آیا با فلش میشه با اکسس ارتباط بر قرار کرد

soltex666

Member
با سلام
یه سوالی که خیلی اساس به جوابش احتیاج دارم اینکه آیا فلش با اکسس ارتباط بر قرار میکنه یعنی مشه کنترلش کرد اگه نمیشه بگید بجاش از چه نرم افزاری استفاده کنم بهتر ه . چون می خوام توی کارم data base داشته باشم در ضمن اون دیتا بیس هم نیازی به نصب روی سیستم طرف نداشته باشه. در مورد xml و چگونگی ارتباطش با فلش هم یه توضیحی بدید ممننوونن

kiarash.M

Active Member
چرا که نه
در مورد data base حتي ميتوني با mysql هم ارتباط برقرار کني ! ( پسشنياز : Zinc MDM ve2.5 | اصول ذخيره داده ها در table ها | آشنايي با zinc )
//--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اما براي data base من xml رو پيشنهاد نميکنم چون اصلا امنيتي نداره‌! مگه اينکه يه بار HEX شه ( يعني کد شه )
//---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
xml که يه رابط بسيار قوي براي فلش به حساب مياد ميتونه خيلي جاها به دردت بخوره
همچنين مانند HTML ميتوني از خاصيت tag <> استفاده هاي بسياري کني که اصلا فکرشو نميکني !

soltex666

Member
اگه میشه آموزش ارتباط با اکسس رو برام بذارید خیلی مهمه ممنون میشم

mohsensemsarpour

کاربر فعال
از ایکس ام ال استفاده کنید بهتره چون برای ارتباط با اکسس نیاز به سرور دارید ولی برای ایکس ام ال نه (البته تا اونجایی که من می دونم) :neutral:

kiarash.M

Active Member
نه عزيز جون
به نظر من اصلا هم ADOBE رو عشق نيست
MDM هم نرم افزار خاصي نيست خودت يکم VB بليد باشي
با fscomend ميشه !

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوستان

اين گه نشد جواب لطفا آموزش كامل در مورد فلش و vb براي ديتابيس بزاريد

Avang2005

مدیر انجمن
سلام كيارش جان

آره DB

ولي جستجو در DB تو Acssec

مي خوام بگرده و تمام مشخصات اون اسمي كه سرچ كرديم رو بمون نمايش بده

kiarash.M

Active Member
فک کنم ( مطمئنم ) که يه function با mdm ميشه ساخت که بتونه بگرده !

اما چرا Access ؟؟

چرا خودت يه DataBase نيسازي ؟؟

soltex666

Member
کیا جان چی شد جواب ؟ نمی دونستی چرا جواب دادی (شوخی کردم ممنون بابت جواب) ولی اگه ممکنه جواب دوستمون هم بدی خوبه (برای آبروی خودتم خوبه) :d

kiarash.M

Active Member
من که اينجا نيومدم که قد علم کنم بگم ... که يه وقتيم آبروم در خطر باشه ! من اينجا هستم مثل padide و بقيه به هم ديگه کمک ميکنيم فقط فرقش اينه که دسرسي من يکم بيشتره از بقيس همين
-
//-------------------------------------------------------
من که تا حالا اين کارو نکردم ولي ميدونم کي ميشه
يه راهنمايي ميکنم خودت برو دنبالش
تو MDM يه متود داريم mdm.Database.MSAccess.getField
براي کار با ACCESS هي مينتوني از اين و چندتا ديگه اسنفاده کني يه function بسازي براي search
با حلقه بايس اين کارو کني

kiarash.M

Active Member
اينجا انجمن فلشه : قوانين مديريتي ( مطالب نا مرتبط ) + اينجا يک سايت براي webmaster ها نه کاراي clineti
در حد راهنمايي :
با Active X ميتونيد که اينجا جاش نيست
البته من تا اينجاشو ميتونم با ActiveX يه function رو به fscomand فلش مربوط کنم نحوي کار با Access رو بلد نيستم ولي ميشه مطمئن باش !

Avang2005

مدیر انجمن
سلام كيارش جان ممنونم

بايد عرض كنم كه من سوالمو بد جايي مطرح كردم . ولي از شما دوستان همچين توقعي نداشتم كه اينجوري پست بزاريد براي كيارش جان !

خلاصه از همه دوستان بخاطر اين اشتباه معضرت مي خوام به جاي فلش نوشتم Vb واقعا شرمندم

مخصوصا از كيارش

kiarash.M

Active Member
خواهش ميکنم دوست من
نه من منظوري نداشتم خواستم بگم که ميشه !
مگه فک ميکنيد MDM رو با چي ساختن از هوا که نيومده امونم از همون چيزايي که تو فايلاي swf معموليه استفاده ميکنه
همون طور که ميدونيد scripta همه بر پايه String هستن پس MDm هم از اين روش وارد ميشه ...

خوب درواقع اونها از فايلهاي دات نت يا اي اس پي يا پي اچ پي استفاده مي كنند
شما يك برنامه مي نويسي كه يك سري پارامتر بگيره و سرچ كنه و جواب رو به صورت پارامتري (همون كوئري استرينگ) برگردونه
حالا فلش مي تونه با دستورات خودش مثل لود ور مقدارهاي موردنياز رو ارسال و جواب رو پس بگيره
-------------
البته با فارسي احتمالا مشكل داره

جدیدترین ارسال ها

بالا