آی ی ی ی ملت به فریاد برسید که بدبخت شدم !!!

philidor

Member
سلام دوستان
سیستمم تصویر نداره !!!! نه قطعی کابل داره نه مشکل از مونیتور ! چون با لب تاپ تستش کردم !
سیستم رو صحیح و سالم دیشب شات دان کردم ، امروز صبح روشنش کردم دیدم مونیتور انگار رفته رو استند بای ! ولی سیستم کار میکرد حتی صدای لاگین شدن ویندوز رو هم شنیدم ! نمی دونم چه مرگش شد ! تو مونیتور هیچ تصویری از زمان روشن شدنش ندیدم ! سیستم اگه مشکل از رم و گرافیک یا هارد داشت به هیچ عنوان بالا نمی آمد که صدای لاگین
شدنش بیاد ! خیلی غیر عادیه نمی دونم چی کار کنم لطفا کمک کنید همه پروژهام مونده !!!!!!! کلی عقب افتادم :sad::?::cry::cry::cry:

bbbehzad

New Member
مانيتورت ايراد پيدا كرده...پيام no signal هم نميده؟اگه نميده مشكلي نيس با 20 يا 30 تومن حل ميشه

philidor

Member
دوست عزیز اولش رو نخوندی فکر کنم ؟ نوشتم که هم مونیتور و کابلش رو تست زدم وصلش کردم به لب تاپم مشکلی نداره ! :mad:

m1362

Member
کارت گرافیک رو از جاش خارج کنید و دوباره قرار بدید و همینظور رمهاتون رو

H00ti

Active Member
دوست عزیز با توجه به بالا اومدن سیستم حتما مشکل از خروجی کارت گرافیک هستش که کابل مانیتور به اون وصل میشه.(با توجه به اینکه شما مانیتور و کارت گرافیک رو چک کردید).اگه تونستی یه مانیتور دیگه رو به سیستمت وصل کن و اگه مشکل تکرار شد کارت گرافیکی رو به یه تعمیرکار قطعات نشون بده.حتما مشکل برطرف میشه.

philidor

Member
دوستان مشکل از کارت گرافیک بود ! از راهنمایی های که کردین ممنونم ! کارت گرافیکم به رحمت خدا رفت :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا