آیا کارت گرافیک اکسترنال برای لبتاپ هست؟!!!

first_arch_boy

New Member
سلام
اساتید راهنماییم میکنین لطفا

1- من میخام با Vray کار کنم، و دوست دارم موقع ساخت یک پروژه تغییراتی که رو طرح اعمال میکنم رو خیلی سریع رندر بگیرم و ببینم
آیا برای این کار باید از Vray RT استفاده کنم، و آیا در Vray rt برای افزایش سرعت و کیفیت تست رندر باید گرافیک قوی باشه؟

2-الان یک لبتاپ معمولی دارم، میخواستم بدونم میشه یه کارت گرافیک خیلی خوب رو به لبتاپ اضافه کرد؟ مثلا به صورت اکسترنال
اگه میشه قیمت و مشخصات میدین لطفا

مرسی

rezaoptic

Well-Known Member
کارت گرافیک اکسترنال برای لپ تاپ هست میتونی تو سایت asus مدلاشو پیدا کنی اما خودم که شخصا لازم داشتم کل پاساژ های ولیعصر رو دنبالش گشتم همه بهم میخندیدن!!!!!

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام دوست من

بله باکسهایی هست که میشد باهاش این کار رو انجام داد ولی چنتا مشکل داشت .

1- لپتاپ شما باید ESATA میداشت .
2- مدلهای متوسط کارتهای گرافیگ رو میشد روش سوار کرد .

دلیل هم خیلی ساده بود ، پهنای باندی که کارتهای گرافیک دارند انقدر بالا هست که فقط مسیرهای 8 و 16 کاناله پرسرعت PCI-ex از پس این حجم زیاد ارسال اطلاعات با رم دستگاه برمیاند و حتی ESATA و USB3 هم فقط قسمت کوچکی از این حجم رو میتونستند منتقل کنند . پس فقط مدلهای متوسط گرافیک رو میشه استفاده کرد .
مدلهایی با پورت USB2 هم هست که طبیعتاً برای گرافیک های سطح پایین درست شده و عموماً دارای گرافیک های ثابت در داخل خودشون هستند .

البته با ورود پورت Thunderbolt به مادربردهای لپتاپ و دسکتاپها شاید سازنده ها به زودی همچین باکسی با این پورت برای لپتاپ ها هم در نظر گرفتند .

موفق باشید
:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا