بی بی کد آپارتمان کلاسیک

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام محمد جان کار خوبی شده خسته نباشی
چند تا ضعف کوچیک داره وقتی عکس رو سایز اصلیش دیده میشه ضعفهاش پیدا میشن :)
یکی تو تایل سنگ هست که تکرار خیلی دیده میشه قبول دارم سنگ کردن یه دیوار بزرگ همیشه درسر بوده
الفایی که گرفتی برای آسمون هنوز خطهاش پیداست به نظر من آسمون رو تو همون مکس کار کنی بهتر میشه ولی خوب با صحنه مچ شده و با محیط همخونی داره
طراحیش رو هم که زیباست

یا علی

max vray

کاربر VIP
سلام محمد جان کار خوبی شده خسته نباشی
چند تا ضعف کوچیک داره وقتی عکس رو سایز اصلیش دیده میشه ضعفهاش پیدا میشن :)
یکی تو تایل سنگ هست که تکرار خیلی دیده میشه قبول دارم سنگ کردن یه دیوار بزرگ همیشه درسر بوده
الفایی که گرفتی برای آسمون هنوز خطهاش پیداست به نظر من آسمون رو تو همون مکس کار کنی بهتر میشه ولی خوب با صحنه مچ شده و با محیط همخونی داره
طراحیش رو هم که زیباست

یا علی

سلام مرسی مهران جان.حرفات درستن.اون خط الفا هم راهکار خیلی ساده ایی داره اما تنبلی کردم شاید یک اموزش دو خطی درست کردم که کسی به این مشکل بر نخوره مثل من :)

Mehran coyote

Well-Known Member
سلام مرسی مهران جان.حرفات درستن.اون خط الفا هم راهکار خیلی ساده ایی داره اما تنبلی کردم شاید یک اموزش دو خطی درست کردم که کسی به این مشکل بر نخوره مثل من :)
امان از تنبلی که همه ی ما رو فرا گرفته :green:
با feather میشه درست کرد shift+f6
یا اینکه با inner glow , outer glow هم راحت میشه حلش کرد
دیگه خودت واردتری

منتظر آموزشت هستیم، موفق باشی رفیق

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام .خوب شده کارت. برای شیدر از vray fast sss2 استفاده کردی؟ خیلی قوی هست.
رنگش به نظرم خیلی روشن هست.معمولا کلاسیک بیشتر توی تم سنگ سفید هست.
نورش خیلی خوب نشده. به دل نمیشینه. طراحی ابزارهای کلاسیک کار واقعا سختی هست.این کار دیتیل خیلی کم داره. راستش من خودم طراحیم خیلی تو این زمینه قوی نیست اما یه سری کارها آدم می بینه دیوانه میشه

max vray

کاربر VIP
سلام .خوب شده کارت. برای شیدر از vray fast sss2 استفاده کردی؟ خیلی قوی هست.
رنگش به نظرم خیلی روشن هست.معمولا کلاسیک بیشتر توی تم سنگ سفید هست.
نورش خیلی خوب نشده. به دل نمیشینه. طراحی ابزارهای کلاسیک کار واقعا سختی هست.این کار دیتیل خیلی کم داره. راستش من خودم طراحیم خیلی تو این زمینه قوی نیست اما یه سری کارها آدم می بینه دیوانه میشه

به سلام عارف جان خوبی؟
نه متریالش سادست با المنت ها اینجوری دیده میشه.
والله خیلی گرون وامیسته نمای کلاسیک واسه همین نمیشد زیاد شلوغش کرد.در حد نئوکلاسیک بیشتر سعی شد باشه تا کلاسیک.
اره نورش خوبه اما دل نشین نیست انگار اگه پیشنهادی یا روش نور پردازی تو ذهنت هست بگو روش اعمال کنم.
رنگش یکم گرم شد بخاطر رنگ غروب و اینکه کار بازاریه و رنگ و لعابش بیشتر کردم.
ممنون عارف جان.
اینم یک نمای دیگه از همین کارnn4.jpg

جدیدترین ارسال ها

بالا