آپلودفايل درسرورهاي لينوكس

ahmad azad

New Member
سلام خوش آمدي
اگركسي به من درمورد مشكل پيش آمده كمك كند بنده را از يك كنفي (بخوانيد خيطي )نجات داده و اما مشكل:
من با فرانت پيج 2000 و 2003 كاري رو طراحي كردم اما به علت عدم تجربه در ارسال فايل به سرورهاي با ميزباني لينوكس دچاردردسر شدم
يعني ارسال صحيح (ازنظرخودم) ولي هوچي پيدا نشد . از مدير شبكه سرويس دهنده پرسيدم گفت براي ارسال به سرورهاي لينوكس تمام اسم ها بايد يا بزرگ باشد مثلا( INDEX - index) يا كوچك ولي فرانت پيج خودش پيوند ها را كوچك و بزرگ ميگذارد حالا من مانده ام وپرتقال فروش بيچاره كمك كنيد .

oxygenws

Active Member
یک کلام....... فرانت پیج رو بندازید دور.
از برنامه های ftp استفاده کنید.

daryvary

Member
اجبار نيست كه همش كوچك باشه يا همش بزرگ.
بلكه حرف كوچك و بزرگ فرق داره.
شما تويه فرانت پيج لينكهاي داخليتو به حرف كوچك بده. اسم همه فايلهات رو هم حرف كوچك بذار.
اين جوري راحت تره

اولين بار

سلام رفيق
اين اول بار است ميشنوم/ ممکنه که مشکل از فرانت پیج باشه!!! خارجی ها عشق دریم ویور دارن ارانیها هم فرانت پیج :lol: باورت میشه من با نوت پد سایت میسازم... خوب ما مای عهد بوقیم :oops: ولی بهترین ف.تی.پی AceFTP Pro 3.5

اینم از

Name: daryvary
Serial: G3BTVY-ZH88CD-3F3CXE-329YV2

ahmad azad

New Member
عزيزم جونم
يك لشگراسم كوچك وبزرگه كه بايد همه رو تنظيم كرد فكركنم بايديه راه فني باشه/ البته من براي آپلود مشكلي نداشتم . چم والله شايد بايدرفت سراغ همون نوت پد كوچولو و قدرتمند يا درم ويور.

oxygenws

Active Member
احمد جان، یه بار دستی تمام فایل هات رو حروف کوچیک کن، تا دفعهء بعد برات درس عبرت بشه تا خوب و درست کار کنی :پی

ahmad azad

New Member
مديرمحترم انجمن
عزيزم جونم . اگر10 تا يا100 تا اسم بود وقت شمارونميگرفتم يه لشگر اسمه.
تورو خدا كمك ( شكلك گريه ) من دارم خفه ميشم

oxygenws

Active Member
فکر کنم بشینی یه برنامه بنویسی بد نباشه، یه برنامه با مثلا C که اسم فایلها رو برات کوچیک کنه :)

hasaniha

Member
بابا برو با دريم ويور كارت رو انجام بده مشكلت حل ميشه.
مطمئن باش كه خيلي از فرانت پيج راحت تره!
تو همه جا هم پيده ميشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا