اتاق خواب

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام و درود . این پروژه جدیدمه.خیلی خفن عجله ای شده.یه اتاق خوابه. کل خونه رو باید تا سه شنبه بسازم!:shock:
آبجکتها به غیر از دیوار های خونه 100% ماله پکیج Interior Evermotion گرفتم.از ولوم ششم.( برا دوستانی که دارن):cool:

[miuc]b1175242029[/miuc] [miuc]b1175242109[/miuc]

اینم خود کارا.

[miuc]b1175242256[/miuc] [miuc]b1175242425[/miuc] [miuc]b1175243006[/miuc] [miuc]B1175243090[/miuc] [MIUC]b1175243294[/MIUC]

آخرین ویرایش:

mkf.cgi

Member
كار قشنگي شده.تبريك.
يه چند تايي مشكل داره كه اگه رفع بشن خوب تر ميشه.
1:منظره بيرون بيشتر به يه تابلو شبيه تا بيرون يه دليلش ابعاد فيكس بكگراند كه انداختي(بزرگترش كني بهتر ميشه)
2:نور پردازي خوب از آب در نيومده كه فكر كنم اگه gi رو بيشتر بگيري و از esposure استفاده كني بهتر شه.
3:تكسچرينگ دور پنجره و كف و صندلي جاي كار داره.
4:سلامتي
5:قربون مرامت عزت زياد !
:rose:

milad_k

Member
نه نه دوست عزیز این نمیشه اسم یه کار حرفه ایی و خوب رو روش گذاشت بخاطر اینکه شما دقیقا محصول کمپانی رو برداشتی و با چند تغییر خیلی خیلی جزئی رندر گرفتی و اسمشو گذاشت cg work .شما تنها همه نور هارو خاموش کردی و دو تا پارامتر یکی اون تصویر پشت پنجره اضافه کردید که خوب نشده و یکی دیگه نور شب رو کردید نور روز که این هم خوب نشده شما دقیقا از دوربین های ست شده توی این محصول استفاده کردید و حتی جای دوربین هارو هم تغییر ندادید. اگر حداقل این مدل هارو در یه فضای طراحی شده دیگه استفاده میکرید خیلی بهتر از این بود .شما بجای اینکه بگید ابجکت هارو از محصول evermotion گرفتم باید بگید کل فضا رو از این محصول کپ زدم بدون تغییر .این جا یه سایتیه که همه بچه ها اومدن 3D رو یاد بگیرن نه کپ زدن به این شدت رو,شما حرمت سایت رو هم نگه نداشتید:mad::mad:.از نظر من این کار ارزش بحث کردن و تحلیل کردن هم نداره.:mad::mad:

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
عزیزم توی قوانین و شرایط گالری عنوان شده که در صورت اعتراض به کارها فقط از طریق پیغام خصوصی با مدیران موضوع رو مطرح کنید..
وقتی هم اینکارو کردید دیگه لزومی نداره اینجا پست بزنید.. میشه خیلی بهتر از این توضیح خواست...

این دوستمون هم میاد و توضیحات لازم رو میده...

moeinkarimi

Member
سلام.
در مجموع کارت قشنگ شده.اما چون همه مدلها آماده هستش پس نمیشه نظر درست حسابی داد.

milad_k

Member
عزیزم توی قوانین و شرایط گالری عنوان شده که در صورت اعتراض به کارها فقط از طریق پیغام خصوصی با مدیران موضوع رو مطرح کنید..
وقتی هم اینکارو کردید دیگه لزومی نداره اینجا پست بزنید.. میشه خیلی بهتر از این توضیح خواست...

این دوستمون هم میاد و توضیحات لازم رو میده...

پس من چطور نشون بدم که یکی از معترضین به این حرکت هستم.من میدونم جواب این دوستمون چی هست و همینطور که بالا نوشت به دلیل کمبود زمان.
ببخشید میشه بگید پس حرمت این محیط آموزشی چی میشه ؟؟؟
من خیلی وقت پیش کاری رو دیدم که دقیقا از تمامیه مدل های همین فضا استفاده کرده بود اما توی یه محیط طراحی شده دیگه, باید بگم که اون کار به عنوان کار های برتر همون روز شناخته شده بود .پس ببینید مسئله استفاده از مدل نیست مسئله کپ زدن دقیق فضا با یک تغییرات خیلی خیلی جزئی .

amin2001

Active Member
میلاد جان شما اصلا پست اول رو خوندی ؟؟

قوانین انجمن رو هم یکبار دیگه دقیق تر بخون عزیز

اگه از مدل اماده استفاده کرده باشن مشکلی نیست. حتی 100% مدل ها . ولی باید ذکر کنن که مدل آمادس که ایشون هم همین کار رو کردن
یاد گیری که فقط مدلینگ نیست . کار نور پردازی و رندر هم مهمه

پس مشکلی نمیبینم با این کار و تاپیک میتونه روال عادی خودش رو ادامه بده...

این مسئله هم بیشتر ادامه پیدا نکنه بهتره

3DVIGOR

New Member
دستور دادن سکوت کنیم !!!! :sad:

اگر ما حرفی میزنیم فقط و فقط هدفمون پیشرفت شما هست تو این زمینه ! :-?

در هر صورت موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش:

1835ali

Well-Known Member
ببخشیدا ولی دوستان بهتر نیست یخورده مهربون تر با همدیگه بحث کنید
عارف جان ببخشید ها و من یکم با آقا میلاد موافقم درسته که شما کار واسه مشتری بستی حقم داری توی این زمان کم کار کپی بدی ولی یه چیزو قبول کن که دلیلی برای اینکه توی گالری بزاری نداشت چون معمولاً توی انجمن های گرافیک کار کپی نمی زارن البته این کار کپی رو قبلاً هم تکرار شده بود منتها نمی دونم چرا یه قانون واسه این کار نیست توی انجمن به نظر من یا دوستان اینجا کار نذارن یا مدیران یه قسمت برای گذاشت کارهایی برای نمایش بدون نظر درست کنند
یا علی

Farrokh

Active Member
ای کاش ما ایرانی ها یاد می گرفتیم که هر کاری یه راهی داره !

آقا میلاد شما هنرمند خوبی هستی ای کاش کمی با ملایمت حرف می زدید و برای هر منظوری از راهش وارد می شدید !

اولا اگه سایت های معتبری مثل همون evermotion رو ببینی می بینی که اونا بهترین راه اعتراض رو به کارهایی که به نظرشون کم ارزش میاد استفاده می کنند
اصلا بهش نظر نمی دن !

حالا شما اگر که برای وقت خودت ارزش قائلی بهتره یا یه جایی نظر ندی یا اینکه جوری با ملایمت نظرت رو بدی که طرف مقابل رو در موضع پاسخ قرار ندی
اینجوری آب در هاون نمی کوبی و حرفت به کرسی عمل می نشینه

یه مثال می زنم :
اگر من به یه نفر بگم چه لباس مسخره ای پوشیدی
خجالت نمی کشی با این سر وضع می گردی ؟

اون به من یا میگه به تو چه !
یا میزنه تو گوشم
یا . . .

حالا اگه بهش بگم چقدر چهره ی زیبایی داری
لبخند می زنه و می گه ممنونم نظر لطفتونه

بعد بهش بگم البته شما با این چهره ی زیبا می تونید خیلی زیبا تر بشید
اون بهم می گه چطوری؟

من بهش می گم اگه لباس های بهتری بپوشی خیلی بهتر جلوه می کنی

در این حالت اون لبخند می زنه و تشکر می کنه و احتمالا بعدا به حرف های من فکر می کنه و روش لباس پوشیدنش رو تغییر می ده

با این کار من به خیلی چیز ها می رسم :

1- به یه نفر در بهتر شدن کمک می کنم
2- کشیده نمی خورم
3-فحش نمی خورم
4-وقت خودم رو الکی با دعوا کردن هدر نمی دم
5-بقیشو خودت بگو

برای مخالفت با قوانین هر جایی هم بهترین راه اینه که با قانون گذاران اونجا حرف بزنی و متقاعدشون کنی قانونشون اشتباهه (اونم به صورت خصوصی و به دور از جنجال )(یا اینکه مثلا با باز کردن یک تاپیک جداگونه از اونا به خاطر قانونشون توضیح بخوای و پیشنهاد بدی که اینطوری باشه بهتره و دیگران رو هم تشویق کنی که نظر بدن و به بهبود قوانین کمک کنن !)

هر کاری راهی داره !

دوست من این پست من به هیچ عنوان خطاب به شخص شما نیست
پست من خطاب به تمام کسانیه که از فواید اعتراض مسالمت آمیز غافل هستند

پس امیدوارم این پست رو به منزله ی مخالفت با عملت ندونی
بلکه به منزله ی یک پیشنهاد دوستانه بدونی

همگی موفق باشید

Sherlock_Holmes

Active Member
پس من چطور نشون بدم که یکی از معترضین به این حرکت هستم.من میدونم جواب این دوستمون چی هست و همینطور که بالا نوشت به دلیل کمبود زمان.
ببخشید میشه بگید پس حرمت این محیط آموزشی چی میشه ؟؟؟
من خیلی وقت پیش کاری رو دیدم که دقیقا از تمامیه مدل های همین فضا استفاده کرده بود اما توی یه محیط طراحی شده دیگه, باید بگم که اون کار به عنوان کار های برتر همون روز شناخته شده بود .پس ببینید مسئله استفاده از مدل نیست مسئله کپ زدن دقیق فضا با یک تغییرات خیلی خیلی جزئی .

چه لزومی داره که شما نشون بدی از معترضین این تاپیک هستی؟
اگر هدف واقعا نشون داده اعتراضه که توی پیغام خصوصی نشون دادید...
اما دیگه اینکارا که یه رندر بگیرید بذارید تو پستتون و... من واقعا نمیدونم چی بگم...
اینهمه کاربر فعال و حرفه ای داره اینجا... چرا اونا چیزی نگفتن؟
موضع شخصی نسبت به یک کار رو باسکوت و نظر ندادن هم میشه مشخص کرد...
وقتی ایشون از صحنه آماده استفاده کرده و تغییرات جزئی داده و خودش هم اینو گفته توی پستش انتظار داری چه کاری انجام بشه...
ایشون این کارش هست... اینکه صحنه آماده رو کمی تغییر بده... شما میتونی توی تاپیکشون چیزی نگی......بقیه هم چیزی نگفتند... چون خودشون گفتند... یا بگی هیچ کاری روی یه صحنه آماده نکردی و تمام... حرمت محیط آموزشی و این لحن لزومی نداشت...
شما هم اینکارو بکنید و توی پست اول بگید، کسی تو تاپیکتون چیزی نمیگه... مطمئن باشید...

نظم اینجا هم بهتره بیش از این بهم ریخته نشه...
دوستان خوشون پستهاشون رو ویرایش کنند لطفا...

.......

ویرایش دوم:

تا من اومدم پست بدم چندتا دیگه از دوستان پست دادن...
با فرخ عزیز موافقم...

چرا یه قانون واسه این کار نیست توی انجمن به نظر من یا دوستان اینجا کار نذارن یا مدیران یه قسمت برای گذاشت کارهایی برای نمایش بدون نظر درست کنند
علی جان منظورت چیه یه بخش برای کارای بی نظر؟! مگه اجباری توی نظر دادن درباره کارها هست؟!
قانون هم من نمیدونم برای یه گالری چندتا قانون باید بذاریم دیگه؟
هر قانونی ما میذاریم یه راه در رویی براش پیدا میشه!

میلاد جان شما که انتظار برخورد قانونی از مدیران داری خودت شرایط گالری رو که اعتراض در پیغام خصوصی هست رو ندیده گرفتی...

یه کار گذاشته شده بود که همه میدونستن چجوریه و حتی اگر هم نمیدونستند صاحب تاپیک خودش گفته بود! این پستها واقعا لزومی نداشتند... هیچکدومشون...

شما خیلی دیگه داری تند میری... لطف کن در چارچوب قوانین انجمن پست بزن...

آخرین ویرایش:

AREF

چشم دوستان گلم.حرف همهتون رو جفت چشام
ولی خودمونیم فایلش خیلی سنگین بود.
من سیستمم Q6600 رم 4 گرافیک 4870 اما بگم 30 بار می پرید بیرون باور نمی کنین.مثلا رندر میگرفت 98% بعد کاملا می پرید بیرون.بدون اینکه اجازه بده من کاری کنم.
عمده کارم این بود آبجکتها رو با MultiRes کیفیت پائین کردم.کلی خرت و پرت رو حذف کردم.تنها دلیلی که نور روز گذاشتم این بود که نور شب هی می پرید بیرون.حالا شما که وی ری بازیین میدونی چرا اینقدر می پره بیرون؟ راه حلی برای این مشکلات هست؟

آخرین ویرایش:

AREF

راستی راهی برای تبدیل متریال وی ری به بقیه انجینهای رندر هست؟ مثل فاینال رندر یا منتال ری؟

Sherlock_Holmes

Active Member
شما ظاهرا اینجا رو با جای دیگه اشتباه گرفتی...
بهتون یه اخطار دادم و دسترسیتون به انجمن تا مدتی قطع شد...

تاپیک پاکسازی میشه و دوستان صحبتی دارن توی پیغام خصوصی..
اینجا بحث ادامه پیدا نکنه لطفا...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا