آپلود بانک sqlدر هاست

با سلام
از اونجاییکه من برای اولین باریست که با بانک sql serverو در محیط .net برنامه نویسی میکنم اطلاعات کافی برای اینکه پرژه را در هاست آپلود کنم ندارم من میخواهم بدانم
دیتابیس روی ماشین را چگونه باید بک آپ بگیرم و در سرور ری استور کنم) دوم اینکه کانکشن را در وب کانفیگ چگونه تغییر دهم و مسیر دیتابیسی را که در سرور هاست هست را بیابم (آی پی ادرس) ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

MDP

Well-Known Member
سلام دوست من!

برای سوال اولت باید بگم اگه از SQL Server 2005 استفاده می کنی میتونی از طریق SQL SERVER Managment کل دیتا بیست رو روی سرور کپی کنی بدون بک آپ و ریستور! کافیه اونو Import کنی!
دوتا آدرس ازت میخواد اولی سروره دومی کامپیوتره خودت!پیش فرض دوتاش با (Local) مقدار دهی شدن که تو باید اونی که سرور هست رو با IP سرورت ست کنی!فقط باید یه اکانت روی سرور داشته باشی (اکانت SQL منظورمه)!

برای سوال دومت هم باید مقدار ConnectionString رو توی فایل Web.config بریزی و توی اون تغییرات رو بدی!

باری پیدا کردن IP می تونی بری تو پنلت اونجا هست نخواستی اسم سایتت رو پینگ کن IP سایت میاد!

امید وارم فهمیده باشی

.:مسعود:.

سلام ممنون از کمکتون من دیتابیسم همونیکه خود ویژوال وب دولوپر 2005 ساخته به نام aspdbnet بنابراین فکر میکنم باید sql server 2005 باشه. sql server configuration manager رو وقتی باز کردم سه تا گزینه داشت sql server2005 service و network configuration و native client configuration باید وارد کدوم بشم و چه مراحلیو انجام بدم

MDP

Well-Known Member
دوست عزیز شما SQL Configuration Manager رو باز کردی!

باید SQL SERVER Managment رو باز کنی!:)

MDP

Well-Known Member
نه دوست من شما باید خود SQL Server 2005 رو نصب کنید!

جدیدترین ارسال ها

بالا