totticassano
Member
آيا ايگلد تحريم كرده يا مخابرات مشكل ايجاد كرده براي كاربران. مسدود شدن موقتي google
سلام .
كسي ميدونه چرا سايت ايگلد(www.e-gold.com ) دوسه روز هست كه به هيچ وجه من الوجوه باز نميشه؟؟؟
خسته شدم . تا هميندو روز قبل خيلي راحت و با vpn و يا proxy باز ميشد ولي الان هركاري ميكنم باز نميشه
نمي دونم شايد باز هم كار مخابرات ايران باشه و اين ها نمي دونن كه بهترين و ارزان ترين راه ارز آوري به كشور همين تجارت الكترونيك . ايگلد و پي پال و ... است .
آخه گناه ما چيه كه ايران زندگي ميكنيم؟؟؟
البته شايد هم تحريم هاي جديدي ايگلد بر عليه ايران باشه .
من صد تا نرم افزار و vpn و proxy رو با اين سرعت گازوييلي اينترنت ايران دانلود كردم ولي بازم توي ايگولد نميره !
راستي درباره فيلترينگ سايت گوگل www.google.com در هفته گذشته توسط مخابرات ايران هم بايد بگم . اعلام كردند كه اشتباه شده ولي اين فقط يك هشدار بود از سوي مخابرات براي ديدن عكس العمل مردم ايران چون همونطور كه انتظار ميرفت قراره با راه اندازي اينترنت ملي دسترسي سايت هايي مثل گوگل و ياهو و چت روم ها و ياهو مسنجر ها و ... به شدت محدود بشه!!!
نمي دونم تا كجا بايد پيش بريم
همه جاي دنيا دارن جلو ميرن ولي مخابرات ايران داره برميگرده افغانستان !!!
نمي دونم تا كي بايد حسرت بخوريم و اسم عراق و افغانستان و گينه و بوركينا فاسو رو توي همه سايت هاي تجارت الكترونيك ببينيم و لي اسم ايران رو حذف شده ببينيم!!!
اي خدا ...........
خلاصه اگه كسي تونست به سايت www.e-gold.com بره من رو خبر كنه .
كل سرمايه و زندگيم توي ايگلده ...
يه بار كه اون اوايل حسابم بسته شد
حالا هم كه اصلا خود سايت توي ايران باز نميشه !!!
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم
ستاد دربدر شدگان و بازيچگان مخابرات و تحريم و ***** و ... (مردم !!!)
اي كاش زندگي را از هم نمي گرفتيم
از زنده مردن خويش ماتم نمي گرفتيم
(ستار)
آي دي = shahravard
ايميل = [email protected]
من برم افطاري بخورم بعدا ميام باز .
فداي همه .................................................. ............
سلام .
كسي ميدونه چرا سايت ايگلد(www.e-gold.com ) دوسه روز هست كه به هيچ وجه من الوجوه باز نميشه؟؟؟
خسته شدم . تا هميندو روز قبل خيلي راحت و با vpn و يا proxy باز ميشد ولي الان هركاري ميكنم باز نميشه
نمي دونم شايد باز هم كار مخابرات ايران باشه و اين ها نمي دونن كه بهترين و ارزان ترين راه ارز آوري به كشور همين تجارت الكترونيك . ايگلد و پي پال و ... است .
آخه گناه ما چيه كه ايران زندگي ميكنيم؟؟؟
البته شايد هم تحريم هاي جديدي ايگلد بر عليه ايران باشه .
من صد تا نرم افزار و vpn و proxy رو با اين سرعت گازوييلي اينترنت ايران دانلود كردم ولي بازم توي ايگولد نميره !
راستي درباره فيلترينگ سايت گوگل www.google.com در هفته گذشته توسط مخابرات ايران هم بايد بگم . اعلام كردند كه اشتباه شده ولي اين فقط يك هشدار بود از سوي مخابرات براي ديدن عكس العمل مردم ايران چون همونطور كه انتظار ميرفت قراره با راه اندازي اينترنت ملي دسترسي سايت هايي مثل گوگل و ياهو و چت روم ها و ياهو مسنجر ها و ... به شدت محدود بشه!!!
نمي دونم تا كجا بايد پيش بريم
همه جاي دنيا دارن جلو ميرن ولي مخابرات ايران داره برميگرده افغانستان !!!
نمي دونم تا كي بايد حسرت بخوريم و اسم عراق و افغانستان و گينه و بوركينا فاسو رو توي همه سايت هاي تجارت الكترونيك ببينيم و لي اسم ايران رو حذف شده ببينيم!!!
اي خدا ...........
خلاصه اگه كسي تونست به سايت www.e-gold.com بره من رو خبر كنه .
كل سرمايه و زندگيم توي ايگلده ...
يه بار كه اون اوايل حسابم بسته شد
حالا هم كه اصلا خود سايت توي ايران باز نميشه !!!
هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستيم
ستاد دربدر شدگان و بازيچگان مخابرات و تحريم و ***** و ... (مردم !!!)
اي كاش زندگي را از هم نمي گرفتيم
از زنده مردن خويش ماتم نمي گرفتيم
(ستار)
آي دي = shahravard
ايميل = [email protected]
من برم افطاري بخورم بعدا ميام باز .
فداي همه .................................................. ............