ابزارهای Path & Direct Selection Tool چه کاربردی دارن؟

i-php-i

Active Member
لطفا بگید که ابزارهای Path Selection Tool & Direct Selection Tool چه کاربردی دارن؟

وقتی به کمک پن تول یه شکل می کشم و این ابزارها رو انتخاب می کنم، بعضی وقتها کل شکل رو جابجا می کنن و بعضی وقتها بخشی از شکل رو تغییر می دن.

در ضمن لطفا بگید که ابزار Convert Point Tloll چه کاربردی داره؟

لطفا توضیح بدید.

Saeed

Well-Known Member

Path Selection Tool
با استفاده از این ابزار میتونید خط هایی که توسط پن کشیدید رو انتخاب یا حرکت بدید !

Direct Selection Tool با استفاده از این ابزار میتونید به ویرایش خط های پن بپردازید !

در این تاپیک آموزش کامل پن داده شدهـ
:)

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=145060

موفق باشید ...

i-php-i

Active Member

Path Selection Tool
با استفاده از این ابزار میتونید خط هایی که توسط پن کشیدید رو انتخاب یا حرکت بدید !

Direct Selection Tool با استفاده از این ابزار میتونید به ویرایش خط های پن بپردازید !

در این تاپیک آموزش کامل پن داده شدهـ
:)

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=145060

موفق باشید ...

چرا وقتی می خوام خطها رو به کمک ابزار Direct Selection Tool ویرایش کنم، کل شکل جابجا می شه؟ قبل از ویرایش خطها، باید کار خاصی انجام بدیم؟

لطفا کاربرد Convert Point Tloll رو هم توضیح بدید.

Saeed

Well-Known Member
چرا وقتی می خوام خطها رو به کمک ابزار Direct Selection Tool ویرایش کنم، کل شکل جابجا می شه؟ قبل از ویرایش خطها، باید کار خاصی انجام بدیم؟

لطفا کاربرد Convert Point Tloll رو هم توضیح بدید.

رو نقطه گذاری هاتون باید کلیک کنید ...

با استفاده از Convert Point Toll هم میتونید نقطه گذاری های شکسته اتون رو به منحنی تبدیل کنید و عمق بهشون بدید :rose:

i-php-i

Active Member

رو نقطه گذاری هاتون باید کلیک کنید ...

با استفاده از Convert Point Toll هم میتونید نقطه گذاری های شکسته اتون رو به منحنی تبدیل کنید و عمق بهشون بدید :rose:
مشکلاتم با این ابزارها برطرف شد.

فقط گزینه auto add/delete باقی می نده. می شه بگید این گزینه چه کاری انجام می ده؟

D_link

New Member
:-?میخوام تو فوتوشاپ نستعلیق بنویسم،برنامه مریم و خطاط در این زمینه فوق العاده مشکل دارند،حالا من چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

Saeed

Well-Known Member
مشکلاتم با این ابزارها برطرف شد.

فقط گزینه auto add/delete باقی می نده. می شه بگید این گزینه چه کاری انجام می ده؟

add میتونید نقطه گذاری جدید رو ایجاد کنید و با delete هم میتونید پاکش کنید :دی

منظورتون رو از auto متوجه نشدم !!؟

Saeed

Well-Known Member
:-?میخوام تو فوتوشاپ نستعلیق بنویسم،برنامه مریم و خطاط در این زمینه فوق العاده مشکل دارند،حالا من چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا سوالهای جدید رو تو تاپیک جدید بیان کنید :rose:

میتونید از فونت استفاده کنید و برای این کار باید نسخه فتوشاپتون فارسی باشه ..

موفق باشید ...

i-php-i

Active Member

add میتونید نقطه گذاری جدید رو ایجاد کنید و با delete هم میتونید پاکش کنید :دی

منظورتون رو از auto متوجه نشدم !!؟

وقتی پن تول رو انتخاب می کنیم، گزینه auto add/delete در بالای صفحه فوتوشاپ (زیر منو بار) نمایش داده می شه.

منظورم این گزینه هست.

انتخاب این گزینه چه تاثیری داره؟

Saeed

Well-Known Member
وقتی پن تول رو انتخاب می کنیم، گزینه auto add/delete در بالای صفحه فوتوشاپ (زیر منو بار) نمایش داده می شه.

منظورم این گزینه هست.

انتخاب این گزینه چه تاثیری داره؟

اگه تیک خورده باشه به خط گذاری که انجام دادید میتونید نقط گذاری اضافه انجام بدید :rose:

i-php-i

Active Member

اگه تیک خورده باشه به خط گذاری که انجام دادید میتونید نقط گذاری اضافه انجام بدید :rose:
مرسی

یه سوال در مورد storke path:

گزینه Simulate Pressure وقتی تیک می خوره، باید یه افکت ویژه به storke path بده.

من وقتی می خوام به storke path یه رنگ بدم، چه Simulate Pressure رو تیک بزنم، چه تیکش نزنم، استورک به یه حالت نمایش داده می شه و هیچ افکتی روش ایجاد نمی شه.

مشکل از کجاست؟

the_king

مدیرکل انجمن
مرسی

یه سوال در مورد storke path:

گزینه Simulate Pressure وقتی تیک می خوره، باید یه افکت ویژه به storke path بده.

من وقتی می خوام به storke path یه رنگ بدم، چه Simulate Pressure رو تیک بزنم، چه تیکش نزنم، استورک به یه حالت نمایش داده می شه و هیچ افکتی روش ایجاد نمی شه.

مشکل از کجاست؟

آخه یه نگاهی هم به شکل منحنی Brush تون بندازید. اگه هیچ تنظیم Dynamic ای مثلا Shape Dynamics ای
توی Brush تون نباشه که با Pen Pressure کنترل بشه، شکل منحنی Brush چه ابتدا و چه وسط و چه انتهایش یکنواخت
و یکسانه. در چنین Brush ای طبیعتا Pressure هم تاثیری نداره. Simulate Pressure موقعی استفاده میشه که
Brush ای رو انتخاب کردید که نسبت به Pressure حساسه.

i-php-i

Active Member
آخه یه نگاهی هم به شکل منحنی brush تون بندازید. اگه هیچ تنظیم dynamic ای مثلا shape dynamics ای
توی brush تون نباشه که با pen pressure کنترل بشه، شکل منحنی brush چه ابتدا و چه وسط و چه انتهایش یکنواخت
و یکسانه. در چنین brush ای طبیعتا pressure هم تاثیری نداره. Simulate pressure موقعی استفاده میشه که
brush ای رو انتخاب کردید که نسبت به pressure حساسه.

از کجا بدونم که چه براشی برای این کار مناسب هست یا نه؟

معمولا فتوشاپ برای این موارد یه راهنمایی می کنه.

rebin63

New Member

نرم افزارهاي ميرعماد و خوش نگار خيلي خوب جواب ميدن با فتوشاپ

جدیدترین ارسال ها

بالا