آپلود فایل به کمک ftp در لوکال هاست

i-php-i

Active Member
من الان دارم روی لوکال هست کار می کنم. لطفا بگید که آپلود فایل به کمک ftp در xampp چطوری هست؟

کلمه کاربری و کلمه رمز لاگین به ftp رو از کجا باید به دست بیارم؟

k2-4u

Well-Known Member
منظور شما رو متوجه نشدم
شما می خوایین به وسیله xamp روی وبسایت یا مکان دیگه
از طریق ftp فایل بریزید ؟

یا xamp رو بکنید FTP Server?

i-php-i

Active Member
منظور شما رو متوجه نشدم
شما می خوایین به وسیله xamp روی وبسایت یا مکان دیگه
از طریق ftp فایل بریزید ؟

یا xamp رو بکنید FTP Server?
من الان توی لوکال هاست کار می کنم. می خوام سیستم آپلود فایلم بر اساس ftp بشه. چه کلمه رمزی برای لاگین کردن به ftp باید بکار ببرم تا بتونم از طریق ftp فایل آپلود کنم؟

Masoud1365

مدیر انجمن
یوزر و پسورد رو که باید از سروری بگیرید که میخواهید فایل داخلش آپلود کنید !
این هم نمونه کد :
PHP:
<?php
// set up basic connection
$conn_id = ftp_connect($ftp_server); 

// login with username and password
$login_result = ftp_login($conn_id, $ftp_user_name, $ftp_user_pass); 

// check connection
if ((!$conn_id) || (!$login_result)) { 
    echo "FTP connection has failed!";
    echo "Attempted to connect to $ftp_server for user $ftp_user_name"; 
    exit; 
} else {
    echo "Connected to $ftp_server, for user $ftp_user_name";
}

// upload the file
$upload = ftp_put($conn_id, $destination_file, $source_file, FTP_BINARY); 

// check upload status
if (!$upload) { 
    echo "FTP upload has failed!";
} else {
    echo "Uploaded $source_file to $ftp_server as $destination_file";
}

// close the FTP stream 
ftp_close($conn_id); 
?>

i-php-i

Active Member
من می خوام فایلها رو به لوکال هاست آپلود کنم.

کلمه رمز و کلمه کاربری برای اتصال به سرور اف تی پی که توسطxampp نصب می شه رو باید از کجا بدست بیارم؟

i-php-i

Active Member
آقا مسعود هنوز جواب رو نگرفتم.

توی xampp کلمه رمز و کلمه کاربری ftp چیه؟

M_cover

Member

توی xampp کلمه رمز و کلمه کاربری ftp چیه؟
دوست عزیز xampp یک نرم افزار شبیه ساز است که به شما امکان استفاده از php و phpmyadmin و mysql و سیستم apache را می دهد برای استفاده از ftp باید از نرم افزار های ftpServer نظیر filezilla و... استفاده کنید و داخل اون ها یوزر و پسورد را تعریف کنید

موفق!

i-php-i

Active Member
دوست عزیز xampp یک نرم افزار شبیه ساز است که به شما امکان استفاده از php و phpmyadmin و mysql و سیستم apache را می دهد برای استفاده از ftp باید از نرم افزار های ftpserver نظیر filezilla و... استفاده کنید و داخل اون ها یوزر و پسورد را تعریف کنید
من الان از توی کنترل پنل xampp فایل زیلا رو استارت کردم. حالا از کجا باید کلمه رمز و کلمه کاربری رو تعیین کنم؟

توی کنترل پنل می شه آی پی، پورت و کلمه رمز رو مشخص کرد، اما نمی شه کلمه کاربری تعیین کرد. این مسئله مشکلی پیش نمی یاره؟

آخرین ویرایش:

M_cover

Member
توی کنترل پنل می شه آی پی، پورت و کلمه رمز رو مشخص کرد، اما نمی شه کلمه کاربری تعیین کرد. این مسئله مشکلی پیش نمی یاره؟

دوست عزیز شما اول باید خود را به عنوان سرور معرفی کنید تا بتونید کلاینت ها را کنترل کنید
این آی پی و پورت تغییر نده به حالت معمول آی پی باید 127.0.0.1 و پورت هم معمولا 14147 است مگر در حالتی که توسط فایروال دسترسی قفل شده باشد
رمز هم برای مدیر شبکه است که دسترسی از طریق ریموت داشته باشد
بعد از وارد کردن این مشخصات داخل محیط filezilla دو قسمت user و Group دارید که با انتخاب user امکانات لازم برای ساخت اکانت و اعمال محدودیت ها برای کاربران را مشاهده می کنید
شما به راحتی با کمی کار کردن با این نرم افزار می توانید از زیر و بم ftpServer مطلع شوید :green:

موفق:rose:

Masoud1365

مدیر انجمن
ببینید شما باید نرم افزارهای ftp server رو نصب کنید یعنی لوکال رو به یک ftp سرور تبدیل کنید و با استفاده از همونا بیائید و یوزر و پسورد رو تعریف کنید

i-php-i

Active Member
ببینید شما باید نرم افزارهای ftp server رو نصب کنید یعنی لوکال رو به یک ftp سرور تبدیل کنید و با استفاده از همونا بیائید و یوزر و پسورد رو تعریف کنید
نمی شه بدون اینکه ftp server رو نصب کنم از فایل زیلا و XAMPP استفاده کنم؟
دوست عزیز شما اول باید خود را به عنوان سرور معرفی کنید تا بتونید کلاینت ها را کنترل کنید
این آی پی و پورت تغییر نده به حالت معمول آی پی باید 127.0.0.1 و پورت هم معمولا 14147 است مگر در حالتی که توسط فایروال دسترسی قفل شده باشد
رمز هم برای مدیر شبکه است که دسترسی از طریق ریموت داشته باشد
بعد از وارد کردن این مشخصات داخل محیط filezilla دو قسمت user و Group دارید که با انتخاب user امکانات لازم برای ساخت اکانت و اعمال محدودیت ها برای کاربران را مشاهده می کنید
شما به راحتی با کمی کار کردن با این نرم افزار می توانید از زیر و بم ftpServer مطلع شوید
توی فایل زیلا آی پی، پورت و کلمه رمز رو می خواد اما کلمه کاربری رو نمی خواد. این به چه دلیل هست؟

M_cover

Member
نمی شه بدون اینکه ftp server رو نصب کنم از فایل زیلا و XAMPP استفاده کنم؟
دوست عزیز فایل زیلا یک نمونه از نرم افزار های FtpServer است:green:
توی فایل زیلا آی پی، پورت و کلمه رمز رو می خواد اما کلمه کاربری رو نمی خواد. این به چه دلیل هست؟
داش بد گیر دادیا :green: اگر برای ویندوز سرور می خواهی چندتا ترفند داره در غیر این صورت توی لوکال فرقی نداره چه جوری ست شود(فقط فراموشی نگیری!!!)
من کامل توضیح دادم بهت در پست قبلی دوست من یکم با نرم افزار کار کنی بد نیست (نترس کامپیوترت چیزیش نمی شه:lol:)

i-php-i

Active Member
دوست عزیز فایل زیلا یک نمونه از نرم افزار های FtpServer است:green:

داش بد گیر دادیا :green: اگر برای ویندوز سرور می خواهی چندتا ترفند داره در غیر این صورت توی لوکال فرقی نداره چه جوری ست شود(فقط فراموشی نگیری!!!)
من کامل توضیح دادم بهت در پست قبلی دوست من یکم با نرم افزار کار کنی بد نیست (نترس کامپیوترت چیزیش نمی شه:lol:)
به هر حال از اینکه باعث شاد شدن شما شدم خوشحالم. ولی داداش مواظب باش از خنده روده بر نشی :wink:

آخه می خوام یه طوری سیستم رو بسازم که وقتی آپلودش کردم نیازی به تغییر توی اسکرپیت نباشه. اینطوری اگه توی ویندوز یجور ست کنم، نیاز نباشه که توی سرور تنظیمات رو تغییر بدم.

چه ترفندهایی می شه به کار برد تا بشه کلمه کاربری رو هم وارد کرد؟ فایل زیلا فقط آی پی، پورت و کلمه عبور رو می گیره و کلمه کاربری نمی گیره.

الان توی لوکال اجرا می شه، خروجی رو در ادامه قرار دادم:
کد:
FileZilla Server version 0.9.29 beta
Copyright 2001-2006 by Tim Kosse ([email protected])
Connecting to server...
Connected, waiting for authentication
Logged on

M_cover

Member
داش من در مورد ساختن username بهت کامل توضیح دادم:
دو تا گذینه توی فایل زیلا داری اگر اشتباه نکنم در بخش edit بالای صفحه است
User و Group با یوزر اکانت می سازی و با گروپ یک مجموعه از کاربران را اعمال محدودیت می کنی
توی user همه امکانات و محدودیت هایش کاملا مشخص است که احتیاج به توضیح نیست شما پی اچ پی کار هستید
اگر باز هم متوجه نشدید یا نتونستید یک سرچ توی اینترنت بزنید اگر باز هم چیزی پیدا نکردی بگو آموزش تصویری آن را بزارم (شاید برای اولین بار توی اینترنت بتونیم مجدید آنلاین را منبع کنیم :دی)

i-php-i

Active Member
دو تا گذینه توی فایل زیلا داری اگر اشتباه نکنم در بخش edit بالای صفحه است
user و group با یوزر اکانت می سازی و با گروپ یک مجموعه از کاربران را اعمال محدودیت می کنی
توی user همه امکانات و محدودیت هایش کاملا مشخص است که احتیاج به توضیح نیست شما پی اچ پی کار هستید
مرسی
پیداش کردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا