آیا mmb همه پروژه را بصورت exe می دهد؟

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام

میخواستم ببینم این برنامه کل پروژه به همراه فایلهای صوتی و تصویری رو می تونه exe کنه یا فایلهای صوتی و تصویری رو جدا نگه می داره؟

silvercover

کاربر متخصص
در تئوری هر دو صورت براش ممکن هست اما در عمل احتمالا شدنی نیست. بیلدر می تونه تمام تصاویر و دکمه ها و موزیک ها رو در دل خودش داشته باشه اما این می تونه به قیمت کند شدن پروژه تموم بشه.

اگر در پروژه با تعدد عناصر گرافیکی و صوتی و تصویری مواجه باشید و حجم اون ها هم بیش از 5 مگا بایت باشه چاره ای نیست که این عناصر رو در خارج از فایل exe و در کنار برنامه ارائه کنید.

آخرین ویرایش:

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
سلام

عتاصر زیادی نیست حدود ده تا فیلم آموزشی است

من الان با یه برنامه دیگه اتوران درست کردم . اما فیلم هام و یک موزیکی که دارم جداست میخواستم همه exe باشه

الان به یا برنامه مستقل دیگه نمی تونم کل اینها رو exe کنم ؟

البته می تونم از اول با MMB درست کنم چون قبلا هم باهاش کار کردم

m javad

کاربر متخصص
عتاصر زیادی نیست حدود ده تا فیلم آموزشی است

تعدادش مهم نیست!
حجم اونها اهمیت داره
معمولا بیشتر از 5 تا 8 مگ رو گنجاندن تو فایل، اصلا استاندارد نیست
در هنگام اجرا کل اون حجم باید روی حافظه موقت بارگذاری بشه که حتما وقتگیر هست
الزام شما برای این کار چی هست؟
1- تنها میخواهید یک فایل داشته باشید و فایلهای جانبی نداشته باشه؟
2- یا میخواهید با این کار امنیت فایلهاتون رو افزایش بدید تا از دسترس دیگران در امان باشند؟

آخرین ویرایش:

amin2dpr

Well-Known Member
اگه مسئله امنیت فایلها هستش میتونید اونها رو با پلاگیهایی مثل fyeo رمزنگار کنید و موقع استفاده، آنها را دیکد کنی که در این رابطه در انجمن یک پست ایجاد شده

اگه بحث ایجاد یک فایل واحد هستش میتونی از برنامه های Binder و یا winrar استفده کنی

و برای امنیت و یکی سازی فایلها و برنامه از هر دو

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
تعدادش مهم نیست!
حجم اونها اهمیت داره
معمولا بیشتر از 5 تا 8 مگ رو گنجاندن تو فایل، اصلا استاندارد نیست
در هنگام اجرا کل اون حجم باید روی حافظه موقت بارگذاری بشه که حتما وقتگیر هست
الزام شما برای این کار چی هست؟
1- تنها میخواهید یک فایل داشته باشید و فایلهای جانبی نداشته باشه؟
2- یا میخواهید با این کار امنیت فایلهاتون رو افزایش بدید تا از دسترس دیگران در امان باشند؟

فقط موضوع امنیت هست.

الان من یه سی دی آموزشی دارم ( فیلم ) که یه فایل exe داره کوچیکه ... و دیگه اثری از فیلمها توش نیست

یعنی اونها به عبارتی مخفی کرده یا قفل .. منظورم فیلمهاشه ...

منم میخوام یه فایل exe داشته باشم ... اما فیلمهای داخل سی دی دیده و کپی نشوند

ممنون می شم راهنمایی کنید

m javad

کاربر متخصص
خب پس حالا که موضوع فقط امنیت هست باید بگم که مشکلات کار یکم زیاد هست

تا اونجایی که من متوجه شدم شما دارید یه سی دی تهیه میکنید
منظورم اینه که برنامتون از روی cd اجرا و قراره فیلمها رو هم از روی همون بخونه که این کار رو سخت تر میکنه
اینکه شما فایلهارو توی exe ببرید هیچ کمکی به امنیتشون نمیکنه
متاسفانه بیلدر یکم زیاد ضعف داره، یا انتظارات ما زیاد شده ازش !

وقتی برنامه ساخته شده با بیلدر رو اجرا میکنید ، بعد از بارگذاری روی رم، تازه دستور انتقال فایلهای برده شده توی exe به temp داده میشه
یعنی تمام فیلمها و فایلها رو توی پوشه temp منتقل میکنه، پس به سادگی قابل کپی شدن هستند
اگر بخواهید با پلاگین feyo فایل فیلمهارو کد کنید هم دوتا مشکل وجود داره
1-اینکه با توجه به حجم اونها این کار زمان گیر هست
2- برای دیکد کردن و پخش اونها باید یه بار فایل روی یه مسیری از سیستم منتقل بشه و بعد استفاده بشه که اینم زمانگیر هست و اینکه دیگه برای فیلم از دستور Fastwipe پلاگین feyo هم نمیشه استفاده کرد تا فایل رو بعد از اینکه توی برناممون منتقل شد پاک کنه
و تا زمانی که فایل در حال پخش هست یه جایی روی سیستم (که خودمون بهش آدرس داده بودیم) موجود و قابل کپی شدن هست

یه راه دیگه هم این هست که با استفاده از پلاگین تنها هدر و قسمتی از ابتدای فایل هاتون رو تغییر بدید که فایلتون قابل پخش نباشه
بعد خودتون در زمان اجرا مجدد هدر و اون قسمت رو بازگردانی کنید و فیلم رو پخش کنید
البته این روش هم حتما نیازمند انتقال فیلم بر روی سیستم هست و مشکل خط آبی بالا رو هم داره !

یه راه دیگه تبدیل فیلم هاتون به فایلهای دیگه هست
مثلا تا اونجایی که میشه حجمهاشون رو کم کنید و مثلا اونها رو به فلش و یا یه exe دیگه تبدیل کنید (با برنامه ای غیر از بیلدر)
بعد اون رو توی برنامتون استفاده کنید

یه راه دیگه تغییر و دستکاری فایل player.bin هست که بتونید فیلم رو دستی توی اون بگنجونید (که یکم کار تخصصی میشه و البته باز هم امنیت زیادی رو به دنبال نداره)

در کل اینکه از چه اهی استفاده کنید بسته به حجم فایلهای فیلمتون هست
اگر بالا باشه (بالای 10 الی 15مگ) متاسفانه با بیلدر (و حتی برنامه های دیگه) به همین راحتیا نمیشه کاریی براش کرد

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
از توضیحاتتون ممنونم

فیلم بصورت hd است و البته حجم بالایی دارند. ( البته می تونم کمی رزولوشن رو کم کنم )
مثلا هر کدوم حدود 200 مگابایت هستند

من به نظرم باید یک اتوران معمولی بسازم بعد با برنامه ای مثل SoftLock Data Guard فایلهای رو مخفی و کد کنم
اما هنوز اطلاعات کاملی در موردش به دست نیاوردم

اگه کسی می تونه برام انجام بده خبر بده

silvercover

کاربر متخصص
این که میگم الزاما یه روش امنیتی نیست ولی تا حدی می تونه از حقوق مولف حفاظت کنه. اگر امکانش براتون میسر هست یک نوشته موسوم به WaterMark گوشه ویدئو درج کنید که اگر کسی فیلم ها رو به صورت غیر مجاز برداشت دست کم نامی از شما روش باشه.

اگر فیلم ها جذاب باشن و متقاضیش زیاد باشه هیچ قفلی کارگشا نیست. می تونن به راحتی با برنامه های موجود از صفحه نمایش فیلم بگیرن.

amin_bp

Member
چه فایده اینا حقوق سازنده سرشون نمیشه . حتی اگه وسط صفحه به صورت فول اسکرین هم بزارید فایده نداره !

امروز من دنبال گذاشتن پسورد رو فایلم بودم ولی اصلا فایده نداره . وقتی میان برنامه ی طرف رو دیکمپایل میکنن دیگه چه انتظاری میره ؟

M Like Mother

کاربر متخصص فیلم سازی
این که میگم الزاما یه روش امنیتی نیست ولی تا حدی می تونه از حقوق مولف حفاظت کنه. اگر امکانش براتون میسر هست یک نوشته موسوم به watermark گوشه ویدئو درج کنید که اگر کسی فیلم ها رو به صورت غیر مجاز برداشت دست کم نامی از شما روش باشه.

اگر فیلم ها جذاب باشن و متقاضیش زیاد باشه هیچ قفلی کارگشا نیست. می تونن به راحتی با برنامه های موجود از صفحه نمایش فیلم بگیرن.

ممنون
فیلمها تخصصی هستند و خیلی مورد استقبال عموم نیستند بنابر این حتی ممکنه بدون قفل هم کپی نشه بین خود مخاطبین . ترسم بیشتر از دلال هاست.
اتفاقا واتر مارک هم گذاشتم. خلاصه نام مولف همیشه هست.

esmail116

New Member
با سلام من یک سی دی نرم افزاری درست کرده ام با نرم افزار mmbولی نمیتوانم نرم افزار ها را در داخل این نرم افزار mmbبگذارم لطفا من را راهنمای کنید با تشکر مرادی

esmail116

New Member
:rose:با سلام من یک سی دی نرم افزاری درست کرده ام با نرم افزار MMB ولی نمیتوانم نرم افزار ها را در داخل این نرم افزار MMB بگذارم لطفا من را راهنمای کنید با تشکر مرادی اگر میشود جاب را سریع به ایمیل خودم ارسال کنید متشکرم از زحمات شما

esmail116

New Member
با سلام مجدد من بازهم منظورت نفهمیدم اگر امکانش هست توضیح کاملی در این رابطه برایم بدهید

silvercover

کاربر متخصص
لطفا کمکم کنید اگر ممکن است

مسئله مورد نظر شما ده ها بار در انجمن مطرح شده و کافیه که در موردش جستجو کنید. مثلا عبارت <SrcDir> رو مورد جستجو قرار بدید. ضمن اینکه پرسیدن سوال غیر مربوط در یک مبحث مطعلق به دیگران از نظر من یه نوع بی احترامی هست. بهتر هست شما از این به بعد سوالاتتون رو در صورتی که ربطی به مبحث اصلی نداره در یک مبحث جداگانه مطرح کنید.

esmail116

New Member
چرا شما به خودتان کرفته اید اول دانشسستن عیب نیست بلکه ندانستن عیب است در ضمن چون بلد نبودم به شما گفتم اگر ناراحتی باشد از شما نمیپرسم باشد هر جور راحتید

m javad

کاربر متخصص
چرا شما به خودتان کرفته اید اول دانشسستن عیب نیست بلکه ندانستن عیب است در ضمن چون بلد نبودم به شما گفتم اگر ناراحتی باشد از شما نمیپرسم باشد هر جور راحتید

انجمن یه قوانینی داره!
شما بهتره اول قوانین رو بخونید، هرچند که در موقع ثبت نام باید این کار رو میکردید که اگر میکردید متوجه میشدید که توضیح آقایsilvercover تنها برای راحت به نتیجه رسیدن خودتون هست!
و البته جواب سوالتون رو هم دادند:
مثلا عبارت <SrcDir> رو مورد جستجو قرار بدید
تو انجمن بارها و بارها مطرح شده و به نتیجه رسیده
ولی انگار کسی حوصله جستجو نداره!!!

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز تو فاصله 10 دقیقه 3تا پست زدید! چرا؟
مطمئن باشید که اگه کسی بلد باشه حتما به سوالتون جواب میده.
اونجور که من سوالتون رو خوندم در مورد آدرس دهی هست. ما کلی مطلب در مورد آدرس دهی توی همین انجمن داریم. شما به خودتون زحمت بدید و یکم جستجو کنید ، یکم نمونه پروژه های موجود رو آزمون و خطا کنید حتما به جواب مورد نظرتون میرسید.

شما این سرچ رو ببینید : http://forum.majidonline.com/search.php?searchid=4708904
46 موضوع مرتبط پیدا شه.

موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا