پس من چطور نشون بدم که یکی از معترضین به این حرکت هستم.من میدونم جواب این دوستمون چی هست و همینطور که بالا نوشت به دلیل کمبود زمان.
ببخشید میشه بگید پس حرمت این محیط آموزشی چی میشه ؟؟؟
من خیلی وقت پیش کاری رو دیدم که دقیقا از تمامیه مدل های همین فضا استفاده کرده بود اما توی یه محیط طراحی شده دیگه, باید بگم که اون کار به عنوان کار های برتر همون روز شناخته شده بود .پس ببینید مسئله استفاده از مدل نیست مسئله کپ زدن دقیق فضا با یک تغییرات خیلی خیلی جزئی .
چه لزومی داره که شما نشون بدی از معترضین این تاپیک هستی؟
اگر هدف واقعا نشون داده اعتراضه که توی پیغام خصوصی نشون دادید...
اما دیگه اینکارا که یه رندر بگیرید بذارید تو پستتون و... من واقعا نمیدونم چی بگم...
اینهمه کاربر فعال و حرفه ای داره اینجا... چرا اونا چیزی نگفتن؟
موضع شخصی نسبت به یک کار رو باسکوت و نظر ندادن هم میشه مشخص کرد...
وقتی ایشون از صحنه آماده استفاده کرده و تغییرات جزئی داده و خودش هم اینو گفته توی پستش انتظار داری چه کاری انجام بشه...
ایشون این کارش هست... اینکه صحنه آماده رو کمی تغییر بده... شما میتونی توی تاپیکشون چیزی نگی......بقیه هم چیزی نگفتند... چون خودشون گفتند... یا بگی هیچ کاری روی یه صحنه آماده نکردی و تمام... حرمت محیط آموزشی و این لحن لزومی نداشت...
شما هم اینکارو بکنید و توی پست اول بگید، کسی تو تاپیکتون چیزی نمیگه... مطمئن باشید...
نظم اینجا هم بهتره بیش از این بهم ریخته نشه...
دوستان خوشون پستهاشون رو ویرایش کنند لطفا...
.......
ویرایش دوم:
تا من اومدم پست بدم چندتا دیگه از دوستان پست دادن...
با فرخ عزیز موافقم...
چرا یه قانون واسه این کار نیست توی انجمن به نظر من یا دوستان اینجا کار نذارن یا مدیران یه قسمت برای گذاشت کارهایی برای نمایش بدون نظر درست کنند
علی جان منظورت چیه یه بخش برای کارای بی نظر؟! مگه اجباری توی نظر دادن درباره کارها هست؟!
قانون هم من نمیدونم برای یه گالری چندتا قانون باید بذاریم دیگه؟
هر قانونی ما میذاریم یه راه در رویی براش پیدا میشه!
میلاد جان شما که انتظار برخورد قانونی از مدیران داری خودت شرایط گالری رو که اعتراض در پیغام خصوصی هست رو ندیده گرفتی...
یه کار گذاشته شده بود که همه میدونستن چجوریه و حتی اگر هم نمیدونستند صاحب تاپیک خودش گفته بود! این پستها واقعا لزومی نداشتند... هیچکدومشون...
شما خیلی دیگه داری تند میری... لطف کن در چارچوب قوانین انجمن پست بزن...