آينده كامپيوتر

BeHnAm_akb

Active Member
فكر ميكنيد در سال هاي آينده (زياد دور نه 10 يا 20 سال آينده)تو ايران خودمون كدوم يكي از شاخه هاي كامپيوتر قدرتمند تر و درآمدزا تر باشه نظرتون در رابطه با طراحي وب چيه؟

PC man

Active Member
نظر من درآمد ايران تا الان از كپي هاي غيرمجاز تامين شده در آينده هم همين طور خواهد بود.خودتون رو خسته نكنين!!!

طراحي وب هيچ جاي دنيا اين روزها شغل پول در بياري نيست متاسفانه .. تمام طراحان وب دنيا دارن به شغل هاي ديگه روي مي يارن ..
در ضمن ايران هيچ چيزش روي حساب و كتاب نيست .. اصلا امكان داره همين فردا كامپيوتر رو حرام اعلام كنن و فاتحه IT توي ايران خوانده بشه :p

NextWorld IT

Active Member
آرمان گفت:
طراحي وب هيچ جاي دنيا اين روزها شغل پول در بياري نيست متاسفانه .. تمام طراحان وب دنيا دارن به شغل هاي ديگه روي مي يارن ..
در ضمن ايران هيچ چيزش روي حساب و كتاب نيست .. اصلا امكان داره همين فردا كامپيوتر رو حرام اعلام كنن و فاتحه IT توي ايران خوانده بشه :p

دوست من شما بر چه حسابي ميگوييد كه شغل پول در بياري نيست
در امريكا حقوق ساليانه گرافيستها بالاي 70 هزار دلار در سال است
در كشورهاي اروپايي نيز شركتهاي معتبر حقوق جالبي را به كارمندان ميدهند

به نظر من مهندسي ارتباطات و نرم افزار اينده دنيا را در دست خواهد گرفت

BeHnAm_akb

Active Member
خوب هر كس نظري داره
اما در مورد اينكه وب الان درآمد نداره طبق يه آمار كلي بايد بگم كه بعد از مدارك سيسكو مدرك ciw با اختلاف حدود 100 دلار در سال بيشترين درآمد را داره

بافی

Member
BeHnAm_akb گفت:
خوب هر كس نظري داره
اما در مورد اينكه وب الان درآمد نداره طبق يه آمار كلي بايد بگم كه بعد از مدارك سيسكو مدرك ciw با اختلاف حدود 100 دلار در سال بيشترين درآمد را داره

شما که خودت بهتر از همه می دونی...ولی به نظر من نمی شه پیش بینی کرد... تا اون موقع دنیا هزار تا چرخ می خوره :roll:

گرافيست ها با طراحان وب يك فرق كوچولو دارن .. اين حرف رو من از خودم نزدم .. بلكه طبق اون چيزهايي كه شنيدم بوده .. توجه داشته باشيد صرف مدرك گرفتن ( حالا هر مدركي كه مي خواهد باشد مثل CIW يا CCNA ) اصلا باعث پول در آوردن نخواهد شد ..
الان نرم افزارهاي طراحي وب خيلي از كارها رو ساده كردن و ديگه نيازي نيست كه يك نفر براي طراحي وب سايتش سراغ يك شركت گرافيكي يا طراحي بره .. قالب يك وب سايت ديگه رو كه ازش خوشش مي ياد رو بر مي داره .. با اين نرم افزارها تغييراتي رو كه مي خواد داخلش مي ده و اون رو براي وب سايت خودش مي گذاره .. اين موضوع اصلا ربطي به ايران يا خارج از ايران نداره ؛ همه جاي دنيا الان اين جوري شده

مسئله دوم اين كه هيچ وقت نمي شه به اين آمارها اعتماد كرد .. چون اكثرشون جنبه تبليغاتي دارن .. حتي اگر درست هم باشند باز هم آدم نبايد آينده و زندگي خودش رو روي اونها بنا كنه

* اين نظر من هست * با احترام كامل به همه نظرات شما

a Truth Seeking

Active Member
به نظر من نمي شه از همين الان پيش بيني 10 يا 20 سال آينده براي هيچ زمينه اي رو انجام داد همونطوري كه 10 يا 20 سال پيش از اين هيچ كس فكر نمي كرد آينده كامپيوتر امروزه اين شكلي باشه.

BeHnAm_akb

Active Member
200 سال ديگه چي ميشه !!!!

من به برنامه نويسي تحت وب هم اميد دارم اما فكر ميكنم كم كم بايد بريم سراغ هوش مصنوعي

جدیدترین ارسال ها

بالا