آیا این پروژه ایرادی دارد ؟؟؟

restles20

Active Member
سلام بر همگی دوستان
من یه تازه وارد تو زمینه برنامه نویسی php هستم و برای اینکه راه بی افتم شروع به طراحی یه صفحه وب کوچولو کردم
از اساتید محترم ممنوم میشم یه نگاهی به این پروژه من بندازن و ایراداتم رو بگن

پیوست ها

• Working with Databases.zip
    177.9 کیلوبایت · بازدیدها: 14

sanecity

Member
سلامفقط فایل login.php رو من دیدم و تغییراتی دادم که تو پیوسته میتونی دانلود کنی ببینی

پیوست ها

• login.zip
    904 بایت · بازدیدها: 8

restles20

Active Member
ممنونم دوست عزیز
یه چند تا سوال هم درباره بعضی از کدها ازت داشتم
اولین کد :
[PHPS]$username = addslashes(htmlspecialchars($_POST['Username']));
$password = addslashes(htmlspecialchars($_POST['Password']));[/PHPS]
دو تابع addslashes و htmlspecialchars دقیقا چه کارهایی انجام میدن و لطفا درباره Syntax و مقدار ورودی شون هم یه توضیح بده

دومین کد :
[PHPS]mysql_query("SET NAMES 'utf8'", $myServer);
mysql_query("SET character_set_connection = 'utf8'", $myServer);[/PHPS]
دودستور فوق دقیقا چه عملیاتی رو انجام میدن

سومین کد :
[PHPS]$mySQLCode = mysql_query("select * from login where `db_username` = '$username' and `db_password` = '$password' limit 1" , $myServer);[/PHPS]
limit 1 کاربردش در دستور فوق چیه ؟؟؟ آیا به نظرت کل دستور اشتباه نیست ؟؟؟ دو متغیر db_username و db_password در کل کد مقدارشون مشخص نیست که در دستور فوق اومدیم و با مقدار متغیر username$ و password$ چک و انتخابشون می کنیم

ممنونت میشم پاسخ سوالاتم رو بدی

sanecity

Member
سلام اگه توی سایت php.net ببینی در مورد همشون توضیح دادهدو تابع addslashes و htmlspecialchars اولی به کارکترهایی که توی دیتابیس مشکل ایجاد میکنند یه اسلش \ اضافه میکنه و دومی هم کدهای html رو خنثی میکنهدستور بعدی اتصالات به بانک اطلاعاتی رو utf8 میکنه چون در غیر اینصورت ممکنه حروف فارسی رو درست نبینیم یا غیر قابل شناسایی باشهدر دستور سوم تا جایی که میدونم صحیح ترین شکل ممکن همینهدر کل این دستور میگه : از تیبل login تمام ستونهایی که یوزر نیم و پسوردشون برابر با اونی که ما دادیم بود انتخاب کنه و لیمیت 1 هم یعنی فقط یک سطر برگردون

جدیدترین ارسال ها

بالا