naseri6310 گفت:
سلام دوست عزیز.همین طور که شما گفتید کار گروهی مخالف مقررات مسابقه است.ولی ما این بحث را در مسابقه قبل هم داشتیم و به این نتیجه رسیدیم که بچه ها با هم کار کنند و یک نفر توی سایت پست بزنه.
اگه هم دوباره می خواهیید بحث این که از لحاظ وجدانی غلطه و این حرفا را پیش بکشید باید بگم که همون طور که خودتون گفتید ما سی دی 3دی مکس می خریم 800 تومان در صورتی که شرکت مورد نظر برای فورش هر سی دی بیش از هزار دلار در نظر گرفته و اصلا هم وجدان درد نمی گیریم.و هزاران کاری که از نظر خارجی ها خلاف هستش ولی ما در کشور خودمون انجام می دیم.البته حقمون هستش چون داریم از طرف همین کشور ها تحریم می شیم.حالا چرا باید مقررات کشور هایی که سالانه این قدر دارن به ما ضرر میزنند را اجرا کنیم؟
در ضمن این قدر خودتون را دست کم نگرید.مگر همین آقای علی جلالی کارش جز نفرات برتر همین مسابقه قرار نگرفت؟
این مسابقه همین طور که می دونید معتبر ترین و بزرگترین مسابقه گرافیکی در اینترنت هست.و هدف ما کسب مقام در این مسابقه نه هر مسابقه دیگه ای که ممکن برگزار بشه.
دلیل اینکه ما سی دی 7000 دلاری رو 1000 تومن می خریم اینه که نمیزارن ایران تو سازمان تجارت جهانی بره وگرنه اگه بره تا قرون آخر پول سی دی ها رو باید بدیم
در ضمن اون لینک رو دادم برای تجربه برای این مسابقات بزرگ
نکته بعدی اینکه شرکت در Cg chalenge اونم به صورت انفرادی همچین سخت نیست فقط دارید همین جوری برا خودتون افراد شرکت کننده در این مسابقات را غول می کنید
برا موفق شدن هم فقط نیاز به
1.مهارت مدلسازی در حد نیاز
2.ایده برا مدلسازی که با تلاش زیاد بدست میاد برای مثال من چند سال پیش رینگ ماشین رو هم نمی تونستم بسازم ولی تو این زمینه تلاش های زیادی کردم. عمرا تو اینترنت tutorial هایی در مورد مدلسازی ماشین با هر برنامه ای مثل Max,Maya,Light wave,solid,rinho,.... بوده باشه من ندیده باشمش مگه اینکه فیلتر بوده(2 یا 3 مورد پیش اومده) ولی الآن خودم علاوه بر اینکه اون روش ها رو بلدم یه روش هم خودم برا خودم ابداع کردم
3.مهارت در تکسچر و نور و رندر
4.مهم تر از هم کار کردن هست همین آقای جلالی اگه یادتون باشه هر 4 ماه رو کارش کار کرد که به اینجا رسید
در ضمن یه سوال دیگه:
اگه کار شما ها اول شد وآخرشم بود و از شما خواستند که در پروژه هایی با اونور آب همکاری کنید کدوم یکیتون میرید
یه تیم 100 نفره که نمیشه بره
3.