آیا اطلاعات داخل کتابخانه فلش باعث افزایش سرعت خروجی swf میشه؟

من حدودا 100 فایل عکس را وارد کتابخانه کردم و با متغیرهایی که بهش لینک میشن وارد برنامه میشن. بعد احساس کردم در سرعت خروجی برای تست خیلی تأثیر گذاشته و مدت اون خیلی بیشتر شده با توجه به اینکه برنامه در مرحله طراحی نیاز به تست زیاد داره لذا وقت زیادی ازم میگرفت. برای همین موقت اون متغیرها را تبدیل به کامنت کردم تا به اون مووی های عکس درون کتابخانه لینک نشن. ولی در سرعت خروجی تغییر چندانی ایجاد نشد.
حالا سوال من اینه که آیا بودن اشیاء لینک بدون اینکه فراخوانی بشن در خروجی تأثیر گذارند؟ من هیچ جای دیگه نامی از اون لینکها نبردم و فقط در کتابخانه قرار گرفتند و یه جورایی بلااستفاده شدند. ممنون میشک راهنمایی کنید.

flash.developer

Active Member
صرف اینکه سیمبولی در کتابخانه باشد باعث افزایش حجم نمی‌شود
شما تیک export in frame 1 در فسمت action script linkage رو فعال کردید

بله فعاله. نباید باشه؟ البته افزایش حجم برام ملاک نیست سرعت خروجی swf که برای تست پروژه میده خیلی پایین اومده.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بهتر هست آنها را مثلا از یک پوشه در کنار پروژه خود load کنید و نمایش دهید و این که هر مورد که نیاز نبود unload کنید
وقتی در کتابخانه به آن مقداری می دهید که در اکشن اسکریپت به آنها دسترسی داشته باشید در واقع شما این فایل ها را Embed کرده اید در فلش
و طبیعتا در هر اجرا می بایست همه موارد پیوست فلش تولید شده شود تا بتوانید به آنها درسترسی داشته باشید
پس افزایش زمان کامپایال طبیعی است
موفق و پیروز باشید

ولی آیا اینطوری نیست که مثلا زمان کامپایل برنامه بیاد کدهام را بخونی و اونهایی را که نیاز داره و یعنی فراخوانی شده از کتابخانه امبد کنه؟

flash.developer

Active Member
اگه اون تیک «export in frame 1» که پیش‌تر گفته بودم رو بردارید همین طوریه و فقط سمبل‌هایی که فراخوانی کردید ایمبد می‌شه

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
دقت نمایید در زمان اعمال linkage به صورت پیش فرض هر دو تیک زده شده است
در صورتی که تیک دوم Export in Frame 1 هست را بردارید تا زمانی که آن را فراخوانی نکنید فایل Embed نمی شود
البته اگر به هر حال قرار است که مثلا این تصاویر در گالری شما نمایش داده شود و آن ها فراخوانی کنید ، به هر حال پیوست فایل شما می شوند و در آن embed می شوند
بهترین کار همان طور که عرض کردم بارگزاری از خارج از فلش می باشد
موفق و پیروز باشید

نه میخوام همینکه موقت در زمان ساخت پروژه امبد نشه کافیه تا زمان زیادی صرف هر بار تست آن صرف نشه بعد که کار تمام شد کامنتها را به حالت اول برمیگردونم تا در خروجی نهایی طبق کد امبد بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا