بله میشه فقط باید با اندازه Width برنامتون محاسباتی رو انجام بدین و موقیت وسط رو پیدا کنید و با کمک پلاگین Miscy اون Title رو به برنامتون اعمال کنید البته برای هر ویندوز باید محاسبات مربوط به خودش رو بسازید.متن windows title پروژم به زبان فارسیه و میاد گوشه ی سمت چپ ، راهی هست که بشه بیاد وسط صفحه؟ من با فشاردادن کلید اسپیس آوردمش وسط صفحه اما در ویندوز سون و اکس پی نمایشش فرق میکنه و در سون در وسط صفحه میاد و در اکس پی وسط نمیمونه، میشه کاری کرد.
تا جایی که بنده اطلاع دارم خیر چون این فونت تنظیمات تم هست ولی اگه روش کار کنید که ببینید وقتی تو Properties فونت رو تغییر میدین چه تغییراتی و در کجاها اعمال میشه . ایندفعه میتونید پیادش کنید البته این رو هم بگم اگه فونت Title رو تغییر بدین روی تمامی پنجره ها اعمال میشهآیا فونت windows title رو میشه عوض کرد؟
آقا اگه میشه یه مثال ارائه بفرمایید، نمی تونم اجراییش کنم):بله میشه فقط باید با اندازه width برنامتون محاسباتی رو انجام بدین و موقیت وسط رو پیدا کنید و با کمک پلاگین miscy اون title رو به برنامتون اعمال کنید البته برای هر ویندوز باید محاسبات مربوط به خودش رو بسازید.
بله میشه فقط باید با اندازه Width برنامتون محاسباتی رو انجام بدین و موقیت وسط رو پیدا کنید و با کمک پلاگین Miscy اون Title رو به برنامتون اعمال کنید البته برای هر ویندوز باید محاسبات مربوط به خودش رو بسازید.

size=[color=#000090][b]LEN[/b][/color](Title$)
size$=[color=#000090][b]CHAR[/b][/color](size)
[color=#000090][b]LoadText[/b][/color]("Text","size$")
بهتره مباحث داده های عددی و رشته ای و نحوه استفاده از اونها توی بیلدر رو هم بخونی شما توی اون کد یه داده رشته برای نمایش تعریف کردید که خوب نباید هم درست کار کنه من تو خط اول طول Title رو بصورت عددی درآورد و بعد به یه داده رشته ای تبدیل کردم تا نمایش بدممن باید اول طول تایتل رو بدست بیارم ، اما نمیشه. لطفاً راهنمایی کنید