می خواستممن می خواستم زبان برنامه نویس سرور ساید رو آغاز کنم می خواستم بدونم asp بهتره ا php? :mad:
M mo_mokh_com1 Member Apr 13, 2009 #1 می خواستممن می خواستم زبان برنامه نویس سرور ساید رو آغاز کنم می خواستم بدونم asp بهتره ا php?
M mosyhey Member Apr 15, 2009 #3 asp 3.0 را می خواهید شروع کنید یا asp.net را؟ دوستان هم دیدگاه های خود را با دلیل بگویند؛ در ضمن اگر بگردید تاپیک های زیادی با همین عنوان در این انجمن و انجمن های دیگر پیدا می کنید.
asp 3.0 را می خواهید شروع کنید یا asp.net را؟ دوستان هم دیدگاه های خود را با دلیل بگویند؛ در ضمن اگر بگردید تاپیک های زیادی با همین عنوان در این انجمن و انجمن های دیگر پیدا می کنید.
M mo_mokh_com1 Member Apr 15, 2009 #4 با احترام به نظ دوستمون که گفتن php من Asp رو ترجیح میدم حالا برای من Asp.net بهتره یا asp3 من کارم طراحی وب هستش!
با احترام به نظ دوستمون که گفتن php من Asp رو ترجیح میدم حالا برای من Asp.net بهتره یا asp3 من کارم طراحی وب هستش!
shirani مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f Apr 15, 2009 #5 .net کار کن من خودم با asp 3 شروع کردم اما 5 -6 سال پیش