DaDaDooDoo
کاربر VIP
سلام ، من فکر می کنم SharedObject می تونه کاربرد زیادی داشته باشه ، اما من ندیدم زیاد ازش استفاده بشه و یا صحبت بشه البته ظاهراً آونگ قبلاً در مورد SharedObject پست داده اما من اونو پیدا نکردم و نمی دونم که پستش آموزشی بوده یا نه واسه همین یک مثال آموزشی ساده رو با فایل نمونه گذاشتم . شما می تونید با استفاده از SharedObject مقدار یک متغیر رو ذخیره کنید و حتی بعد از بستن فلش در دفعات بعد هم به اون مقدار دسترسی داشته باشید ، چون SharedObject مقدار اون متغیر رو بر روی سیستم شما ذخیره می کنه .
روش کار به این صورت هست که شما یک متغیر از نوع SharedObject تعریف می کنید و یک اسم (از نوع String ) به تون می دید . بعد می تونید هر تعداد که می خواهید متغیر با مقادیر مختلف درون اون بریزید .
تعریف متغیر SharedObject
ریختن متغیرها با مقادیر مختلف درون اون :
حالا شما یک متغیر از نوع SharedObject دارید که متغیر های (شاید بشه گفت Property) های tName و tNumber رو درون خودش نگه داری می کنه و شما می تونید هروقت خواستید (حتی در پروژه های دیگه ) به مقدار اونا دسترسی پیدا کنید .
به این صورت که با تکرار مرحله اول اونو فراخوانی می کنید و به مقادیر درونش دست پیدا می کنید .
به این صورت :
امیدوارم خوب بوده باشه و تکراری نیوده باشه و استفاده ببرید (اگه به درد حرفه ای ها نخوره واسه مبتدی ها که خوبه ، مگه نه ؟).
یک کاربرد سادش هم تو مثال پیوستی هست ، شما جای آبجکت رو با درگ کردن عوض کنید بعد SWF رو ببندید وقتی مجدداً فایل SWF رو باز کنید آبجکت همون جایی هست که دفعه قبل درگ کرده بودید ، البته منم تازه باهاش آشنا شدم ولی SharedObject می تونه کاربردهای بیشتری هم داشته باشه مثل ذخیره آرایه ها .
با تشکر از HadiMetal جهت دادن سرنخ در مورد تکنیک ذخیره متغیر ها
روش کار به این صورت هست که شما یک متغیر از نوع SharedObject تعریف می کنید و یک اسم (از نوع String ) به تون می دید . بعد می تونید هر تعداد که می خواهید متغیر با مقادیر مختلف درون اون بریزید .
تعریف متغیر SharedObject
PHP:
var so:SharedObject = ShardObject.getLocal("Name");
ریختن متغیرها با مقادیر مختلف درون اون :
PHP:
so.data.tName = "tName";
so.data.tNumber = 200;
حالا شما یک متغیر از نوع SharedObject دارید که متغیر های (شاید بشه گفت Property) های tName و tNumber رو درون خودش نگه داری می کنه و شما می تونید هروقت خواستید (حتی در پروژه های دیگه ) به مقدار اونا دسترسی پیدا کنید .
به این صورت که با تکرار مرحله اول اونو فراخوانی می کنید و به مقادیر درونش دست پیدا می کنید .
به این صورت :
PHP:
var so = SharedObject.getLocal("name");
trace(so.data.tName);
امیدوارم خوب بوده باشه و تکراری نیوده باشه و استفاده ببرید (اگه به درد حرفه ای ها نخوره واسه مبتدی ها که خوبه ، مگه نه ؟).
یک کاربرد سادش هم تو مثال پیوستی هست ، شما جای آبجکت رو با درگ کردن عوض کنید بعد SWF رو ببندید وقتی مجدداً فایل SWF رو باز کنید آبجکت همون جایی هست که دفعه قبل درگ کرده بودید ، البته منم تازه باهاش آشنا شدم ولی SharedObject می تونه کاربردهای بیشتری هم داشته باشه مثل ذخیره آرایه ها .
با تشکر از HadiMetal جهت دادن سرنخ در مورد تکنیک ذخیره متغیر ها

پیوست ها
آخرین ویرایش: