آیا ورژن جدید asمیاد!!!!

JavidFlasher

کاربر فعال
سلام.من یه سوال در مورد اکشن اسکریپت 3داشتم
ببینید امکان داره نسخه جدیدترش بیاد؟
اگه بیاد اون رو دوباره از اول مینویسن؟اگه اینجوری بشه خیلی بده!!

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
نه فکر نکنم این اتفاق بیفته احتمال گسترش نسخه 3 با فلش پلیر های جدید وجود داره که اصل و پیکر بندی هیچ تغییری نخواهد کرد ... اگر توجه کرده باشید نسخه 3 به صورت 3.0 نوشته می شود که به معنای امکان گسترش جزء جزء می باشد و با توجه به کاربردی و کارابودن این نسخه به احتمال زیاد دلیلی برای از نو نوشتن این مورد نخواهند داشت...
ولی ارتقال و افزوده شدن به اکشن 3 یک امر طبیعی میباشد

موفق و پیروز باشید

++Hadi++

Active Member
شاید در آینده بیاد ...چون:
شرکت adobe داره یه فلش پلیر جدید می نویسه ... امکانات اون چیه ؟؟؟
اینکه که بیس فلش داره از حالت 2 بعدی به حالت 3 بعدی پیش می ره . البته تا حدودی Adobe این کار رو در نسخه 10 فلش پلیر کرده و اکشن اسکریپت 3 خیلی خیلی حرفه ای تر شده ولی در کل امکان این وجود داره که اتفاق خیلی بزرگی در این زمینه بیفته و Adobe نسخه جدید تری رو بده . حالا کی این نسخه از فلش و فلش پلیر بیاد ال... اعلم ...
http://www.2daylink.com/linkbox/archives/003751.html
در کل سه امکان خیلی زیاده :
1- نسخه اکشن 3 خیلی کامل ترشه ... چرا که silverlight از 2500 کلاس #C استفاده می کنه و ادوب هم نمی خواد از اون کم بیاره ...
2- به خاطر 3 بعدی شدن فلش پلیر از بیس ، نسخه جدید اکشن بیاد ...که دیگه عالی می شه ...ولی چون اکشن اسکریپت 3 خیلی نزدیک به زبونهای اصلی شی گرای جهان شده ، خیلی هم تغییر نمی کنه .
3- فلش مثل خیلی از پلتفرمها مثل flash Builder پیش می ره به سمت زبان MXML...
بای...

DaDaDooDoo

کاربر VIP
فلش مثل خیلی از پلتفرمها مثل flash Builder پیش می ره به سمت زبان MXML

می شه بیشتر در مورد mxml توضیح بدی ... ؟ من ساخنار mxml رو دیدم ظاهراً هم datasource هست و هم می تونه خروجی داشته باشه درسته ؟

++Hadi++

Active Member
من زیاد بااین فرمت کارنکردم ولی تا این حد بگم که سیستم flash builder بیشتراین ساختارو ساپورت میکنه و کسری بااین روش آشناست .البته این سیستم یه ساختار ایکسملی هست و حتی برنامه نویسی خیلی از انجین های بازی های حرفه ای دراین قالب هست ...Air هم داره خودشو بااین سیستم مچ تر میکنه ... و زیاد باهاش حال نمی کنم ...
داده ها در این ساختار ساختار یافته ترند از جمله که اون روز کسری گفت ،شما می تونین درمقداردهی داده ، به صورت به روزرسانی اتوماتیک ، داده ها رو به بهترین وجه کنترل کنین ...
باز ازش بپرس ...

DaDaDooDoo

کاربر VIP
،شما می تونین درمقداردهی داده ، به صورت به روزرسانی اتوماتیک ، داده ها رو به بهترین وجه کنترل کنین ...

1 -یعنی میشه از این ساختار هم به عنوان datasource استفاده کرد و هم مقادیرش رو تغییر داد ؟ ( خارج از خودش )

2 - کسری کجا گفت ؟

akherat

مدیر انجمن
دوست گرامی
تمام کد های mxml موقع compile دوباره به as3 تبدیل میشه
در mxml تمامی کد ها به فرمت xml هست

------------
در FB و یا flex شما میتونید متغییری رو بهش حالت Bindable بدید این طوری مقدارش به صورت خودکار به روز میشه !

در ضمن کسرا نه کسری !!!

جدیدترین ارسال ها

بالا