PhonieX
مدیر انجمن <A href="forum.majidonline.com/forums/6

آگهی عرضه بلوکی سهام مخابرات ایران امروز، سه شنبه 13 مرداد ماه، در روزنامه های کثیرالانتشار منتشر شد.
به گزارش آژانس خبری تلفن همراه (همنا)، بدین ترتیب متقاضیان خرید بلوک سهام مخابرات ایران یک ماه فرصت دارند تا اطلاعات و مدارک خود را برای بررسی اهلیت مالی و فنی به سازمان خصوصیسازی ارسال کنند.
براساس این گزارش، سازمان خصوصی سازی نیز یک هفته برای رسیدگی این مدارک مهلت دارد تا در نهایت خریداران واجد شرایط از تاریخ 18 شهریور ماه که زمان عرضه بلوکی سهام مخابرات است، رقابت خود را آغاز کنند.
تمامی متقاضیان و سرمایهگذاران داخلی و خارجی از زمان انتشار آگهی عرضه بلوکی سهام مخابرات ایران تا یک ماه فرصت دارند تا تقاضای خود را اعلام کنند.
عرضه بلوک 50 درصد به علاوه یک سهم مخابرات ایران طی دو مرحله یعنی فراخوان عمومی از متقاضیان خرید و بررسی اهلیت آنان و سپس عرضه سهام در بورس انجام شود.
قیمت هر سهم 22 میلیارد و 936 میلیون و 829 هزار سهم مخابرات درحالی 340 تومان تعیین شده که باتوجه به مشارکت سرمایه گذاران خارجی در صنعت مخابرات کشور، این گروه فقط میتواند حداکثر 28 درصد از سهام مخابرات را آن هم با تشکیل کنسرسیوم داخلی خریداری کند.
منبع