آیا امکان نمایش یک صفحه وب در یک فایل mmb وجود دارد؟

saeidrp

New Member
می خواستم بدانم آیا امکان دارد یک صفحه وب مثلاً به آدرس :www.mysite.ir/index.php را در یک فایل mmb نمایش داد.
توضیح بیشتر اینکه می خوام یک فایل اجرایی mmb داشته باشم که کاربر با کلیک بر روی یک دکمه ، یک صفحه وب مثلاً با آدرس ذکر شده بالا د ر قسمتی از آن فایل mmb یا در صفحه ای دیگر از آن فایل mmbنمایش داده شود.
در صورت امکان توضیح دهید. با تشکر.

shahkam

Member
سلام آره میشه . میتونی مثالی از چیزی که میخوای ارائه کنی من دقیق بهت آموزش بدم ، همچین چیزیو کجا دیدی؟ نمونشو نشون بدی دقیق و کاملا تصویری بهت آموزش میدم

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
با استفاده از شئ Browser میتونید صفحات HTML و صفحات وب رو نمایش بدید.

saeidrp

New Member
در واقع من یک آزمونگر به زبان php به صورت انلاین جهت یک مسابقه طراحی نموده ام. قصد دارم یک سی دی آتوران تهیه کنم که در آن یک فایل mmb حاوی چند صفحه از جمله صفحه ای که در آن دکمه ای وجود داشته باشد که با کلیک روی آن دکمه آدرس مثل
http://forum.majidonline.com/showthread.php
را در همان فایل اجرایی mmb نمایش دهد.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
تو پوشه ی Samples در محل نصب MMB یک مثال هست بنام Browser، اون مثال رو بررسی کنید مشکلتون حل خواهد شد

amin2dpr

Well-Known Member
سلام بله ميشه اين برنامه اينقدر قوي هستش كه ميتوني از آدرسهاي اينترنتي واسه به روز رساني برنامه هاي ساخته شده با mmb از طريق يك آدرس اينترنتي كه لينك مستقيم ميده هم اقدام كني - دانلودر درست كني و...
اما واسه كاري كه شما ميخاي بگني ميتوني يه Browser ايجاد كنيد و بهش آدرس بدي و يا با ايجاد دكمه بهش آدرس بدي

جدیدترین ارسال ها

بالا