بی بی کد اتاق خواب یک پروژه مسکونی

Ultra3D

Well-Known Member
سلام داداش خسته نباشی

وایر فرم می زاری ؟

یکم اطلاعات بیشتر اگه باشه می دی
زمان صرف شده ... رندر های دیگه .... مدل ها ؟

m.n1362

Member
سلام کار خوبی
نویز یکم زیاد شده شاید به خاطر فیلتر فتوشاپه شایدم تنظیمات رندر فکر کنم باید در تنظیمات دقت بفرمایید و فیلتر تنظیمات رو هم عوض کنید یه سری جاها دنده دنده شده
کنار تخت چراغی که داریم نورش با فتوشاپ افکت دادین فکر کنم مناسب نشده چون فضا کامل روشنه دیده نمیشه فقط گلو داره
طراحیش خوب شده خسته نباشید کنتراست اره اما این نوع رنگها داخا اتاق خواب باید با احتیاط استفاده بشه کادر بندیش خوب شده
خسته نباشید

saeed taghizade

کاربر متخصص
سلام
ضمن تشکر
توی رفع اشکال تمام دوستان پیشنهاد میکنم کسانی که ابتدا قید میکنن پروژه اجرایی هست مواردی که مربوط به زمان رندر میشه مثل رزولوشن، نویز ها و ... رو بخاطر محدودیت های زمانی این پروژه ها قید نفرمایید.پروژه های اجرایی ضوابط خاص خودشون رو دارن مثل این پروژه که درحد تست مونده کارفرماش کورکسیون نکرده که رندر نهاییش گرفته بشه و رفته تا تاییدیه نما رو از شهرداری بگیره تا استارت نماشم زده بشه.
موفق باشید.

m.n1362

Member
میتونم بپرسم رندر چقدر طول کشیده؟اگر مایل بودید تنظیمات تست رو بگذلرید تا ببا هم برسی کنیم اگه تست گرفتین چرا سایز رو 1500 گرفتید؟با تنظیمات مناسب نویز کم میشه و خیلی رو زمان رندر تاثیری نداره اگر پارامترهایی که تغییر میدیم کاملا بشناسیم و ارتباطشون رو با هم بدونیم اگر در حد تست بوده تو گالری کارهای در حال انجام قرار بدبن گالری سه بعدی فکر کنم برای کارهای تمام شدهست البته اگر مدیر صلاح بدونه منتقلش میکنن اونجا

saeed taghizade

کاربر متخصص
سلام
ببینید آقای مهندس احتیاج نیست شما کارآگاه بازی کنید من صلاح دونستم و دوس داشتم سایز رندر رو 1500 بزارم کارفرمای من و شما نویز حالیش نیس ولی حداقل دوس داره سایز رندرش بزرگ باشه ، من سالهاست که sampling و subdivs رو نه که کار کنم بلکه آموزش میدم پس احتیاجی نیس تنظیمات رندرو کس دیگه ای ببینه وقتی میگم رندر تسته..تست هست و وسلام.
در ضمن من این رندر رو بلافاصله بعد از رندرهای آقای عارف و در تکمیل صحبتام گذاشتم که بقیه دوستان اینو بعنوان توضیح تصویری صحبت های من در مورد کنتراست ببینن. واینم که چرا گذاشتم باز اونم به صلاح خودم بود اگر جاش نبود خود ایشون جاش رو تغییر میداد.
این تا اینجاش محترمانه اما نکته دوستانه اینکه: دوست عزیزم کسی مجبورت نکرده ایراد بیخودی بگیری ها!!!!!
اما نکته احتمالا اخر: تا روز جمعه(به بقیه دوستانم که توضیحاتی از من خواستن و این متن رو میخونن بگم چشم جمعه وقتم در اختیار شماست) که من فرصت دارم وقت بزارم زحمت بکشین بهترین کاراتونو بزارین اگر هم نذاشتین ایرادی نداره من خودم پیدا میکنمو نظراتمو میگم.
موفق باشین

saman123

New Member
دوست عزیز میتونی برام در مورد اون پرسناژ منظورم همون شخصی که گذاشتی توضیح بدی به چه شکلیه؟ یعنی با فتوشاپه یا نه تو خود مکس هست چطوری هستی؟؟ممنون

Mehran coyote

Well-Known Member
بچه ها با هم دوست باشین
کار خوبی شده ولی کیفیت رندر رو بچه ها گفتن با نور بنفش
جمعه که وقتتون ازاده اگه از زوایای دیگه هم رندر بزاری بیشتر استفاده میکنیم
راسی وقت کردی کارای منم ببین دوست دارم از تجربیات استادانه شما استفاده کنم نکانی بود بگید استفاده کنیم !!!! :wink:

آخرین ویرایش:

m.n1362

Member
اقای تقی زاده علت ای همه تعصب و غرور رو متوجه نمیشم.....اگر جنبه نقد ندارید چرا کار دیگران رو نقد میکنید؟؟اون چک لیستی که گفتید تو کار عارف همه مواردش شخصی بود؟چون تکنیکی چیزی ندیدم من...این همه ایراد نابجا گرفتید کسی حرفی زد؟؟اما مواردی که من گفتم مشخصه که ایراد کارتونه .......خودتون اون چک لیست رو رعایت کردید؟اگر نقد نمیخواهید. و فقط تعریف میخواید کار شما عالی اما به عنوان مدرس رفتار شما کودکانه بود...من سابقه شما رو نپرسیدم من هم دانشگاه درس دادم از طراحی معماری گرفته تا نرم افزار ولی نیازی نبوده به همه بگم....بحث ما بحث تکنیکال صلاح دونستم و دوست داشتم یک مقداری به دور از رفتار یک مدرس است شما مثلا الگوی دانش اموزانتون هستید...اگر مایلید کار منو ببینید حتما ...من مانند شما بی ایراد نیستم و ادعای بی عیب بودن ندارم ولی خوشحال میشم ببینید....یه چند تا تو سایت vrayworld چاپ شده این ادرسش:
http://www.vrayworld.com/index.php?section=members&profile=kiyanfar-majid
این کار هم تو vray workshop top5:
:https://www.facebook.com/VrayWorksh...41905.523229557692523/936970499651758/?type=1
امیدوارم کمی صبورتر و ارام تر باشید ..اگر ناراحتتون کردم عذر خواهی میکنم من هم اوایل رفتاری مانند شما داشتم اما یکی از دوستان وقتی تذکر داد دیدم درست میگن ...
به هر حال موفق باشید

آخرین ویرایش:

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
درود جناب تقی زاده

شما در این تصویر از هم گسستگی پیکسلی دارید انگار که حس میشه ، با رزولیشن کوچیک تر رندر کردید و تصویر رو بزرگ کردید ... این کار رو من خیلی وقت پیش انجام میدادم ، همین نتیجه رو داشت .

در مورد کارتون نقد بسیار هست اما از اونجایی که گفتید کار اجرایی هست ، خوب کمی دست منتقد رو میبنده .

:rose:

:Mohsen:

کاربر باتجربه
کار زیبایی شده
مخصوصا نحوه نورپردازی بسیار لذت بخشه
فقط به نظر من کمی رنگ بنفش بهتره کنترل بشه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا