آینده نرم افزار دایرکتور

ali_golpesar

New Member
با سلام به دوستان
راستش من نمی دونستم که این موضوع را کجا مطرح کنم اما به هر حال نیاز به
راهنمایی دوستان حرفه ای خود داردم
من به طراحی مولتی مدیا میکنم و بیشتر کارهام را با فلش و یه کم هم دست و پا شکسته دلفی بلدم
حال سوال من شاید تکراری باشه اما خیلی مهمه و مطئنم سوال خیلی دیگه از دوستان هم هست
اینکه آیا ادوب تصمیم به ارتقاء دایرکتور داره و آیا درسته که ممکنه این نرم افزار از
لیست برنامه های ادوبی حدف بشه؟
آیا واسه پیشرفت توی طراحی مولتی مدیا باید به سمت دلفی رفت یا اینکه نسخه های بعدی دایرکتور به بازار خواهد آمد و آینده این برنامه مثل سایر برنامه های ادبی رو به ارتقا هست؟
واسه من که تازه می خواهم آموزش این برنامه را شروع کنم خیل مهم هست که بدونم سراغ چه چیزی برم دلفی یا دایرکتور؟
وقتم و انرژی خودم را روی برنامه ای که آینده نداره یا بهتر بگم نسخه های جدید اون ارائه نمیشه نزارم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

سلام
شاید بتونی پاسخ برخی از سوال ها رو در این تاپیک بگیری
http://forum.majidonline.com/t135252.html

اما در مورد ارتقا
باید بگم هرچند از زمانی که ادوبی کمپانی ماکرومدیا رو خریداری کرد از سرعت بروز رسانی این برنامه کاسته شد اما در هر بروز رسانی شاهد تغییرات کلیدی بودیم، تغییراتی که بر رروی برنامه ها ساخته شده می تونه تاثیر بسزایی داشته باشه

به اعتقاد من نرم افزار دایرکتور در بین سایر نرم افزار های هم گروه خودش بسیار برتر است و بهترین نرم افزار ساخت چند رسانه ای که تابحال وجود داشته می باشد
مطمئن باشید اگر کمپانی ادوبی زمانی این نرم افزار رو از لیستش حذف کنه 100 درصد جایگزین بسیار مناسبی هم براش در نظر می گیره همانطور که در گذشته شاهد بودیم که این اتفاق برای نرم افزار هایی که با تکنولوژی فلش کار می کردند افتاد و یکباره از لیست محصولات این کمپانی حذف شدن و بجای اونها نرم افزاره های بسیار مفید تری عرضه شد

موفق باشید

آخرین ویرایش:

ps2

Member
من شخصا حاضر نیستم دایرکتور رو کنار بگذارم ، حتی اگه بوسیله ادوب حمایت نشه

در ضمن به نظر نمیاد که ادب بخواد این نرم افزار رو از دور خارج کنه ، وروند روبه رشد این نرم افزار از زمان مالکیت ادوب نشونه خوبیه برای ادامه کار این نرم افزار

جدیدترین ارسال ها

بالا