آیا این دستور درسته دستور با run

h4227015

Member
من برای اینکه یک برنامه را اجرا کنم می بایست از ران استفاده می کردم و ...
Run("<SrcDir>\name poshe\name barname.exe","<SrcDir>\name poshe faile man\fail.pasvand")[LTR][/LTR]

اینجا بود که متوجه شدم باید هر موقع که برنامه فایلم رو باز می کنه باید ماکسیمیز باشه یه دفعه ... پس گفتم اول برنامه را با ران به صورت ماکسیمیز اجرا کنم Run("<SrcDir>\","MAXIMIZE")[LTR][/LTR]
بعد کد اولی را بنویسم امتحان کردم و نتیجه ام داد
یعنی دو کد ران پشت سر هم؟ :cool:
حالا خودم هم کف کردم چرا دو پنجره از برنامه باز نشده کارم درست بوده اما مطمئن نیستم درست باشه نظر شما چیه:-?

بعد دیگه اینکه کسی نیست به من بگه چطوری برنامه ام را به صورت فول اسکرین اجرا کنم چونکه برای فول اسکرین شدن برنامه باید کاربر دو تا از کلید های کیبورد رو با هم بزنه تا فول بشه :wink:

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کد دقیقش اینه:
کد:
[color=#000090][b]Run[/b][/color]("<[color=#0000FF]SrcDir[/color]>\File.exe","MAXIMIZE comand_line")

بجای command_line پارامترهایی که باید به برنامه ارسال بشن رو بنویسید.
درواقع، MMB دستورات مشخصی مثل MAXIMIZE, MINIMIZE, WAIT و.. رو جداگانه پردازش میکنه.

h4227015

Member
Run("<SrcDir>\name poshe\barname.exe","MAXIMIZE")
Run("<SrcDir>\name poshe\name barname.exe","<SrcDir>\name poshe faile man\fail.pasvand
یک بار امتحان کردم جواب می داد یک بار دیگه نه : دو تا پنجره باز کرد نمی دونم اشکال کار از کجاست
حالا به نظر شما کد رو چطوری بنویسم درسته آیا همون ترکیب کد بالا درسته ؟

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
فرض کنید میخاید Notepad رو در حالت Maximized باز کنید و فایل C:\List.txt رو در اون لود کنید.
کدتون به شکل زیر خواهد بود:
کد:
[color=#000090][b]Run[/b][/color]("notepad.exe","MAXIMIZE C:\List.txt")

نیاز نیست دو دستور Run بنویسید، اینطوری مثل این کد باهم ترکیبشون کنید.
ضمن اینکه اگر برنامه ای حالت One Instance داشته باشه، که چند پنجره از برنامه رو نشه با هم باز کرد، با روشی که شما اجراش کردید یعنی دو دستور Run، پنجره ی جدیدی باز نمیشه، اما اگر این حالت رو نداشته باشه، با هر بار اجرای دستور Run یک پنجره ی جدید باز میشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا