آیا موتورهای جستجو با gzip مشکل دارن؟

phpweb

Active Member
توی یه سایت خوندم که سایتهایی که فایلها رو با استفاده از gzip فشرده می کنن، توی موتورهای جستجو بخوبی ایندکس نمی شن.

من نمی دونم که این مطلب صحت داره یا نه.

نظر شما چیه؟ آیا بیانه ای از گوگل برای این مطلب وجود نداره؟ اگر چنین بیانیه ای وجود داره لطفا لینکش رو برام ارسال کنید.

Domanjiri

Well-Known Member
سلام

نه خیر اینطور نیست، شما ببینید که فشرده سازی چیکار می کنه، WhiteSpace(فارسیش یه جورایی میشه فضای خالی!) رو حذف می کنه، کامنت رو حذف می کنه و.... خب هیچ کدوم از این موارد رابطه ای با محتوا و تگ های استفاده شده توسط شما نداره.

لینک زیر بی نهایت مفیده(!)
Used GZIP as advised by Google

ممنون میشم که آدرس اون سایت رو بفرمایید تا ببینم با چه استدلالی این مطلب رو گفتن.

شاد باشید.

phpweb

Active Member
سلام

نه خیر اینطور نیست، شما ببینید که فشرده سازی چیکار می کنه، whitespace(فارسیش یه جورایی میشه فضای خالی!) رو حذف می کنه، کامنت رو حذف می کنه و.... خب هیچ کدوم از این موارد رابطه ای با محتوا و تگ های استفاده شده توسط شما نداره.

لینک زیر بی نهایت مفیده(!)
used gzip as advised by google

ممنون میشم که آدرس اون سایت رو بفرمایید تا ببینم با چه استدلالی این مطلب رو گفتن.

شاد باشید.
لینک سایت رو ندارم، ولی این مطلب رو خیلی وقت پیش دیده بودم. البته دلیل خاصی ارائه نشده بود وتنها دلیلش این بود که اگه GZIP خوب بود، باید بصورت پیش فرض توی تنظیمات سرور استفاده می شد.

دلیل دیگه که بعدا باهاش برخورد کردم، استفاده نکردن طراحان سایت از GZIP بود.

نظر شما چیه؟

این لینک که دادید لینک فروم گوگل هست و هرکسی می تونه جواب بده، مثل همین فروم.
اگه یه لینک بدید که توسعه دهندگان گوگل در مورد gzipتوضیح دادن خیلی معتبر تر خواهد بود.

آخرین ویرایش:

Domanjiri

Well-Known Member
درود بر شما
لینک سایت رو ندارم، ولی این مطلب رو خیلی وقت پیش دیده بودم. البته دلیل خاصی ارائه نشده بود وتنها دلیلش این بود که اگه GZIP خوب بود، باید بصورت پیش فرض توی تنظیمات سرور استفاده می شد.
ببینید مگه ماژول Rewrite چیز بدیه که بطور پیشفرض غیرفعال هست؟(مثال شاخ تری الان یادم نمیاد، ولی استدلال، استدلال درستی نیست)
دلیل دیگه که بعدا باهاش برخورد کردم، استفاده نکردن طراحان سایت از GZIP بود.
یاهو، بینگ، اف بی، تویتر، دیگ، آمازون و... کافی نیستند؟گوگل هم که کلن چند کیلو بیشتر نیست، البته گوگل فایل های JS رو کمپرس کرده.

تقریبن همه ی Toolkit ها و Framework های JS و CSS هم کمپرس هستند..

این لینک که دادید لینک فروم گوگل هست و هرکسی می تونه جواب بده، مثل همین فروم.
اگه یه لینک بدید که توسعه دهندگان گوگل در مورد gzipتوضیح دادن خیلی معتبر تر خواهد بود.
بله، متوجه هستم.اگه لینک رو مطالعه کرده باشید، یه نفر اومده تجربه ی موفقی که در مورد کمپرسینگ داشته رو بیان کرده، خوب دیگه چی می خوایم (آفتاب آمد دلیل آفتاب!)

با این تفاسیر(مثال ها و...) دیگه گوگل بنده خدا بیاد چی بگه؟!

نکته ی باریک تر از مو(!):
گاهی وقتا بهینه کردن حجم فقط یه تصویر می تونه بازدهی کمپرسینگ رو داشته باشه، بنا براین ترتیب زیر عقلانی به نظر می رسه:
اول بهینه کردن تصاویر
بعد کمپرس کردن JS
بعدش CSS همینطور
و در آخر اگه نیاز بود HTML

ادامه نکته: برای کمپرس کردن HTML بهتره(و باید!) از تگ ها بصورت صحیح و در جای خودشون استفاده بشه.

شاد و پیروز باشید

phpweb

Active Member
درود بر شما
نکته ی باریک تر از مو(!):
گاهی وقتا بهینه کردن حجم فقط یه تصویر می تونه بازدهی کمپرسینگ رو داشته باشه، بنا براین ترتیب زیر عقلانی به نظر می رسه:
اول بهینه کردن تصاویر
بعد کمپرس کردن js
بعدش css همینطور
و در آخر اگه نیاز بود html

ادامه نکته: برای کمپرس کردن html بهتره(و باید!) از تگ ها بصورت صحیح و در جای خودشون استفاده بشه.

شاد و پیروز باشید
من با این مطالب موتفق هستم و بخشی از فشرده سازی من به همین صورت هست.
اول بهینه کردن تصاویر
بعد کمپرس کردن js
بعدش css همینطور
اما منظورتون از " و در آخر اگه نیاز بود html" و "برای کمپرس کردن html بهتره(و باید!) از تگ ها بصورت صحیح و در جای خودشون استفاده بشه." رو متوجه نمی شم؟
چطور باید تگها رو بصورت صحیح استفاده کنم؟ منظور چیه؟

Domanjiri

Well-Known Member
اما منظورتون از " و در آخر اگه نیاز بود html" و "برای کمپرس کردن html بهتره(و باید!) از تگ ها بصورت صحیح و در جای خودشون استفاده بشه." رو متوجه نمی شم؟
چطور باید تگها رو بصورت صحیح استفاده کنم؟ منظور چیه؟
استفاده صحیح از تگ ها یعنی مثلن عناوین رو در تگ های گروه h قرار بدیم، نه اینکه اونها رو داخل یه تگ p یا span بزاریم و با css فونتش رو تغییر بدیم!

"اگه لازم بود": یکی مواردی هست مجبوریم غیر استاندارد کد بنویسیم ( خلاف خط بالا) و دیگه اینکه کمپرس کردن تعییر چندانی تو حجم نده،خب بهتره که به خاطر چند کیلوبایت فشار روی سرور نیاریم، در حقیقت موقعی که فشار محاسباتی بر آزاد سازی ترافیکی سرور می چربه!

البته این موارد قانون نیستند و شاید یه برنامه نویس علاقه داشته باشه که مثلن فلان کار رو انجام بده، چیزایی که عقلانی تر بود رو خدمتتون عرض کردم و صد البته محدود به این ها نیستند.

شاد باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا