-Known Member
ایول خیلی قشنگ شده . ولی کیفیت عکس پشت پنجره کمه که باعث شده غیر طبیعی جلوه کنه . بعد هم چون آسمون آبیه یک کم بازتاب نور باید آبی باشه ( همو بازتابی که آسمون روی آب داره ولی خیلی کمرنگتر و مایل به سفید) .

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
کار قشنگی شده، مدلسازی خیلی خوبه اما توی تکسچر و نورپردازی مشکل داره. با توجه به تصویری که واسه بیرون انتخاب کردی نور داخلت خوب نیست یعنی فضای اتاق الان خیلی گرمه و مهدی جان هم گفتند که داخل باید یه کم رنگش سردتر بشه تو مایه های همون آبی. من زیاد با تکسچر چوبت هم موافق نیستم، میشد تکسچر بهتری استفاده کنی. ولی در کل کارت خوبه، بیشتر و بیشتر کار کن و بیش از همه روی متریال و تکسچر و نورپردازی کار کن تا مدلسازی. موفق باش، بای فعلا.

ahmad3ds

New Member
با سلام خدمت دوست عزیز
کارتون خیلی باحال شده فقط یکمی مردست میدونی چی میگم
نمیدونم چه جوری منظورم رو بهت برسونم یکمی حالت مرده پیدا کرده نمیدونم حالا چرا من اینجوری میبینم ؟
میدونی شاید هم به خاطر اینه که جاهای اشیاء درست نیست . مثلا میز آینه نباید جلوی درب باشه یا چیزای دیگه .
راستی متریال بیرونت یکمی بده . چون آدم حس میکنه زیره این اتاق دریاست

البته دوست جونم در مورد ایرادات فقط نظرمو گفتم ممنون میشم که برای کار ما هم نظر بدی :
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=122580

amirv3d

Member
سلام دوست خوبم
اولا من خودمو در حدی نمیبینم که بخواهم از کارت انتقاد بکنم ولی یه مشکل کوچیک دیدم اونم این که شما نور پردازی محیطت بر اساس روز تنظیم شده ولی داخل اتاق فکر کنم از نورهای فوتو متریک یا نور دیگه ای استفاده کردی اگر به سایه زیر بالش دقت کنی خیلی تیز شده و سایه اش به نورپردازی شب میخوره شما وقتی با تنظیمات نور روز رندر میگیری باید نورهای داخلت هم هماهنگ باشن به هر حال من ایراد دیگه ای نمیبینم
مرسی و به امید کارهای بهتر

من کارم 3D نیست ولی تصویر پشت پنجره رو حتماً عوضش کن چون یه جورایی سطح کارت رو پایین آورده . بقیش عالیه .
خسته نباشی . :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا