آیکن برنامه

ameir-hg

Active Member
سلام به همه. دوستان ، یه سوال:
راهی هست که بشه آیکن های 256*256 برای برنامه ها بکار برد یا فقط باید آیکن 32*32باشه؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
بله یک برنامه تو پوشه نصب بیلدر با نام mmb_iconchanger قرار داره که میتونید با این برنامه براحتی آیکون برنامه هاتون رو تغییر بدین اما آیکونهای بزرگ مانند 255 * 255 تو ممکنه تو نمایش مشکل پیدا کنن یعنی نصفی از آیکون نمایش داده نشه که این مورد رو که گفتم یکی از دوستان این مشکل رو داشتن به نظر من انتخاب آیکونهای بیشتر از سایزهای 64 * 64 و 32 * 32 فکر نکنم ضرورتی داشته باشه

ameir-hg

Active Member
آقا شرمنده ، یه سوال دیگه پیش اومد برام:
متن windows title پروژم به زبان فارسیه و میاد گوشه ی سمت چپ ، راهی هست که بشه بیاد وسط صفحه؟ من با فشاردادن کلید اسپیس آوردمش وسط صفحه اما در ویندوز سون و اکس پی نمایشش فرق میکنه و در سون در وسط صفحه میاد و در اکس پی وسط نمیمونه، میشه کاری کرد. آیا فونت windows title رو میشه عوض کرد؟

loo30fer

متن windows title پروژم به زبان فارسیه و میاد گوشه ی سمت چپ ، راهی هست که بشه بیاد وسط صفحه؟ من با فشاردادن کلید اسپیس آوردمش وسط صفحه اما در ویندوز سون و اکس پی نمایشش فرق میکنه و در سون در وسط صفحه میاد و در اکس پی وسط نمیمونه، میشه کاری کرد.
بله میشه فقط باید با اندازه Width برنامتون محاسباتی رو انجام بدین و موقیت وسط رو پیدا کنید و با کمک پلاگین Miscy اون Title رو به برنامتون اعمال کنید البته برای هر ویندوز باید محاسبات مربوط به خودش رو بسازید.
آیا فونت windows title رو میشه عوض کرد؟
تا جایی که بنده اطلاع دارم خیر چون این فونت تنظیمات تم هست ولی اگه روش کار کنید که ببینید وقتی تو Properties فونت رو تغییر میدین چه تغییراتی و در کجاها اعمال میشه . ایندفعه میتونید پیادش کنید البته این رو هم بگم اگه فونت Title رو تغییر بدین روی تمامی پنجره ها اعمال میشه

ameir-hg

Active Member
نشد

بله میشه فقط باید با اندازه width برنامتون محاسباتی رو انجام بدین و موقیت وسط رو پیدا کنید و با کمک پلاگین miscy اون title رو به برنامتون اعمال کنید البته برای هر ویندوز باید محاسبات مربوط به خودش رو بسازید.
آقا اگه میشه یه مثال ارائه بفرمایید، نمی تونم اجراییش کنم):

Ehssan_it

Well-Known Member
در یک برنامه ساخت ایکون علاوی بر اندازه های استادر بیلدر
ایکونن های مورد نظر خودتون رو بسازین
در این حالت اگه تو سون یا ویستا بخواین برنامه رو انتقال یا حذف یا ... کننین در پنجره اندازه بزرگ در سون نمایش داده میشن

ameir-hg

Active Member
بله میشه فقط باید با اندازه Width برنامتون محاسباتی رو انجام بدین و موقیت وسط رو پیدا کنید و با کمک پلاگین Miscy اون Title رو به برنامتون اعمال کنید البته برای هر ویندوز باید محاسبات مربوط به خودش رو بسازید.

سلام به همه. دوستان موفق نشدم، لطفاً یه example در این مورد بدید، کدنویسیش رو بلد نیستم:-?

peyman136

نیاز به محاسبات نیست قبلن یه ابزار commandline بود که این کار رو انجام میداد اما اسمش یادم نیست اما اگه توی ابزار های معرفی شده داخل انجمن بگردید پیدا میکنید

loo30fer

بنده در مورد همچین پارامتری در commandline اطلاعی نداشتم و هرچی هم به گفته ایشون جستجو کردم چیزی نیافتم
جناب ameir-hg بابت تاخیر در جواب دادنم هم عذرخواهی میکنم , با کدنویسی و محاسبات یک نمونه ذهنی براتون درست کردم که البته با تغییر سایز پروژه زیاد درست کار نمیکنه که البته باید روش کار کنید و کدنویسی دقیق رو انجام بدین تا با تمامی سایزها جواب بده که البته با ابزاری که جناب peyman136 گفتن استفاده کنید راحت تره

پیوست ها

• sample.rar
    558 بایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

ameir-hg

Active Member
loo30fer عزیز ممنون، خواهش میکنم عزیز، اما داشتی ناامیدم میکردیا(; راستش من دست به سرچم خوبه ، اگه peyman136 جان در مورد چیزی که در نظر داشتن بیشتر توضیح میدادن راحت پیدا می کردم .

ameir-hg

Active Member
peyman136 عزیز ممنون، چیز جالبی بود بعضی از قابلیتهاش رو امتحان کردم (قابلیتهایی که مربوط به mmb نبود رو میگم)، قابلیت راست به چپ هم داشت اما من راست به چپ رو نمی خواستم من می خوام که تایتل در وسط صفحه نشون داده بشه، اگه بتونی راه بی دردسری که معرفی کرده بودی رو بگی خیلی عالی میشه. روی متالی که دوست خوبم loo30fer معرفی کرده بودن هم دارم کار میکنم و باید بیشتر ضرب و جمع و محاسبه کنم تا درست بشه . از هر دوتاتون تشکر میکنم.:rose:

ameir-hg

Active Member
چه جوری میشه اندازه ی تایتل رو در شی تکست نشون داد؟ من از دستور
کد:
Loadtext('Text1','Len(Title$)')
استفاده کردم نتیجه نمیده و به جای طول عبارت
کد:
Len(Title$)
رو نشون میده. من باید اول طول تایتل رو بدست بیارم ، اما نمیشه. لطفاً راهنمایی کنید

peyman136

کد:
size=[color=#000090][b]LEN[/b][/color](Title$) 
size$=[color=#000090][b]CHAR[/b][/color](size) 
[color=#000090][b]LoadText[/b][/color]("Text","size$")
دیگه این موضوع داره نقض قانون میکنه تا اینجا سه تا سوال رو توی یه تاپیک پرسیده سوالات جدا رو توی تاپیک ها جدا بپرسید
با کد بالا هم میتونی مشکلت رو حل کنی
من باید اول طول تایتل رو بدست بیارم ، اما نمیشه. لطفاً راهنمایی کنید
بهتره مباحث داده های عددی و رشته ای و نحوه استفاده از اونها توی بیلدر رو هم بخونی شما توی اون کد یه داده رشته برای نمایش تعریف کردید که خوب نباید هم درست کار کنه من تو خط اول طول Title رو بصورت عددی درآورد و بعد به یه داده رشته ای تبدیل کردم تا نمایش بدم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا