آواتار

Ali 59

Well-Known Member
واسه منم میتونید بسازید؟
اگه بشه ممنون میشم!
یا یه حامد که دوست ما آقا حامد تو امضاش درست کرده یک مهران ! واسه من درست کنید
d2.gif

با تشکر

چشم میسازم برات... البته کار حامد خان با کار من قابل قیاس نیست؛ ایشون استاد ما هستن

چاکریم

کارات خیلی خسته و باحالن دمت گرم تو مایه های دارکه

مخلصیم.. آره یه چیزی تو همین مایه هاست

53.gif

سلام
کارای جالبی شدن
موفق باشید
...

سلام
ممنون لطف دارید
سلامت باشید

Sherlock_Holmes

Active Member
علي جان سلام! همون Ayvanho هستم اسممو عوض كردم!!
ميگم نميشه زودتر يه روشي ازش ياد بدي؟ من ميخوام يه چي طراحي كنم كه طرح شما زيباش ميكنه. هرچي با براشها ور ميرم عمرا اين شكلي نميشه!!

Ali 59

Well-Known Member
علي جان سلام! همون Ayvanho هستم اسممو عوض كردم!!
ميگم نميشه زودتر يه روشي ازش ياد بدي؟ من ميخوام يه چي طراحي كنم كه طرح شما زيباش ميكنه. هرچي با براشها ور ميرم عمرا اين شكلي نميشه!!

سلام.. نام کاربری جدید مبارک! شیرینی ما یادت نره! :دی

چرا من یه کاری میکنم که عمراً بشه!!:دی

تصویر مقصود:

00.jpg

شروع! (تصاویر کاملاً گویاست) در سمت راست هر تصویر مشخصات کامل براش وجود داره.... که بسته به سایز کار سایز براش هم کوچک یا بزرگ میشه...

00_0027_1.jpg

00_0026_2.jpg

00_0025_3.jpg

حالا یه براش معمولی انتخاب میکنم با مشخصات زیر:

00_0018_10.jpg

00_0017_11.jpg

00_0016_12.jpg

حالا نویت قسمت اصلی کاره! یعنی ساختن چمن ها... براش Dune Grass رو انتخاب میکنم و .. :

00_0014_14.jpg

00_0013_15.jpg

00_0011_17.jpg

00_0006_22.jpg

00_0004_24.jpg

00_0003_25.jpg

00_0001_27.jpg

00_0000_28.jpg

00.jpg

فرمالیته کار کردم فقط جهت نشون دادن راه و روش. دیگه رو جزئیات کار نکردم.. فک کنم عکسها واضح بود .. ؛
پایینشو برات درآوردم و یه گوشه از سمت راست... بالا و سمت چپ دقیقاً مشابه همون راسته..سمت چپ یه ذره کوچولو Motion دادم که مشخصه.. راست رو اگه دقت کرده باشی تو عکسها ؛ یه براش ساده بدون استایله فقط باریک باریک شده (Roundness پایین)
و در زوایای مختلف (تغییر Angle)

ایشالله که از ما قبول کنی ! :دی

بازم اگه نکته مبهمی هست بگو

قربانت

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
علي جان ممنون واقعا عالي بود.
128fs3181763.gif

يه زحمتي هم برات داشتم. اينجور آموزشا حيفه كه تو بخش نظرخواهي گذاشته بشه.

يه زحمتي بكش همين آموزش رو كپي كن و يه نسخه هم تو بخش آموزشها بذار كه هميشه بمونه.
2r7awib.gif

ممنون و موفق باشي.
6b0t34h_th

h.khafan

Active Member
واسه منم میتونید بسازید؟
اگه بشه ممنون میشم!
یا یه حامد که دوست ما آقا حامد تو امضاش درست کرده یک مهران ! واسه من درست کنید
با تشکر

چشم میسازم برات... البته کار حامد خان با کار من قابل قیاس نیست؛ ایشون استاد ما هستن

اول ممنون بابت آموزش. (البته به خاطر سرعت افتضاخ فعلا از دیدنش معذورم :دی)

دوم درسته من استادم. ولی استاد تخمه بو دادن نه طرح و اینجور چیزا :دی:lol: استاد این کار شمایی :oops:

اقا منم همون موقع که پست Mrx جان رو دیدم دست به کار شدم .ولی به چیز جالبی نرسیدم هنوز.

امیدوارم به طرح مورد نظر برسم. که اون دنیا رو سفیت شیم جلو حاج مهران .

ممنون علی جان
حامد

Mrx

Active Member

دوم درسته من استادم. ولی استاد تخمه بو دادن نه طرح و اینجور چیزا :دی:lol: استاد این کار شمایی :oops:

اقا منم همون موقع که پست Mrx جان رو دیدم دست به کار شدم .ولی به چیز جالبی نرسیدم هنوز.

ممنون علی جان
حامد

سروری داداشی
278.gif

واقعا اگه بشه چی میشه
fly2.gif

من که دارم ثانیه شماری میکنم
کی اماده میشه :دی
Just_Cuz_13.gif
Just_Cuz_13.gif

Ali 59

Well-Known Member
علي جان ممنون واقعا عالي بود.
128fs3181763.gif

يه زحمتي هم برات داشتم. اينجور آموزشا حيفه كه تو بخش نظرخواهي گذاشته بشه.

يه زحمتي بكش همين آموزش رو كپي كن و يه نسخه هم تو بخش آموزشها بذار كه هميشه بمونه.
2r7awib.gif

ممنون و موفق باشي.
6b0t34h_th

سلام ... قابلی نداشت...وظیفه بود

انجام شد مدیر محترم :cry:

زنده باشی ایشالله
rose.gif

دوم درسته من استادم. ولی استاد تخمه بو دادن نه طرح و اینجور چیزا :دی:lol:

اول اینکه مخلصیم قابلی نداشت.. دوم اینکه که ما خیلی هنر کنیم شاگرد خوبی باشیم کار کردیم آموزش دادن پیشکش! :دی
سوماً کی جرأت میکنه به شما آموزش بده حامد جان؟! این یه چیزی بود تو مایه های همون تخمه بودادن!! :دی

خدا ایشاالله یک در آخرت! صد در دنیا نصیبت کنه!!! :دی

چاکریم
علی

سروری داداشی
278.gif

واقعا اگه بشه چی میشه
fly2.gif

من که دارم ثانیه شماری میکنم
کی اماده میشه :دی
Just_Cuz_13.gif
Just_Cuz_13.gif

آقایی..

آقا چرا اینقد کندی شما؟! تندتر بشمر!! :دی

تولدت هم مبارک.. صد سال به این تولدا! :دی ... امضای جدید هم مبارکات..حرف نداره خیلی سالاره
30upn9j.gif
میگم شماره تلفنی آدرسی چیزی از طراحش نداری بم بدی؟!!
47145s5.gif

Mehran.jpg

Mrx

Active Member
ایول!!!!!
مرسیییییی!
اینو میتونی یک اندازه ی بکونی که من بزارم به جای آواتار قبلی
اما کیفیت نیاد پائین
دمت جیزززز

Mrx

Active Member
آقا میشه یک کاری کرد دور تا دور سفید از بین بره فقط نوشته بمونه با رنگ سیاهی دورش اینجوری قشنگ تر میشه
مرسی

Mrx

Active Member
بعد اینجوری که من درست کردم یکم بیشتر کوچیک شده اگه بتونین یه کارش بکنید!
ببخشیدا انقدر زحمت میدم :دی
با تشکر

Sherlock_Holmes

Active Member
دستت درد نكنه علي جان.
بچه ها از اين آدما كم پيدا ميشه كه بي كم و كاست و با اشتياق چيزي كه بلدند ياد بدند. هممون مخصوصا تو دنياي گرافيك با آدماي بخيل زياد برخورد داشتيم اما علي از بچه هاي با معرفته. راحت ميشه ذوق ياد دادن رو بين پستهاش ديد. به نمايندگي از همه بچه ها بازم به خاطر اينكه از تجربت به ما هم آموختي ممنونتم. طرحت خيلي خيلي كمكم كرد.
شاد باشي، شادي باشي...

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام
من اينو درست كردم بعنوان تمرين!
زياد جالب نشد! ضمنا از نظر رنگي برعكس كار كردم ببينم چي ميشه يعني داخل رو سفيد گذاشتم!
علي جان عيباشو بگي ممنون ميشم.

پیوست ها

• My-Work.jpg
    My-Work.jpg
    18.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10

Ali 59

Well-Known Member
سلام
من اينو درست كردم بعنوان تمرين!
زياد جالب نشد! ضمنا از نظر رنگي برعكس كار كردم ببينم چي ميشه يعني داخل رو سفيد گذاشتم!
علي جان عيباشو بگي ممنون ميشم.

ایوالله!

این تمرین بود الان؟! پس اصلیش چی از آب در میاد؟!! :دی

اتفاقاً خیلی جالب شده.. فک نمیکردم اینقدر خوب بتونی در بیاری..رنگشم اینورت در آوردی جالب شده.. هر دو حالت قشنگه (چه مشکی رو سفید چه برعکس)

" E " حرف اول اسمته؟ خیلی خوب سوراخ سوراخش کردی!!:دی تیپ دیجیتالی شده.

خیلی خوب...خیلی خوب.. ایرادی به ذهنم نمیرسه
فقط یه نکته اینکه چمنای بالا و راست نسبت به پایین و چپ یه ذره ضعیفتره ؛ یعنی بعضی جاها تو بالا و راست یه خورده چمنا مرتب شدن و تکراری .. پایین و چپ انصافاً خیلی عالی دراومده.

مخلصیم
علی

Mrx

Active Member
سلام :دی
بهترین Topic که تا حالا دیده بودم این topic بود
چون دو تا دوست جون خوب پیدا کردم
inlove2.gif

و کلی حال کردم واقعا کارتون درسته
از وقتی گذاشتم امضا اون مهران و اون اواتور رو 1-2 نفر تا الان پیغام خصوصی دادن که آقا چجوری و با چه فونتی درست کردی!
اما در کل این Topic خیلی خوب بود :دی
و کار دوست جون علی و حامد دوست جونی خیلی توپه
ج...:دی
با تشکر زیاد
leb.gif

Sherlock_Holmes

Active Member
ممنون علي جان!
آره اول اسممه! ايمان!
والا سوراخ سوراخ بودنش ماله فونتشه :oops: ولي من با پاك كن و براش همون چمن بيشتر پاك و خط خطيش كردم! والا بالا رو نميشد چمناشو درست در بيارم يعني نتونستم چون وارونه بود مسلط نبودم:D.

يه سوال ديگه طرح شما چمناش يه جاهايي محو ترند و به نظر مياد به ما نزديكترند و در نتيجه محو ترديده ميشند. از من نشد مال چيه؟ ماله سايز براشه؟
ضمنا opacity و Flow امگار فرقي با هم ندارند تو اين براشها؟!

Ali 59

Well-Known Member
ممنون علي جان!
آره اول اسممه! ايمان!
والا سوراخ سوراخ بودنش ماله فونتشه :oops: ولي من با پاك كن و براش همون چمن بيشتر پاك و خط خطيش كردم! والا بالا رو نميشد چمناشو درست در بيارم يعني نتونستم چون وارونه بود مسلط نبودم:D.

يه سوال ديگه طرح شما چمناش يه جاهايي محو ترند و به نظر مياد به ما نزديكترند و در نتيجه محو ترديده ميشند. از من نشد مال چيه؟ ماله سايز براشه؟
ضمنا opacity و Flow امگار فرقي با هم ندارند تو اين براشها؟!

چاکریم ایمان عزیز

محو شدگی بخاطر همون Opacity کمه و هیچ عمل اضافی و یا پارامتر خاص دیگه ای دخیل نیست...تنها با تغییر Opacity این محو شدگی و بلور شدن بنظر میاد. و هدفم هم نشون دادن همین دور و نزدیکی چمنها و در نتیجه عمق دادن به کار بود
(حتی آپشن Hardness هم تو این براش غیر فعاله... یعنی سختی و نرمی درش وجود نداره)
سایز براش هم که مشخصه.. بعضی جاها کوچیکه و بعضی جاها بزرگتر و ربطی به محوشگی نداره.

Opacity و Flow در ظاهر یکی به نظر میرسن... یعنی وقتی هر کدوم رو مثلا روی 30 تنظیم میکنی با یک کلیک در یک نقطه نتیجه مشابه میدن اما فرق اساسی این دو تا رو زمانی میفهمی که قلم رو بطور ممتد و رفت و برگشت روی صفحه بکشی (تنها با یک کلیک! یعنی دستت رو از روی موس بر نمیداری و دوباره کلیک نمیکنی) یعنی یکبار Flow رو 100 بده و Opacity رو کمتر از 100 و بار دیگه برعکس...
وقتی opacity مثلاً 30 باشه و flow 100 باشه اونوقت هر چی قلم و به اینطرف و انوطرف بکشی در نهایت غلظت بیش از 30 به رنگ داده نمیشه ولی وقتی Flow رو مثلا روی 30 تنظیم کنی و Opacity 100 باشه با رفت و برگشت قلم به غلظت رنگ افزوده میشه و اگر همینطور به طور ممتد ادامه پیدا کنه ؛ رنگ به 100% غلظت (opacity) خواهد رسید! و اگه در همین حالت opacity رو عدد کمتری باشه؛ مثلا 50 اونوقت Flow تا غلظت 50% بیشتر ادامه نمیده و به همین ترتیب...

Opacity_Flow.jpg

هر جا که Flow زیر 100 باشه، قلم از خودش یه فاصله و پرش بجا میذاره و اگه 100 باشه هیچ اثری از پرش و فاصله وجود نداره :

s.jpg

مقدار پرش وقتیکه Flow زیر صده به Spacing براش مربوط میشه.

spacing.jpg

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا