ابزار جايگزيني رنگ یا Color Replacement Tool

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamneshin

Member
با استفاده از ابزار جديد Color Replacement Tool شما به راحتي ميتوانید رنگ يك قسمت از تصويرتون رو بدون از بین رفتن سايه ها و بافت آن قسمت ،تعويض کنید.برای بکارگیری این ابزار می تونید به قسمت براش ها در نوار ابزارها در کنار صفحه رفته و این ابزار رو انتخاب کنید.

ColorReplacement2.jpg
ColorReplacement.jpg

ColorReplacement3.jpg

ColorReplacement4.jpg

کار کردن با این ابزار بسیار ساده هست و شما می تونید از حالت های مختلفی که این ابزار برای جايگزيني رنگ در اختیار شما قرار میدهد استفاده کنید.لازم به ذکر است که این ابزار جزو ابزارهایی هست که از ورژن CS به بعد به فتوشاپ اضافه شده است.

205

Member
سلام

خیلی ممنون
ولی این امکان در ورژن 7 هم هست!!
Image----------->Adjustment------------>Color Replacement

من زیاد با CS و CS2 کار نکردم!
ولی احتمال می دم این ابزار تو CS و CS2 پیشرفته تر شده باشه

تا بعد

mostafa_az

Well-Known Member
من واقعا تو كف اين نكات ريزي كه طاها ميگه موندم .
واقعا عاليه طاها جان . خسته نباشي .

مخلصيم
مصطفي

hamneshin

Member
205 گفت:
سلام

خیلی ممنون
ولی این امکان در ورژن 7 هم هست!!
Image----------->Adjustment------------>Color Replacement

من زیاد با CS و CS2 کار نکردم!
ولی احتمال می دم این ابزار تو CS و CS2 پیشرفته تر شده باشه

تا بعد

اول از همه دوستان بخاطر لطفشون ممنونم.
و در جواب دوستمون هم بايد بگم درسته همچين ابزاري در ورژن هاي قبلي فتوشاپ هم بود اما تفاوت اين دو ابزار از هم خيلي زياد هست.در ابزاري كه در منوي (Image-->Adjustment-->Color Replacement) هست شما از وسعت عمل و دقت كمتري براي تغيير رنگ بر خورداريد همچنين شما با محدوديت هاي بيشتري در انتخاب رنگ روبرو هستيد اما در ابزار جديد شما از دقت و دامنه كاري بيشتري بر خوردار هستيد و تقريبآ از اون محدوديت ها خبري نيست كه به نظر من مقايسه اين دو ابزار به دليل تفاوت هاي زيادي كه دارند نمي تونه كار درستي باشه .پيشنهاد ميكنم شما هم حتمآ از اين ابزار استفاده كنيد تا متوجه تفاوت اون با ابزار قبلي بشيد.
موفق باشيد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا