ahmadgolagha
Member
سلام
قصد تهیه یک سی دی مولتی مدیا دارم
نمونه های مختلف رو بررسی کردم - آیتم هایی که به نظرم مهم می اومدن رو به ترتیب اهمیت لیست کردم
نرم افزارهای چند رسانه ای از جهتی 2 دسته بودن : 1- آموزشی (نرم افزار مثل آموزش فتوشاپ و ...) 2-محتوایی (مثل نرم افزارهای قرآن و ادبی و ... )
ساخت دسته اول تقریبا آسون تره و همش فیلم مثل مجموعه های پارسیان و پرند
ولی دسته دوم سخت تره و آیتم های زیر بیشتر درونش استفاده میشن
1. امکان طبقه بندی مناسب مطالب ( دسترسی سریع و ایندکسی - ارتباط بین کلیه اطلاعات به صورت ابرمتن)
2. قراردادن اطلاعات ( متن – صوت – عکس – فیلم – فلش - صفحه وب) با حداقل اجازه برداشت
3. امکانات اینترفیس ( محیط تعاملی - تعویض پوسته توسط کاربر - تنظیم فونت ها - چندزبانه بودن)
4. امکان جستجوی ساده و جستجوی پیشرفته و آیتم بندی شده
5. امکان چاپ (تنظیمات پرینتر و صفحه و ... )
6. آلبوم (عکس / موسیقی / فیلم / ... )
7. آزمون (چندگزینه ای / ...)
8. فرهنگ لغت
9. ایجاد گزیده های شخصی و علامت گذاری
به نظر شما کدوم یک از نرم افزارای ساخت چندرسانه ای برای این کار بهتره
نظر من :
فلش که مسلما برای زیبایی کار باید استفاده شه
با دلفی می شه این کار و کرد چون محیط برنامه نویسی قوی ای داره همون طور که خیلی استفاده کردن
با ویژوال استودیو دات نت هم می شه ولی توصیه نمی شه
با MMB به نظرم خیلی خوب بشه چون دیتابیس SqlLite رو پشتیانی می کنه و بیشتر کارای بال رو می شه انجام داد
می گن Adobe Director خیلی قویه ولی فکر کنم امکان جستجو و دیتابس و اینا نداشته باشه
نرم افزارای ساخت اتوران زیادن مثل کپتیویت ، اتوپلی و ...
من تقریبا چکیده تحقیقاتمو اینجا قرار دادم تا بقیه هم کمک کنن
لطفا سعی کنید با تعصب کمتری جواب بدید تا یه بحث علمی بشه
قصد تهیه یک سی دی مولتی مدیا دارم
نمونه های مختلف رو بررسی کردم - آیتم هایی که به نظرم مهم می اومدن رو به ترتیب اهمیت لیست کردم
نرم افزارهای چند رسانه ای از جهتی 2 دسته بودن : 1- آموزشی (نرم افزار مثل آموزش فتوشاپ و ...) 2-محتوایی (مثل نرم افزارهای قرآن و ادبی و ... )
ساخت دسته اول تقریبا آسون تره و همش فیلم مثل مجموعه های پارسیان و پرند
ولی دسته دوم سخت تره و آیتم های زیر بیشتر درونش استفاده میشن
1. امکان طبقه بندی مناسب مطالب ( دسترسی سریع و ایندکسی - ارتباط بین کلیه اطلاعات به صورت ابرمتن)
2. قراردادن اطلاعات ( متن – صوت – عکس – فیلم – فلش - صفحه وب) با حداقل اجازه برداشت
3. امکانات اینترفیس ( محیط تعاملی - تعویض پوسته توسط کاربر - تنظیم فونت ها - چندزبانه بودن)
4. امکان جستجوی ساده و جستجوی پیشرفته و آیتم بندی شده
5. امکان چاپ (تنظیمات پرینتر و صفحه و ... )
6. آلبوم (عکس / موسیقی / فیلم / ... )
7. آزمون (چندگزینه ای / ...)
8. فرهنگ لغت
9. ایجاد گزیده های شخصی و علامت گذاری
به نظر شما کدوم یک از نرم افزارای ساخت چندرسانه ای برای این کار بهتره
نظر من :
فلش که مسلما برای زیبایی کار باید استفاده شه
با دلفی می شه این کار و کرد چون محیط برنامه نویسی قوی ای داره همون طور که خیلی استفاده کردن
با ویژوال استودیو دات نت هم می شه ولی توصیه نمی شه
با MMB به نظرم خیلی خوب بشه چون دیتابیس SqlLite رو پشتیانی می کنه و بیشتر کارای بال رو می شه انجام داد
می گن Adobe Director خیلی قویه ولی فکر کنم امکان جستجو و دیتابس و اینا نداشته باشه
نرم افزارای ساخت اتوران زیادن مثل کپتیویت ، اتوپلی و ...
من تقریبا چکیده تحقیقاتمو اینجا قرار دادم تا بقیه هم کمک کنن
لطفا سعی کنید با تعصب کمتری جواب بدید تا یه بحث علمی بشه