آپلود كردن فايل با ايجكس

AMINMIX

Member
سلام ، كسي مي دونه چجوري ميشه با ايجكس فايل آپلود كرد ؟ ‌من مي خوام يه صفحه داشته باشم كه بشه توش عكس آپلود كني و بدون تغيير صفحه عكس پس از لود شدن به صفحه اضافه بشه. اما با ايجكس فقط درخواست هاي GET رو ميتونم بسازم در صورتي كه براي فرستادن عكس به POST نياز هست . :sad:

mr.bardal

New Member
سلام ، كسي مي دونه چجوري ميشه با ايجكس فايل آپلود كرد ؟ ‌من مي خوام يه صفحه داشته باشم كه بشه توش عكس آپلود كني و بدون تغيير صفحه عكس پس از لود شدن به صفحه اضافه بشه. اما با ايجكس فقط درخواست هاي GET رو ميتونم بسازم در صورتي كه براي فرستادن عكس به POST نياز هست . :sad:
با سلام
بایستی از JavaScript کمک بگیری و فایل را طرف Client بخونی و به یک وب سرویس ارسال کنیتا آپلود انجام بشه ...

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
برای آپلود بیشتر از روش قدیمی آزاکس که با IFrame میباشد استفاده می شود
کمی جستجو کنید پیدا خواهید کرد

AMINMIX

Member
با سلام
بایستی از javascript کمک بگیری و فایل را طرف client بخونی و به یک وب سرویس ارسال کنیتا آپلود انجام بشه ...

منظورتونو درست نمی فهمم میشه بیشتر توضیح بدید؟ چجوری میشه با جاوا اسکریپت فایل رو آپلود کرد بطوریکه صفحه رفرش نشه؟ :-?

AMINMIX

Member
برای آپلود بیشتر از روش قدیمی آزاکس که با IFrame میباشد استفاده می شود
کمی جستجو کنید پیدا خواهید کرد

منظور شما این بود که فرم آپلود فایل رو توی یه آیفریم داخل صفحه لود کنم ، بعد وقتی عکس لود شد با جاوا اسکریپت بیرون از آیفریم و داخل صفحه اونو لود کنم؟
البته این روش آژاکس نیست اما به نظر منطقی میاد ، باید امتحان کنم ؛
:shock:

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
منظور شما این بود که فرم آپلود فایل رو توی یه آیفریم داخل صفحه لود کنم ، بعد وقتی عکس لود شد با جاوا اسکریپت بیرون از آیفریم و داخل صفحه اونو لود کنم؟
البته این روش آژاکس نیست اما به نظر منطقی میاد ، باید امتحان کنم ؛
:shock:
نه دوست عزیز منظور من این نبود :sad::snap: ، این که من میگم از ولین روشهایی که آژاکس با اون انجام می شد(به تاریخچه آژاکس مراجعه نمایید) 100% منظور من رو متوجه می شید - من این کار رو خودم توی پروژه http://www.flashbanneronline.com انجام دادم ولی اون روش من یه خرده سنگین و پیچیده تر است
شما Ajax History رو توی گوگل جستجو نمایید

در کل یک iframe مخفی میسازید و کارهای که میخواید رو با اون انجام میدید و بعد از توی اون فرمان موفقیت و یا عدم موفقیت را اعلام می کنید :cool:

اینی که خودتون گفتید هم میشه ولی همون جور که گفتید آژاکس نیست دیگه:D

• Like
Reactions: MDP

جدیدترین ارسال ها

بالا